Hva er min største uvane?

Siden vi først er inne på Frk Andersen sine uvaner, kan vi jo like godt ta den helt ut. Eller hva? Så nå har jeg fått noen av venninnene mine og familien til å dele det de syns er mine største uvaner. Og her var det ikke akkurat lite de kom med heller… Haha! Fikk faktisk tips om å gjøre et slikt innlegg av en kreativ bloggleser som heter Therese, så tusen takk til deg søta, tipset ditt kom virkelig godt med! Håper dere liker innlegget 🙂

Q: Hva er Kristinas største uvane?

BESTEVENNINNENE SVARER:

Tone: Kristina sin verste uvane er at hun kjeder seg lett, og derfor er veldig flink til å overraske og sette folk ut i totalt upassende situasjoner. Noe som for det meste er utrolig morsomt, for hun eier virkelig ikke sperrer slik som vanlige folk. Hun er så langt fra A4 som hun kan bli, og kjeder seg lett hvis det ikke skjer noe rundt henne. La meg ta et aldri så lite eksempel! Sist vi var ute å spiste sammen, så hadde vi en utrolig hyggelig servitør som ikke visste hvor godt han kunne ordne det for oss. Så da måtte selvfølgelig KA dra den litt lengre for å sette denne gutten helt ut. Så da spør hun han pent om ikke den halvspiste osten på tallerkenen hennes kan byttes ut for å heller få mer røkelaks. Hahaha! Selvfølgelig for tull, men dette forstod jo ikke den stakkars servitøren vår. Han ble helt satt ut og fikk ikke frem et eneste ord. Hehehe! Og ja, når KA drikker alkohol, oh man – det tørr jeg nesten ikke gå inn på en gang. La meg bare si at ting som dette blir forsterka ytterligere og KA tar helt av med sprell hun finner på. Det er ALDRI et kjedelig øyeblikk sammen med denne jenta.

Ida: Kristinas verste uvane, som jeg har registrert, er at hun er så SYKT RASKT. Noen vil kanskje kalle det «effektiv», men jeg kaller det bare rask. Dette innebærer blant annet at når vi er på ferie, så står hun ferdig påkledd og tripper for å gå ut døra før jeg har rukket å sette meg opp i senga – snakk om å stresse en stakkar som er i feriemodus! Det samme gjelder når vi koser oss på restaurant, hvor Kristina som regel rekker å spise opp før jeg har fått bestikket ut av servietten. Men! Det er en uvane man kan leve med, det kunne vært så mye verre.

Hilde: Kristinas dårligste uvane er at hun aldri klarer å beregne tiden! Avtaler man med Kristina MÅ man lyve på tiden, ellers er hun minst en halv time før. Sist jeg og KA skulle på kino så skulle hun hente meg, og siden jeg kjenner henne såpass godt er jeg snill å er klar 20 min før tiden vi egentlig hadde avtalt. Jeg kommer ut, og hva ser jeg? Selvfølgelig KA, som allerede har stått 10 minutt utenfor i bilen og ventet på meg! Hahaha.. Det hele endte ikke overraskende opp med at vi kom såpass tidlig at vi hadde kinosalen en halv time helt for oss selv før selve filmen faktisk begynte!!

Nina: En uvane trenger absolutt ikke alltid være negativ. Kristina er nok en av de mest pertentlige kjenner, jeg har aldri vært hos henne uten at det lukter nyvasket og er rent i hele leiligheten. Hun passer alltid på at alt er på stell og varter opp gjestene. Hun er en liten mini fru Van De Camp 🙂 Sikkert ikke uten grunn favoritt parfymen hennes heter nettopp CLEAN… Ellers kan hun til tider være litt dramatisk, hehe. Kristina er utrolig snill, varm og inkluderende mot alle, men hvis noen kødder med LadyKA, da smeller det, for å si det sånn. Haha! Utenom dette er hun nok litt sånn at enten har hun totalt sukkerstopp eller så tømmer hun hele snope-skåla når hun først er i gang. Ingen mellomting med denne jenta her, haha!
FAMILIEN SVARER:
Mamma: Kristinas største uvane må være når hun er hjemme hos meg på besøk. Hun kan da bruke åtte vannglass og sånn cirka fem kaffekopper i løpet av noen få timer. Hun etterlater seg også ekstremt mye rot i alle rom hun er innom i huset mitt på kort tid. Hvorfor? Jo fordi hun leker at hun er på hotell når hun hjemme hos Mamsen……Mommo: Kristina hører aldri når hun blir snakka til, og vil helst gjøre som hun selv vil hele tiden.
Øyvind: Kristina er en veldig utålmodig og hissig person, det kan egentlig være med alt. En gang da vi var ute i båten for å fiske makrell sammen, så fikk jeg vel 4-5 stk makrell på harpa og jobbet med å få fiskene opp i båten. Da ble Kristina helt elektrisk og hissig, av den grunn at jeg ikke fikk drept fiskene fort nok og hun mente det var dyreplageri. Det ble på kort tid ekstremt dårlig stemning og tilbake hjem reiste vi.Eirik: Kristinas desidert største uvane er mobilen, rettere sagt snapchat da. Hun er på snapchat konstant. Og da mener jeg konstant! Er det noe som skjer, så har hun av en eller annen grunn garantert klart å fått det med seg på film. Jeg kan ikke telle på 1000 fingre hvor lei jeg er av alle snappene hun har laget av meg! Dere som følger Kristina på snap skjønner sikkert hva jeg prater om? Så det er ikke noe tvil om hva jeg mener er den største uvanen til Kristina. Det er bruken av snapchat!
BAD HABBITS.. WE ALL HAVE THEM..
Vel vel.. Neste uke får jeg vurdere å ta «Kristinas beste egenskaper», slik at jeg ikke virker som tidenes mest hissige stabeist som spiser som en hest, plager lillebror ihjel med snapchat, ikke hører når Mommo prøver å snakke meg til fornuft og ikke aner hvordan hun skal forholde seg til klokka. Jeg ler meg ihjel! Spesielt av svaret til mommo, snakk om å være kort og brutal ass..  Hehehe! Så nå gjenstår det jo bare å spørre. Noen som vil være venn med meg eller? Haha!

29 kommentarer

 1. Linn-Elisabeth Halvorsen

  Jeg leeeeer! Dette var så morsomt å lese! Hurra for selvironi, sånt kan man ikke få nok av i Norges pripne land! You go, Lady KA!

 2. Hahahah Eirik😂

 3. Jeanette

  haha,lo godt av din mor sitt svar!

 4. Kristin

  Haha, så utrolig artig å lese! Jeg synes du virker som en helt fantastisk person!! 😀 Det skinner godt gjennom på bloggen din hvordan du er som person, for jeg «kjente» deg igjen i flere av punktene. Utrolig hvordan man føler man blir kjent med en person gjennom en blogg, i allefall med en type blogg som din 🙂 Og selv om jeg overhode ikke kjenner deg, digger jeg deg likevel 🙂 Du virker så snill og god, morsom og jordnær! Kjør gjerne på med flere slike innlegg, thumbs up!

 5. ååh dette innlegget var morsomt!! 🙂

 6. Hei Kristina!

  En kan ikke annet enn å digge bloggen din! Med god variasjon, inspirerende innlegg, ekte og ærlig. Endelig en blogger som ikke bare reklamerer for produkt. Ved å lese innleggene dine er jeg både underholdt og inspirert. Makan til positiv og fin jente. Elsker spesielt at du poster flere innlegg daglig : ))

 7. Hahahaha, fantastisk 😀

 8. For et herlig innlegg! Stå på Kristina! Du virker ekte.

 9. Hei Kristina:) jeg vet at du er ganske stor Kardashian fan, og du har nok hørt om appene de lanserte for en stund siden. Men vet du hvor mye det koster å ha en bruker på en av appene? Jeg finner ikke en pris noe sted. Ha en fin kveld:)

 10. Hei!

  Arti lesing dette!! Synes nå du virker som en veldig snill og grei person jeg, og litt uvaner må man jo ha!

  Jeg har et spørsmål om noe helt annet, nemlig de hvite kjelene jeg husker å ha sett pålogget her. Jeg lurer på hva som er merket på de? Nærmer seg jul og jeg prøver finne ut av gaveønsker!

  På forhånd takk!

  Hilsen Mari

 11. Kristina Andersen

  Mari: De er fra Asa Design, hvis jeg husker riktig 🙂 Tror det altså! Klem fra Kristina

 12. Kristina Andersen

  Hedda: 29 kroner i måneden, trooor jeg 🙂

 13. Kristina Andersen

  Linn: Tusen takk, Linn! <3

 14. Kristina Andersen

  Mia: Nå ble jeg skikkelig glad! Så hyggelig av deg å legge igjen en så fin kommentar 😀 Tusen takk Mia, det betyr virkelig mye for meg å høre <3 Klem fra Kristina

 15. Kristina Andersen

  Kristin: <3 <3 <3

 16. Liker at du er den du er også på bloggen, hadde jeg hatt en venninne som deg hadde hverdagen min garantert vært tusen ganger bedre. Heldige mennesker som har ei så glad og morsom jente i livet sitt.

 17. For et vannvittig flott innlegg! Ler meg i hjel av deg, skjønningen. Synes du fortjener all skryt du kan få, for fy flate du leverer. Bloggen din oser av glede, og er mitt lille pusterom i en ellers så hektisk hverdag. For ikke å glemme videoene med Geir. Ja takk til å være venninnen din! <3 Klem fra Lotte

 18. DETTE var gøy!!!!!! Jej, gleder meg til flere sånne!

 19. Du ser såå utrolig bra ut!! garantert favoritt bloggeren<3

 20. Haha, morsomt innlegg! Mange morsomme svar 😀

 21. At du har innlegg om uvaner gjør deg menneskelig, naturlig, om du vil. Genuint og fint. Jeg tror du er veldig snill, jeg. 🙂

 22. Kristina Andersen

  Regine: Ordentlig gøy å høre Regine! 😀

 23. Kristina Andersen

  Anonym: Ååå! Starter jo dagen med tidenes smil her 🙂 Tusen takk snille deg <3

 24. Kristina Andersen

  Lotte: Tuuusen takk Lotte! Supergøy å høre 😀 Ha en kjempefin start på dagen

 25. Henriette Sophia

  Hahahahaha, herlig innlegg!

 26. hahahah du er en sikkelig moroklump!! 😀

  Digger at du tar til deg tipsene du fikk av leserne! Du gjør en knallbra jobb! Stå på fineste <3

 27. Karoline

  Hahah jeg digger det! For et herlig, anneledels innlegg! 😂

 28. Camilla

  Er joggedressen et helt sett? Hvor er den isåfall kjøpt?

 29. Kult og ekte innlegg, stå på! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *