where to go?

Wulff og Andersen skal ut på nye eventyr igjen, og jeg kan neste ikke vente! Når årets julefeiring, pakkeåpning, familiesammenkomster, vennejulebord og pepperkake-spising er over, så tenkte vi å rulle avgårde til varmere strøk for å feire nyttårsaften og nyte varme dager. Men, vi har et lite problem. Vi aner nemlig ikke hvor vi vil dra!

ONCE A YEAR, GO SOMEPLACE YOU’VE NEVER BEEN BEFORE..

Så her kommer dere inn i bildet. Hvor burde vi dra i slutten av desember? Alt vi vet er at vi ønsker oss til en plass hvor det må være både varmt og fint, i tillegg til at det gjerne må være litt eksotisk. Vi har lekt med tanken på både Hawaii, Mexico, Bahamas, Maldivene og Thailand – men er veldig åpne for forslag. Planen vår er å dra rundt den 29 desember, feire nyttår der vi er og bli i enda noen dager. Jeg ser for meg at ti eller tolv dager er helt perfekt! Så om dere har noen gode reisetips og/eller bestillingstips til oss, blir vi super-takknemlig 🙂 Håper dere er klare for å bli med oss i kofferten nok en gang? Vi gleder oss!

78 kommentarer

 1. Vi skal til Florida og Bahamas i romjulen og nyttår🍹🌴☀️🌾 florida er virkelig noe for seg selv, og bahamas kan jo ikke gå galt😍

 2. Australia er jo fantastisk! Thailand er også ganske magisk, men styr for all del unna Krabi og Phi Phi-øyene.

  USA må jo også være helt fantastisk.

 3. Karoline

  Ville dratt till Tanzania og zansibar, har ikke vært der, men Afrika er fantastisk og zansibar virker som paaaradis 🙂

 4. Victoria

  Jeg feiret jul i Jamaica julen i fjor, og kan virkelig anbefales!! jeg har reist mye tidligere til både thailand og middelhavet men Jamaica toppet alt

 5. Cancun i Mexico er perfeksjon!

 6. Maui ❤️ Dersom man liker «USAcomfort og service» ville jeg såå ha dratt til Hawaii, med en svipptur innom San fran eller New York på vei hjem? Det er spennende nok kulturelt, men språk, mat, standard osv er forutsigbart og deilig for noe som er en ferie og ikke en dannelsesreise/oppdagelsesferd. Kommer jo an på hva man ønsker seg for reisen, og interesser dette da. Jeg likte godt at dagene starter tidlig, og slutter relativt tidlig. Folk står opp med bølgene, jogger langs stranden og nyter sol og varme.. Og så kan man dra til Lahaina eller noen av de andre byene og ta seg en fest hvis man trenger å slå ut håret. Det skjer sikkert enda mer på Oahu f.eks, og flyturen mellom øyene er kort, så det går an å dele det opp og besøke to øyer og. Kauai var hakket for kjedelig spør du meg, men igjen, der er man jo forskjellig:) Kos dere uansett hvor dere drar!

 7. Mexico er helt fantastisk! Her er det en film om du vil se hvordan det ser ut: https://www.youtube.com/watch?v=eMwmilWZJrw

  Vi reiste fra Cancun – Isla mujeres – Playa del Carmen – Tulum – Belize. Helt perfekt!

 8. Cape town, Sør-Afrika er også helt amazing! 🙂

 9. Rio de Janiero!! Uten tvil! Der får du varme, strand, by og eksotisk med favela o.l.

  De er også på verdenstoppen når det kommer til fyrverkeri!!! Sykeste jeg har sett i mitt liv- må bare oppleves!!

 10. Anbefaler virkelig Zanzibar! Ikke så veldig mange turister som har oppdaget plassen enda og derfor gjør det enda mer eksotisk. Hvite strender, turkist hav, snorkling og besøk i gamlebyen er fantastisk. Anbefaler nord på Øyen på hotell z! Nungwi heter det. Ta deg et kjapt Google søk 😀 lykke til med å velge!

 11. Mexico!!! 😀

  Playa del Carmen anbefales på det sterkeste! Eventuelt Cancun 🙂

 12. Jeg MÅ anbefale deg Koh Samui i Thailand, en ferieøy som ingen andre!! Helt syykt fint der, var der i sommer og har aldri vært på et finere sted. Søk det opp, ville anbefalt dere å bo i chaweng eller lamai, du må søke det opp! Det er paradis

 13. theresekristina

  Eg var i Hawaii i juni og det var virkelig den beste ferien eg nokensinne har vore på. Det ligge faktisk eit innlegg på bloggen min akkurat no om du vil sjå litt av bilda eg tok. Vi budde på Hilton Hawaiian Village, og eg S K A L tilbake. Eg falt heilt pladask for plassen og er det ein plass eg skulle flytta til så måtte det blitt dit. Der er heilt fantastisk. Hotellet har absolutt alt, blant annet TO starbucks, fleire restaurant og kafea, tidenes strand og veldig hyggelige folk. Der er også fyrverkeri kvar fredag der stranda blir fylt opp av folk fra hotellet og andre hotell, og det er ei heilt utrulig koselig stemning. Eg veit ikkje om eg kjem til å komme over kor bra det var der. Eg åt også den beste sushien ever i Honolulu. Vi var også på Dole plantasjen for å ete fersk ananas, snorkla i Hanauma Bay, besøkte Pearl Harbour og var i ubåt. Og det var så mykje mykje meir vi gjerne skulle fått gjort. Om du reise dit blir eg SÅ misunnelig, men eg unna virkelig alle å oppleve Hawaii. Eg får litt hjertesorg av å tenke på det, haha.

 14. Camilla

  Belize anbefales på det sterkeste og øya Caye Caulker!

 15. FIJI!

 16. Anbefaller Sydney!! Der er det strender, varme, shopping og nyttårsaften er sinnsykt gøy å feire der!

 17. Christina

  Jeg skal til Jamaica i nov/des. ☺️

 18. Dere burde reise til Costa Rica!! Det er helt fantastisk! Godt og varmt er det også i desember-januuar!!

 19. kråkebolle

  Hva med elfenbenskysten?

 20. Boracay og Palawan på Filippinene 🙂

 21. Jeg har reist masse i mitt liv, og har blitt veldig glad i Australia. Spesielt Sydney:) Jeg pleier også å spørre flypersonellet hva de anbefaler (de reiser jo ofte mye), og så og si alle anbefaler Sør-Afrika (Cape Town). Ikke vært der selv, men det står på listen:)

 22. Vil så absolutt anbefale dere å ta turen til Mexico 🙂 Har selv bodd i Playa del Carmen i 3,5 måned og er helt frelst! Landet byr på mange muligheter, og Playa del Carmen ligger en kort tur unna fristelser som Conzumel, Akumal, Tulum, Isla Contoy og andre steder. Det er rimelige priser på egentlig alt, så enten det er utflukter, mat eller shopping kan man få mye for pengene sine. Mexikanerne er også veldig imøtekommende og hyggelige. Når det kommer til mat, er det er mange muligheter i Playa del Carmen, noe for en hver smak; om dere ønsker tradisjonell mexikansk mat, italiensk pizza eller deilig grillet biff.

  Om dere ikke velger Mexico denne gangen, så er det er virkelig et land dere bør oppleve senere. 🙂

 23. Playa del Carmen i Mexico garantert!!

  Var der på 2 ukers ferie i fjor sommer og det var helt fantastisk 😀 Byen er så sjarmerende og fin. Mange tilbud på restaurant og utelivsfronten, men allikevel har byen den mexicanske sjarmen. Ta en dagstur til den fantastiske kritthvite stranden i Tulum og slapp helt av i hengekøyer som henger mellom palmene der! Også kort vei til masse andre severdigheter 🙂

  Ps! Vi så ingen hvithaier 😉

 24. Karoline

  Mexico! Uten tvil! sjekk ut cancun, playa del carmen, isla mujeres, cozumel og tulum. Det er helt fantastisk der 🙂 🙂 Er det et sted jeg skal reise tilbake til, så er det Mexico 🙂

 25. Henriette

  Seychellene er heilt fantastisk!!! 🙂

 26. LETT! MEXICO! – Playa del Carmen!!!!

  Har selv bodd der i et halvt år og skal feire jul der nå i desember!!

  Stedet har så mye å tilby, er ikke mulig å kjede seg!

  Besøke paradisøya Isla Mujeres, besøke magiske Tulum, snorkle med havskilpadder i Akumal, flere turistparker, god shopping i Cancun, herlig uteliv, leie mopeder å kjøre rundt øya Cozumel, snorkle med hvalhaier og besøke et av de 7 underverker-chitzen itza! Bedre sted skal man lete lenge etter!!

 27. Sri lanka!

 28. Jordarundtjenta

  Jeg ville virkelig vurdert Fiji. Øyhopping i Fiji ville vært en perfekt ferie! Har selv vært på øyhopping i Fiji, og det er helt fantastisk – vil virkelig anbefale det!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *