6 reasons why I love fall

I’M SO GLAD I LIVE IN A WORLD WHERE THERE ARE OCTOBERS

SWEATER WEATHER

Chunky strikkegensere, som både varmer godt og ser fantastisk fine ut. Det er jo umulig å ikke like moten som er på denne tiden! Alt er bare så utrolig cosy, og det er utrolig deilig å pakke seg inn i myke og varme klær.

HOT COCOA WITH WHIPPED CREAM

På høsten koser jeg meg alltid med en kopp varm kakao! Jeg sparer som regel kremen til helgene, men akkurat kakaoen klarer jeg ikke holde meg unna. Det er jo så godt og ikke minst koselig! Et lite tips er at Freia selger lett-kakao i porsjonspakker, det er alltid de jeg kjøper. 40 kcal per kopp passer meg midt i blinken, så kan jeg kose meg med god samvittighet hver eneste kveld! Og best av alt, kakaoen er supergod – lett eller ei.

THAT EXTRA HOUR OF SLEEP

Trenger jeg utdype denne? Klokken er stilt, og vi får alle sove en time ekstra. Hva er det ikke å like? En ekstra time på puten er gull for de fleste! Dette betyr igjen at det blir raskere mørkt på kvelden, men jeg syns det er litt koselig også jeg!

HALLOWEEN

Spøkelseshistorier, skumle drinker og muligheten til å kle seg ut – man må bare digge Halloween! Skulle virkelig ønske jeg var i USA på denne dagen, der tar det jo helt av. Dette året har jeg tidenes batgirl-drakt som ligger klar dersom jeg bestemmer meg for å ferie, faktisk samme som Kim Kardashian brukte for noen år tilbake. Den er råkul, men mulig den spares til neste år. Vi får se! Halloween er uansett dødsgøy.

SUNNY DAYS, COOL NIGHTS

Når solen stråler på denne tiden, er det faktisk helt magisk. En sol som varmer i ryggen, mens luften fortsatt er crispy og frisk? Jeg elsker det! Men kanskje det beste av alt, det er å sette opp vinduet på soverommet før jeg skal sove – og innta drømmeland i kald luft. Åh, endelig! Det er få ting som er så oppfriskende som å sove på et kaldt soverom under en varm dyne.

BEAUTIFUL COLORS

Oktober må være den vakreste måneden i året. Bare se på disse fine fargene, da! Naturen ser ut som en levende film-scene i disse dager, og jeg nyter hvert eneste sekund. Det er en fryd å være utendørs på denne tiden, og jeg benytter hver eneste mulighet jeg har til å komme meg ut for å se dalende løv og magiske farger. Det er.så.fint!

17 kommentarer på “6 reasons why I love fall

  1. Maren skriver:

    Skikkelig random spørsmpl, men kan jeg spørre hvor du tok disse bildene? Skal ha halloweenfest for en gjeng barn og trenger sånne blader, haha! 😉 Så nå tenkte jeg å sette meg i bilen med søplesekk i morgen og hente 🙂 Bor i kristiansand 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *