Blanket Scarf

Dette skjerfet har jeg blitt så glad i! Ingen tvil om at det har blitt flittig brukt de siste to ukene, og her om dagen fant jeg enda en måte å bruke min røde favoritt. Som en poncho! Det funket helt supert, og med en høyhalset genser under, holdt jeg varmen godt hele dagen. Jeg er egentlig storfan av Acne og Holzweiler sine skjerf for høst og vinter, men når jeg fant dette til under 200-lappen, måtte jeg jo bare slå til. Og ikke minst, til denne prisen kan man jo kjøpe både to og tre uten å føle at man river lommeboken helt 😉 Et stort og godt skjerf er helt genialt i tiden fremover, da det kan brukes på flere kreative måter. Favorittene mine er å la det henge rundt skuldrene som en varm cardigan, bruke et stramt belte rundt livet for å lage poncho eller rett og slett bare snurre det rundt halsen som et skjerf. Hva enn man måtte foretrekke

Bukse, genser & skjerf: BikBokKlokke: Michael KorsBianco: Sko

13 kommentarer

 1. Kathrine Louise

  Så fint det var! Du kler rødt veldig godt! 🙂

 2. Kristina Andersen

  Kathrine Louise: Takk Kathrine! Rødt er en såå fin farge syns jeg 😀

 3. Kjempefint antrekk og fine farger! 🙂

 4. l e n a j e n s e n

  Så utrolig nydelige bilder av deg, Kristina!

 5. Kristina Andersen

  l e n a j e n s e n: Tuusen takk snille!

 6. Jeg har det samme skjerfet, men føler at det mister så mye «pels». Hvis jeg har en svart genser på, så er det masse rødt på genseren på slutten av dagen.

  Er ditt også sånn, eller har du noen tips for å unngå det? 🙂

 7. Kristina Andersen

  Anonym: Mitt er ikke sånn, har i hvert fall ikke merket noe til nå. Men, prøv å legg det ett døgn i fryseren. Det skal hjelpe på dette 🙂

 8. LisaLDN

  Kjempefint! Kommer det I andre farger? Er ikkje heilt tøff nok til å køyre på rødt om vinteren, hehe 🙂

 9. Kristina Andersen

  LisaLDN: Det var en haug av farger, ja 🙂

 10. Jeg vil bare tipse deg om en venninne av meg sin blogg. Siden du og garantert mange av dine lesere er interessert i et sunt kosthold kombinert med trening er denne matbloggen helt perfekt. Den er nyoppstartet og heter http://www.spisogyt.blogg.no. Den er absolutt verdt å sjekke ut:) ha en ellers strålende onsdag!

 11. feite ben:-/

 12. Elisabeth Kristin Målvatn

  Er det lenge siden du kjøpte det? Var veldig vakkert!

 13. Charlotte

  Ååå, fine fine deg! Den rødfargen var nydelig til deg <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *