OH SNAP

Happy Monday, dere! Her fikk jeg startet dagen med en liten treningsøkt, etterfulgt av en god time powerwalk i skogen. Godt for både meg, ryggen min og selvfølgelig Milo som var strålende fornøyd med langtur i sola 🙂 Resten av dagen har gått utelukkende til jobb, og jeg er enda ikke helt ferdig. Sprek og produktiv start på uken, akkurat slik jeg liker det! Hvordan har dagen din vært, da? Håper mandagen din ikke er så alt for blå, og at du har fått en smooth start på den nye uka!

Remember to follow me at snapchat also! My name is Ladyyyka

13 kommentarer

 1. Hvor har du kjøpt den hvite vesten du har på bildene? 🙂

 2. Kristina Andersen

  Anonym: Lene Orvik sin kolleksjon hos Bikbok 🙂

 3. Så fin du var med litt kortere hår 🙂

 4. Jeg forstår virkeligen ikke hvordan du fremdeles kan være en toppblogger. Se godt gjennom innleggene dine Kristina. Du går ikke i dybden lengre, du forteller lite personlig og det er omtrent den samme røra man-fre. Du var tidligere en favorittblogger, nå glemmer jeg ut å gå innpå.

 5. Du ser smashing ut uansett synes jeg, men herlighet så fin du var med kortere hår! Håper du får en fin mandagskveld <3

 6. Kristin Antiveros

  Elsker ponchoen på bilde nr to. Du stråler virkelig for tiden <3 Måå bare få dratt å sett Everest altså! 🙂 Ha en fin kveld! 🙂

 7. Kristina Andersen

  Kristin Antiveros: Takk snille deg! Og ja, det må du virkelig! Den er så bra 😀

 8. Jeg koser meg fremdeles på bloggen din, men må si meg enig med Helena i å savne mer dybde og substans på bloggen; det er koselig her fremdeles, men det er nesten bare ‘dupping på overflaten’. Fullstendig konstruktivt ment <3

 9. Kristina Andersen

  Anonym: Takk for konstruktiv tilbakemelding 🙂 Hva vil dere ha mer av?

 10. Personlig innlegg

 11. Åssen extensions bruker du? 🙂

 12. Hvor er det røde skjerfet fra?:-)

 13. irenglede

  Fine bilder, og du kler rødt – uten tvil. Ha en fin dag. ;D

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *