En forsmak på julen

FEELS LIKE CHRISTMAS …

Årets første julebord braket løs i går, og som vi koste oss! Vi hadde booket bord til klokken seks, og ble møtt av en helt magisk julebuffet. Her var det tidenes utvalg av julemat, og jeg følte seriøst jeg var kommet til julehimmelen! Lutefisk, pinnekjøtt, ribbe, rømmegrøt, skalldyr, medisterkaker, fenalår og vossakorv – for å nevne noe. Alt man kan tenke seg av julemat! Og til dessert var det et herlig dessertbord som bugnet av godsaker. Uten tvil helgens store høydepunkt!

I det fine lokalet var det pyntet så fint med både juletre og julepynt, samt at det spilte stemningsfull julemusikk i bakgrunnen. For en utrolig fin lørdagskveld! Min favoritt julemat er uten tvil ribbe med brun saus og poteter, pinnekjøtt med kålrotstappe og gjerne rømmegrøt. Og alt dette fikk jeg spist i går, så dere kan tro jeg var fornøyd! En skikkelig forsmak på julen sammen med den fine familien min, nå gleder jeg meg om mulig enda mer til første desember

17 kommentarer

 1. missmommy.blogg.no

  Oisann! Der var det mye godt!! Nyt dagen kjære deg!

 2. Marthe Dagsland

  hei og god søndag! Jeg ville bare stikke innom bloggen din og ønske deg en super fin slutt på helgen og god start på ny uke i morgen 🙂

 3. Så ufattelig koselig. Var der under jakten på kjærligheten innspillingen, men har aldri spist så lite noensinne som da vi var der. Matlysten var ikkr helt på plass 😀men jeg testet bassengene og badstue der, og det var deilig.

  Så koselig med julebord, kos deg videre kjære deg og hils familien!! Hehe.

  Vi er på jentetur i Tallinn, og koser oss!!

  Gleder meg til desember!

  Klem fra meg til deg, hilsen Anja

 4. Emilie Eriksen

  Åh, så nydelige bilder!! Det så helt fantastisk ut 🙂

 5. Kristin

  Åå så koselig <3 Ingenting som er så herli som å være samlet med familien og spise god mat og kose seg 🙂 Kragerø ser magisk ut, kunne gjerne tenke meg en tur dit 🙂 Ha en fin søndag 🙂

 6. Kristina Andersen

  Kristin: Anbefaler virkelig en tur dit 🙂 Første gangen vi var der, og vi vil definitivt tilbake. Såå fint og deilig sted! Ha en fin søndag Kristin <3

 7. Kristina Andersen

  Anja: Skjønner godt ikke matlysten var på plass da ja, haha! Ikke barebare å dytte nedpå mat når man er så nervøs kan jeg skjønne 🙂 Ha det fint i Tallin søta, koselig at du stikker innom her fordi om du er på jentetur! Klem til deg

 8. thislifeasme

  Åå så koselig 🙂 gleder meg såå til jul! Ha en fin dag fine deg <3

 9. Er selv fra Kragerø, har aldri vært på Spahotellet, men nå skal jeg virkelig ta turen! Hvor mye betalte dere for opphold og maten ogsånn? 🙂

 10. Jeanette

  når ble rømmegrøt julemat? 😛

 11. Kristina Andersen

  Anonym: 599 kroner per person for julebuffeten, og cirka 8000 kroner for suite med frokost hele helgen 🙂

 12. Så koselig det så ut😊 synes du har en så pen mamma!!

  Hun ser jo så snill og god ut:)

 13. Kristina Andersen

  Stina: Tusen takk Stina! Mamma er kjempe fin, og den snilleste dama på jord <3

 14. Hvor har du kjøpt overdelen? 🙂 Veldig fin!

 15. Hei Kristina:)

  Jeg lurer veldig på hvorfor du ikke er nominert hos Vixen?

  Kan ikke fatte hvorfor:( du har jo en super herlig blogg.

  Du vet kanskje hvorfor ?

 16. Hvor har du kjøpt toppen? ☺

 17. Hei Kristina.

  Hvorfor ønsker du ikke å svare på kommentaren min over ? 🙁

  Altså rundt det med Vixen.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *