Sukkerstopp og veddemål

 MONDAY NIGHT WITH MY BESTIE

Åh, i kveld lagte jeg den beste kveldsmaten noensinne. Speltlompe enchiladas, med pesto og kyllingfyll, samt hjemmelaget guacamole ved siden av. Mmmm, det var altså så sykt godt! Skal definitivt lage det igjen denne uken og dele oppskrift med dere. Både jeg og Hilde var enige om at det var helt nydelig, så da faller det forhåpentligvis i smak hos dere også 🙂 Nå koser vi oss med en stor bolle frukt til dessert, jeg har nemlig sukkerstopp i ukedagene sammen med Monique. Helt frem til første desember skal vi holde oss unna sukker, med unntak av helgene – da har vi lov å kose oss litt ekstra! Og jeg har ingen planer om å sprekke, hvis man skulle gå på en snopesmell, venter nemlig tidenes kjipeste straff….. Alltid kjekt med veddemål sammen med venninner når motivasjonen er litt lav. Sammen er man jo alltid sterkere, ikke sant?

16 kommentarer

 1. Du har sukkerstopp også spiser du frukt? Haha. Du vet at sukkeret som er i frukt er akkurat det samme sukkeret som er i snop?

 2. Ååå det hørtes himmelsk ut, kanskje jeg skal prøve det og kose meg med det på fredagskvellen!<3

  Btw kunne du hatt et innlegg denne uken om «din matdag i bilder»? Spennende å se og få inspirasjon:)

 3. Hanne Mjåseth

  Jeg har vært snopefri i 2 uker nå, men det er SÅ kjedelig! Så nå har jeg innført lov i helgene igjen 🙂 Får heller bli flinkere med begrensningene til etter jul! Fremover nå er jo det så mye godt å se frem til 🙂 Og nå som eksamensperioden nærmer seg er det nesten et must med motivasjon-snacks.. haha 🙂 Uansett, nå gleder jeg meg til å spise french fries til helgen igjen!! Beste chipsen på jord <3

 4. Oppdaget nettopp bloggen din, elsker den 🙂 🙂

  Men lurte på hva du jobber med? 🙂

 5. Hva er straffen?

 6. Kristina Andersen

  Marie: Jeg driver eget AS, og jobbet fulltid som blogger 🙂

 7. Kristina Andersen

  Hanne Mjåseth: Umulig å holde seg heeelt fri fra sukker nå som desember snart er her, haha.. Motivasjons-snacks i eksamenstiden kan jeg godt forstå at er et must 😀 Hoho! Ha en fin dag flinke Hanne <3

 8. Kristina Andersen

  Anonym: 10 runder i monstertrappa…
  http://kristinaandersen.blogg.no/1433322998_video_stairs_to_hell.html

 9. Så bra! Men hva med kunstig søtningsmiddel? Kan du drikke cola zero osv?

 10. Kristina Andersen

  Karina: Det kan jeg 🙂

 11. Jeanette

  jada,det er sukker i frukt.men nå mener sikkert Kristia at de skal holde seg unna snop! Sikkert smart å holde seg unne til desember,da blir det jo uansett nok godsaker på de fleste

 12. Hei! Kan du forklare litt hvordan man gjennomfører wod-trening, og hvor mange øvelser pleier dere å ta? 🙂

  Klem Kine

 13. Hei! Når du sier helgene, gjelder det hele fredagen t.o.m. søndagen eller? 🙂 Holder meg nemlig selv, for meg selv haha, og tenkte kanskje lørdag og søndag kunne være «spisedager».

 14. Kristina Andersen

  Anonym: To dager i helgen 🙂

 15. Katrine

  Heisann Kristina 🙂

  Jeg leste for noen dager siden at du måtte starte på ny med å sette opp ny Mac, og alt det personlige du har av innstillinger osv. Det jeg tenkte på da, fordi jeg har selv startet med ny mac…, var om du kunne lage et innlegg om hva du «MÅ» ha, tips og triks på macen og rett og slett inspirasjon til geniale, personlige, mac-tips du har 🙂

  Klem fra Stavanger!

 16. Annbjørg

  Hei:)

  Er det mulighet for å få oppskriften på den speltlompen meg pesto og kyllingfyll?:)

  Ha en fin dag:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *