quality time

A DAY SPENT WITH YOU IS MY FAVORITE DAY

Etter flere timer med trasking rundt i sentrum, tok jeg og Hilde oss en velfortjent lunsj på café. Vi bestilte hver vår chicken curry pita, og den var så god! Desserten ble byttet ut med chai latte og kakao, som vi tok med oss ut i kulda for enda en rusletur i gågaten. I dag har vi virkelig kost oss en hel haug! Det er godt for hodet å koble helt av i blant, glemme tiden og bare vandre rundt i gatene mens praten går løs. Det ble ikke mye shopping på meg, annet enn litt nytt til leiligheten og snoperier til halloween kidsa som sikkert kommer på besøk litt senere i kveld 🙂 Hvordan har lørdagen din vært?

13 kommentarer

 1. Hvor er den hvite genseren din fra? ☺

 2. Hørtes ut som en perfekt lørdag!! Jeg har vært på skal vi danse innspilling!! Det var veldig gøy!! imorgen venter nattevakt!gleder meg til den er ferdig.

  Klem fra meg til deg, hilsen Anja

 3. Cristine

  God kveld til søte deg 🙂 Håper du har hatt en flott lørdag.

  Jeg håper at du ikke tar dette ille opp, men jeg må bare få komme med tilbakemelding. For noen mnd siden så tok du opp dette med at du ville forbedre deg og du ønsket tilbakemeldinger fra oss lesere. Synes du gjorde en fantastisk jobb, og bloggen ble bare bedre og bedre. Men nå føler jeg at du har gått tilbake til «gamle synder». Det er så mye mat, både i prat og bilder. Føler bloggen den siste mnd er blitt fryktelig ensides. Det går stort sett i frokost, lunsj og kveldsmat. Og innimellom er det litt reklamering av diverse.. Unnskyld, det er ikke meningen å fornærme deg, ønsker kun å gi litt konstruktiv kritikk. Jeg liker bloggen din, og har fulgt deg i noen år nå..men merker at jeg klikker meg sjeldnere og sjeldnere inn..rett og slett fordi innholdet mangler variasjon.

 4. Kristina Andersen

  Cristine: Si gjerne hva du vil ha mer av, så skal jeg se på det 🙂 Setter pris på konstruktive tilbakemeldinger, men da må dere gjerne si hva dere vil se mer til også 🙂

 5. Kristina Andersen

  Anette: Gina Tricot 🙂

 6. Elisabet

  Hei,

  jeg liker at du legger ut innlegg om både oppskrifter, trening, mote og annet hverdagsliv. Det er nettopp dette jeg synes gjør bloggen din mer spennende og variert. Samtidig lurte jeg på om du kan legge ut noen vegetar/vegan- oppskrifter en gang i blant. Det hadde jeg blitt kjempe glad for.

  Hilsen fast leser – som ikke spiser kjøtt, egg og melk 🙂

 7. Hvor har de chicken curry pita i Kristiansand? 🙂 Æ vil smage!

 8. Hei Kristina! 🙂

  Eg håper du skriver mer om hverdagsoppskrifter, gjerne vegetarmat 🙂

  Og kan du ha sånn time-for-time innlegg? 🙂

  Lurer også på om du kunne skrive om hvordan du starter med å trene styrke igjen, etter hvert du får lov til det. Syns alltid du er en stor motivator, og merker det er vanskeligere å gå på trening no som du ikkje skriver om det, haha! Så hadde vert supert med et (flere) innlegg om din vei tilbake til styrkerommet og den fantastiske formen du var i! Blir nesten litt sånn i eksamenstida ogaå, at man må begynne på nytt me formen etterpå :p

  Ønska deg en fantastisk søndag, Kristina! 😀

 9. Cristine

  Ja, selvfølgelig. Var dumt av meg å ikke ta det med, unnskyld.

  Vel, jeg kunne f.eks tenkt meg innlegg som du tar opp og drøfter ulike sider ved samfunnet. Hva synes du om f.eks. den voldsomme innvandringen vi har nå? Hva engasjerer deg? Hva ønsker du å forandre på? Hva synes du fungerer bra i samfunnet?

  Har du noen lure ting du gjør i hverdagen? Kanskje noen Kristina-tipser innlegg? Noe DIY innlegg dersom du gjør noe slikt? Noen interiørtips? Hvordan planlegge jentekveld?

  Gjerne mer videoblogg, du er ganske artig på film 🙂 Video av matlaging? En dag/kveld med deg men gjennom din bestevenninnes øyne?

  Throwback innlegg?

  Vet du er sykemeldt på treningsfronten, men kanskje noe gjesteinnlegg om trening?

  Ønsker egentlig bare litt mer krydder på hverdagsinnleggene.

 10. Kristina Andersen

  Cristine: Takk for gode tips! Skal ta disse med meg 🙂

 11. Omg, chipsen på tallerkenen. Det så syyykt godt ut!

 12. christina

  Hvor i kristiansand er dette? Skulle gjerne prøvd ut selv 🙂

 13. Ååh nam, hvor i Kristiansand er dette?:-D

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *