Diskutering på menyen

QUEENS BRUNCH

Da har jeg nettopp rullet inn døren her hjemme, etter en aldri så liten lunsjdate med Marthe og Geir. Hver eneste gang jeg spiser på Jaxx, blir bestillingen i kjent stil alltid det samme. En stor tallerken med røket laks, eggerøre, kyllingsalat, mango-smoothie, yoghurt, brie og hjemmebakte knekkebrød. Queens brunch heter denne utsøkte tallerkenen, og det er uten tvil noe av det beste jeg vet om. Yummm! Flaks at maten var god, for noe som ikke var bra i dag – det var den godeste Geir. I dag var det tydeligvis diskutere-på-alt-kristina-sier-dagen og påpeke-alle-feilene-hennes-dagen, så nå er jeg seriøst helt tappet for energi her jeg sitter. Møtet ble avsluttet med at jeg sa jeg aldri ville spille inn Kristina og Geir-show igjen, og demonen selv fikk så dårlig samvittighet for egen oppførsel at han nesten gikk i bakken. Haha! For en mann…

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *