Hårfin hos Duo Frisører

sponset behandling

SHE DID IT AGAIN

Denne fletten hadde jeg jo i bryllup for noen uker siden, og fikk så utrolig mye skryt for den. Så når Marianne spurte om vi ikke skulle lage den igjen etter at vi hadde farget håret mitt, kunne jeg jo ikke annet enn å si ja. Altså, jeg vil jo helst gå med denne fletten 365 dager i året. Den er så fantastisk fin! Og noe annet som er like fint, det er den nye salongen min kjære Marianne har flyttet til. Nå holder hun til hos DUO Frisører, som jeg vil påstå at er den flotteste salongen i hele Kristiansand. Jeg er så glad for at Marianne nå holder til her, da denne salongen ligger supersentralt til, midt i Kristiansand sentrum. I Skippergata 41, for å være helt korrekt! Faktisk bare to minutter unna leiligheten min, så nå kan dere tro jeg er fornøyd!

FISHTAILBRAID IN THE MAKING

I dag har jeg virkelig hatt en drømmedag i frisørstolen, blitt skikkelig skjemt bort! Først farget vi både ettervekst og resten av håret med farger fra Joico, før Marianne ga meg en helt nydelig hodebunnmassasje og klippet de slitte tuppene mine. Etterpå var det tid for å lage den fineste fletten jeg vet om, og jeg ble så utrolig fornøyd! Hvis dere vil bestille time hos den flinkeste frisøren som finnes, så kan dere ringe 38 09 72 01 eller bestille over nett HER.

Tusen takk for at du alltid gjør meg hårfin, Marianne Jeg setter utrolig stor pris på deg

12 kommentarer på “Hårfin hos Duo Frisører

 1. miriam skriver:

  Lyst til å ta en tur innom bloggen min? jeg blogger om de to jentene som ble kidnappet av to maskerte menn 10 juni i 2014. De bodde hos meg og jeg skal nå i rettsak, så bloggen handler om dette nå. Men ellers bor jeg i fosterhjem, og lever ett liv med en narkoman mor og på landslaget i western riding så mye av fritiden går til trening.
  http://miriamsandvikk.blogg.no

 2. Line skriver:

  kjempefin flette! Men den heter vel tysk flette (dutch braid), ikke fishtail? Ser ut som det er brukt tre og ikke to hårelementer?:)

 3. sc skriver:

  Veldig fin flette! Men du er utrolig vakker uansett du 🙂 Er helt enig i at DUO må være byens lekreste frisørsalong, og alle som jobber der er helt utrolig flinke!
  Ha en nydelig dag i gråværet 🙂

 4. Samantha skriver:

  Hei Kristina
  Du har en super blogg, men jeg lurer på hvor kjøpte du skjorten du har på deg og vesten? Utrolig bra stil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *