Uken som gikk

Ukens motivasjon: Her må jeg si det samme som forrige uke – work work work. Ingenting som er bedre enn å like den man driver med! Storkoser meg om dagen, og vil gjerne prestere så bra som overhodet mulig.

Ukens høydepunkt: Jeg hadde en veldig fin weekendtur nå i helgen, så det var jo absolutt et høydepunkt med masse latter og hygge. Ellers så har egentlig hele uken vært veldig fin, med herlige turer i skog og mark, effektiv jobbing, kvalitetstid med venninner og bare glede. Happy days altså!

Ukens beste film: Everest! Jeg var på kino å så den på onsdag og seriøst – den må dere virkelig dra å se! Filmen er basert på en virkelig hendelse, og handler om en Mount Everest-ekspedisjon som blir en kamp på liv og død. Filmen utspiller seg i 1996, hvor flere fjellklatrere mistet livet når de forsøkte å ta seg til topps på verdens høyeste fjell. Klatrerne ble utsatt for en av de verste snøstormene noensinne, og filmen viser den umenneskelige kampen mot naturkreftene som egentlig var umulig å overleve. En utrolig gripende, sterk og bra film! Anbefales.

Ukens favoritt antrekk: Jeg har blitt så glad i denne kjolen! Den er både varm og fiiin.

Ukens sang: Matoma – Feeling Right (Everything is Nice) ft Popcaan & Wale.

Ukens kjiping: Ingenting annet enn at min kjære MacBook begynner å synge på det siste verset. Men nå har jeg jo hatt den i tre år, så da er det kanskje normalt at de begynner å svikte? Ikke vet jeg.. Uansett så er det småkjipt, det er maks slitsomt å begynne på nytt med ny laptopn. Alt må installeres og kjøpes på nytt av programmer jeg har lastet ned. Baaah!

Ukens gullkorn: Ukens gullkorn blir det min kjære mommo som står for. Jeg var som alltid hjemme på søndagsmiddag i går, og mamma hadde nettopp fått seg en ny duk som hun var redd jeg skulle søle på.

Mamma: Nå søler du ikke på den nye duken, Kristina!Mommo: Kan du ikke bare legge en plastikkpose under tallerkenen hennes? Du vet jo hvordan hun er!Meg: ………

Takk for godt tips og at du har troen på meg, mommo! Haha..

13 kommentarer

 1. missmommy.blogg.no

  Flott den grå kjolen:) fint innlegg! Jeg ønsker deg en fantastisk start på ny uke;)

 2. Kristina Andersen

  missmommy.blogg.no: Samme til deg 😀

 3. hvor har du vært? 🙂 kjempefin kjole <3

 4. Hvor er kjolen fra? 🙂

 5. Karoline

  Du er herlig! Ha en fin mandag 🙂

 6. Kristina Andersen

  Andrea: Cubus 🙂

 7. missmommy.blogg.no

  Takk!

 8. Tror macen skal holde mye lengre enn 3 år! Har hatt min i snart 4 år nå, og merker ikke at den har blitt treg! Og jeg bruker den svært mye! Kanskje du bør levere den inn først? 🙂 Ha en fin uke!

 9. Ingvild

  Hei Kristina! Når det gjelder å kjøpe ny MacBook, så er det bare til å laste over alt fra den gamle på iCloud! Du velger selv hva du vil ha over, og du kan få alt fra programmer til bilder og notater med deg over på den nye:-) Kan hende iClouden som er gratis har litt lite plass, men da er det verdt det å investere i ekstrapakke med mer plass 🙂 Du har helt sikkert noen flinke som kan hjelpe deg med det! Dagens lille tips haha<3

 10. Kristina Andersen

  Ingvild: Åh, fantastisk! Takk for tips 😀

 11. Hvorfor kan du ikke bare si hvor du har vært? Latterlig at du alltid sier A men ikke B.. Da trenger du hvertfall ikke godkjenne kommentarer om det, når du overser og svarer spørsmål under.. (Denne blir vel heller ikke godkjent 😅)

 12. Har noe å legge til når det gjelder kjøp av ny Macbook; en pc eller mac har en reklamasjonsrett på 5 år da de er såpass dyre elektroniske varer som skal kunne vare minst 5 år. Dette gjør at du ifølge forbrukerkjøpsloven kan reklamere på varen for mangler, og har flere krav som følger av dette 🙂 (slik som at stedet du kjøpte den fra har krav på to reperasjonsforsøk, og om det ikke funker har du krav på omlevering aka ny vare). Reklamer på den først så kanskje du slipper å punge ut med så mye 🙂

 13. Sjekk ut bloggen min https://sofieknarvik.wordpress.com/ 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *