Zzzzaturday morning’

SATURDAY MORNING RITUAL

Det beste jeg vet med lørdag- og søndagsmorgener, er muligheten til å kunne ta seg bedre tid. Ikke stresse, ikke våkne av en klokke som uler og ikke måtte stå opp til et nøyaktig klokkeslett. I helgene elsker jeg å ta med meg kaffekoppen tilbake i senga, skru på favoritt tv-serien og ta meg tiden til å se en episode eller tre. En myk start på dagen skjer ikke så alt for ofte i ukedagene, da er det opp å hoppe før fuglene synger – så da setter man ekstra stor pris på helgene. I dag startet jeg lørdagen med frokost og kaffe i sengen, etterfulgt av to episoder The Fosters. En myk og fin morgen.

COCO PUFFS, CROISSANT AND COFFEE

Disse nesquick-kulene bringer meg rett tilbake til barndommen, hvor jeg gjerne ville spise de til både frokost og lunsj, hver eneste dag. Det var selvfølgelig ikke innafor, men i blant fikk jeg lov å kose meg med de på lørdager. Så det gjorde jeg i dag, og de er akkurat like gode som jeg husket. Det beste er egentlig når man har spist opp kulene, og melken under har forvandlet seg til sjokolademelk og man kan slurpe i seg siste rest…. Mmmm! Nå skal jeg ut av morgenkåpen og fikse meg litt, bytur og cafékos med min aller beste venn står på planen. For en herlig start på lørdagen!

23 kommentarer

 1. To av hver ting? hvem hadde du besøk av

 2. Kathrine Louise

  Åååå, nesquick-kuler <3 Det er lenge siden jeg har spist! Haha! Du tar så fine bilder også Kristina 🙂

 3. Hei! Vet du om det kommer flere episoder av The fosters? Og når?? Finner ikke noen flere episoder etter episode 10 i sesong 3….

 4. To skåler alene? Eller har du besøk?

 5. Så koselig! 🙂

  Bor du alene?

 6. Nå har du vel brutt «null sukker» veddemålet ditt heftig? 😛 Blir en tøff økt opp helvetestrappa :O

 7. Kristina Andersen

  LH: Absolutt ikke 🙂 I helgene har vi ikke sukkerstopp.

 8. Kristina Andersen

  Lea: Ja, jeg bor alene 🙂

 9. Kristina Andersen

  Emely: Usikker.. Noen andre her som vet?

 10. Kristina Andersen

  Anonym: En venninne 🙂

 11. Emely: Nye episoder kommer ikke før i januar! :/

 12. Det er jo heldig, begynte å synes synd på deg nå 😉

 13. Må bare si at bloggen din og det smittende humøret ditt lyser opp hverdagen min så mye! Hver gang jeg trenger å piffe opp humøret litt, tar jeg en tur innom bloggen din! funker hver gang 🙂 Tusen takk for den positive energien du sprer, kristina! Kos deg masse på lørdagskvelden <3

 14. Kristina Andersen

  Eirin: Så koselig å høre Eirin! Takk for fine ord <3

 15. Hei. Kan jeg spørre hvor du har kjøpt dynene dine?

  Er på jakt etter noen varme gode dundyner:)

 16. Kjøper du croissantene i butikk og varmer opp hjemme? Isåfall, hvilken butikk? 🙂

 17. Åå koselig <3 Elsker bloggen din!

 18. Marlene

  Begynte nesten nettopp å se på the fosters, og den serien er jo genial <3 Er bare på sesong 1 enda da, men det gjør ikke noe.. Så takk for at du anbefalte den på bloggen, jeg er nå hekta på enda en serie 😀 Hehe..

  Hvor langt har du kommet nå?

  Ha en finfin søndag videre og kos deg masse med hva en du finner på idag <3

  Klem

 19. Fiineste!

 20. Kristina Andersen

  Marlene: Så gøy du likte den søta 😀 Jeg er på episode 13 på sesong 2. Klem tilbake

 21. Marlene

  Æææ, da er du snart ferdig.. Sesong 3 kan forresten sees på watchseries.biz, helt gratis og er lovlig 🙂 Nå skal jeg se litt før jeg slenger inn pizzaen 🙂

 22. Caroline

  Hvem er det som egentlig pleier å ta bildene dine? Eller er det kun selvutløser? Syns liksom de ser for fine ut til å være tatt med selvutløser, – selv får jeg det aldri til :p

 23. Hei, fine deg! Hvor er skålene dine fra?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *