Breakfast Heaven

I HOPE YOU GET A RIDICULOUSLY AMAZING DAY

Morgenstund har virkelig gull i munn når dagen starter med denne herlige frokosten! Dette har jeg spist til frokost hver eneste dag denne uken, jeg går rett og slett ikke lei. Frokostbollen min inneholder alt jeg trenger for en sunn og energisk start på dagen. I bunnen finner du en halv boks cottage cheese, som jeg blander sammen med to beger double 0% yoghurter med vaniljesmak, før jeg til slutt topper med oppkuttet sharon og hakkede mandler. Som en siste finish strør jeg over bittelitt sukrin gold, samt et solid dryss med kanel. Med en kopp eller to kruttsterk kaffe, er dette alt jeg trenger før jeg starter arbeidsdagen. Et lite frokosttips fra meg til deg, dette er jeg nemlig helt sikker på at vil falle i smak 🙂

Ønsker deg en super torsdag, vi sees igjen litt senere!

13 kommentarer

 1. karoline

  Digger bloggen din!!!! Et spørsmål, har du merket mer glød / penere hud etter du sluttet med snus?

 2. Frida Vardehaug Pettersen

  Det så veldig godt ut 🙂 Ha en fin dag videre!

 3. Mmm, det så godt ut 😋😋 er de kokosbollene hjemmelaget ? 😻

 4. Jeanette

  sharonfrukt er så godt!

 5. Kristina Andersen

  Jeanette: Jeg veet! Favorittfrukten min tror jeg 😀

 6. Kristina Andersen

  Sanela: Nei, de er kjøpt hos Will I Juice. Men det er ikke kokosboller, det er proteinboller 🙂

 7. Kristina Andersen

  karoline: Kanskje litt finere hud, ja. Men ikke noe jeg har lagt sånn veeeldig mye merke til altså 🙂

 8. Kathrine Louise

  Dette så jo kjempegodt ut! 😀 Håper du får en fin torsdag! <3

 9. Jummy 🙂 Bruker du en halv av de små begerne med CC eller de store?

  Dette må testes ut <3

 10. Kristin Antiveros

  Jeg eeelsker persimon! Kunne sikkert levd på det, haha 😀 Cottage cheese & yoplait er en slager her i huset også! Ha en fin dag spreka 🙂

 11. Kristina Andersen

  Vigdis: Store:)

 12. LisaLDN

  Har aldri høyrt om sharonfrukt, må nok prøve det ein dag! Takk for tips 🙂

 13. Verona Toresdottir

  ble sulten hehe

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *