N E W S

SWEATER FROM TIGER OF SWEEDEN – TEE FROM CALVIN KLEIN – CAPS FROM VARSITY

Mellom frokostdate med Monique og time hos fysioterapeuten, hadde jeg 20 minutter til rådighet i sentrum. Så da ble det litt nytt med meg hjem i posene, da! Er riktig så fornøyd, den chunky genseren må bli min nye favoritt 🙂 Så fin og god! Ellers fikk jeg også hentet kåpen min som har vært til rens, dere vet den fine i kamelfarge? Gjett om den har vært savnet da! Etter tre uker på renseriet fikk jeg den endelig tilbake i dag, så nå gleder jeg meg til å pakke meg inn i den på kalde november-dager!

13 kommentarer

 1. Anette Wølner

  åh, den genseren var drit fin!

 2. Hei, Kristina!

  Jeg likte så godt capsen og t-skjorta, hvilken butikk har du kjøpt dem på? 🙂

 3. Jeg skrev et spørsmål angående hårfjerningslaser tidligere, men klarer ikke å finne den igjen.

  Jeg bare lurte på hvordan det langvarige resultatet fungerer? Bruker du den fortsatt? Hadde vært til veldig hjelp med ærlig feedback 🙂

 4. Hva kostet genseren?

 5. Karoline

  ELSKER alt du har kjøpt i dag! Bor i Oslo for tiden, så hvilke butikker handlet du på?😍😍

 6. Ellen horn

  Bra du forsvarte pelsdyra fatter ikke at noen har hjerte til gå i pels når de ser hvordan de har det.har du snakket med venninnen din Ida Wulf om dette? Fatter ikke at hun ikke klarer føle andres smerte.eller alle andre i pels at dere ikke klarer se foran dere hvordan andre har det og handler utifra det.feks hvem klarer se dyra i øya de triste lidende øya også vandre rundt i pels etterpå,ufattelig,hvor kalde dere er dere som gjør det.kalde mennesker sånne ville jeg ikke hatt noe gjøre.

 7. Benedicte

  Wow vil ha! Ønsker deg en fin dag <3 🙂

 8. Kristina Andersen

  Karoline: Dette er kjøpt på Retro 🙂

 9. Kristina Andersen

  Anonym: 1700 🙂

 10. Kristina Andersen

  Mia: Den fungerer så absolutt, anbefales virkelig 🙂 Jeg er derimot sløv med å bruke den nå på vinteren..

 11. Åh, for noen herlig kjøp. Jeg falt helt for den capsen. Den var fin den <3

  Ha en god kveld, fine deg!

 12. Hva betyr chunky? Ser du bruker det ordet mye:-p

 13. LifebyCamilla

  Den genseren og capsen var skikkelig fine!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *