Svar på spørsmål del 1

Om du hadde hatt superkrefter, hva ville du ha fikset på i verden??– Godt spørsmål! Superkrefter skulle jeg gjerne ha hatt, for her i verden er det mye jeg gjerne skulle fikset på. For å nevne noe, ville jeg ordnet opp i eldreomsorgen og sørget for at sykepleierne fikk bedre tid og mulighet til å ta seg bedre av de eldre. Jeg ville fjernet all mobbing, dyremishandling, sult og krig – slik at vi alle bare kunne hatt det fint. I tillegg ville jeg fordelt økonomien jevnt over i hele verden, slik at kontrasten mellom styrtrik og fattig ikke ble så stor. En verden uten urettferdighet, sult og krig – tenk så fint det hadde vært! Men viktigst av alt, jeg ville gitt alle mennesker en god dose medmenneskelighet. For er det noe vi trenger mer av i denne verden – så er det nettopp det.

Er det dager hvor du ikke vil trene og dropper det, eller pleier du å være flink til å pushe deg selv opp av sofaen?– Det er absolutt dager hvor jeg ikke vil trene og dropper det. Nå kan jeg ikke lengre trene styrke pga ukjent skade i rygg, nakke og skuldre, men til vanlig trener jeg fem dager i uka. Dette er noe jeg har gjort de siste fire årene, og jeg elsker det virkelig. Men selvfølgelig er det dager der jeg også ikke orker! Likevel prøver jeg alltid å pushe meg selv, rett og slett fordi jeg vet hvor digg følelsen er etter at man har trent. Man angrer da aldri på en treningsøkt?!

Hvordan har du klart å gå ned så fort i vekt?– Jeg har fått mange spørsmål om dette den siste tiden, og kan si det er riktig at jeg en stund tilbake gikk ned litt i vekt. Det var en ganske tung periode på privaten hvor jeg mistet matlysten, noe som varte i ett par uker. Men nå er jeg tilbake der jeg pleier å være, så jeg har altså ikke gått ned noe drastisk i vekt. Vekt er virkelig ikke noe jeg bryr meg om, det viktigste for meg er å føle meg sprek, sterk og glad. Livet er for kort til å telle kalorier!

Beste reisemål?Åh, denne er vanskelig. Jeg har vært så utrolig mange fine steder! Men favorittene må bli USA og Den franske riviera.

Kan du lage «en matdag i bilder» innlegg?– Dette var en veldig god ide. Så ja, det kan jeg absolutt! Skal prøve å få det til allerede denne uken, jeg.

Hva ville du jobbet som hvis du ikke var blogger? Dette er noe jeg har lurt på mange ganger, hvordan ville livet vært uten bloggen? En ting er sikkert, og det er at alt ville vært totalt annerledes.. Hehe! Sannsynligvis ville jeg jobbet som journalist, da det egentlig var dette jeg ville utdanne meg til. Vi har flere i familien som jobber i TV2 og NRK, så tidligere hadde jeg veldig lyst å gå i disse fotsporene jeg også. Om ikke det hadde blitt journalist, så måtte det blitt en jobb med mennesker, hvor jeg fikk muligheten til å gjøre en forskjell og hjelpe de som trenger det mest. Eller kanskje jobbe i det nye dyrepolitiet? Det hadde garantert passet meg midt i blinken!

Hva betyr mest for deg?– Familie og venner.

Hvor langt bor du fra familien din?– Jeg bor kun en 20 minutters kjøretur unna familien min, og jeg er veldig glad for å ha de såpass nærme meg. Familien min betyr alt for meg, og vi er en veldig sammensveiset gjeng. Så å bo så langt som f.eks en hel flytur unna dem, er noe jeg aldri kan se for meg per dags dato.. Haha! Men man vet jo aldri, selvfølgelig. Enn så lenge er jeg glad for at jeg bare kan hoppe i bilen, og kjøre hjem når enn jeg måtte ønske.

Dine topp tre tips til bloggbilder?1. Lær deg å lese lyset! Lys har utrolig mye å si på hvordan bildene blir, enten du tar bilder på morgen, ettermiddag eller kveld. Personlig syns jeg lyse bilder er det aller fineste!2. Slå av blitsen. Ja, du leste riktig! Naturlig lys er definitivt det fineste.3. Ta naturlige bilder! Ingenting er finere enn bilder hvor folk ler og smiler på ekte, og ikke er sånn typisk «smil til kamera». Her må jeg bli enda flinkere selv, for å fange situasjonen akkurat slik den er.

Har du kjæreste nå?– Nei, jeg har ikke kjæreste nå 🙂

Hvordan er det å leve som toppblogger? Vanvittig mye penger, helt perfekt vakker og slank, og alt bare velstand?– Det er flott å leve som blogger, 90% av tiden. Men så er det de gangene livet viser seg fra sin kjipeste side, og man opplever triste ting som dødsfall, sykdom eller brudd, og det siste man har lyst til er å dele hverdagen sin akkurat da. Det å skulle smile til kamera i slike situasjoner og opprettholde en nettside med høy kvalitet, det er ikke lett. Det kan også føles slitsomt at alle har en mening om meg og folk jeg ikke en gang vet hva jeg heter, tror de vet alt om meg. Disse tingene er baksiden av medaljen, som også er viktig å få frem. For det er ikke slik at ting er sus og dus hele tiden, sånn er det ikke for noen, uansett hva man jobber som. Men personlig mener jeg at jeg har verdens beste arbeidsplass, og jeg stortrives med dette! Jeg elsker å være min egen sjef, jeg kan jobbe fra hvor som helst i verden og det eneste jeg er avhengig av – det er laptopen min. Dette gir meg en frihet uten like, en frihet jeg setter enormt stor pris på og som jeg håper jeg alltid kan ha. Det å leve som blogger har gitt meg muligheter og et liv jeg ellers bare kunne drømt om, og for det er jeg veldig, veldig takknemlig.

16 kommentarer

 1. Hanne Mjåseth

  Du virker som en omsorgsfull, herlig og jordnær person <3 Stå på videre, flinke du! 🙂

 2. Christine

  Hei Kristina! For en god stund siden nevnte du for bloggen at du ville jobbe frivillig på et sykehjem. Har du fått gjort dette? 🙂 hvordan var det i såfall?

 3. Kristina Andersen

  Christine: Artig at du spør om dette akkurat nå, jeg jobber nemlig med saken 🙂 Mer om dette så fort ting er i orden 🙂

  Hanne: Tusen takk for fine ord, Hanne <3

 4. Margrethe

  Ville bare si at jeg syntes du virker som en flott jente! Nydelig på innsiden, og ut! Stå på videre <3

 5. Christine

  Åh, så fantastisk gjort av deg : )

  Håper det vil resultere i at flere av leserne dine ønsker å gjøre det samme. Jeg er sykepleier og jobber litt på et sykehjem. Der har vi flere frivillige, og de gjør en så fantastisk jobb. Tidspress er jo noe vi sykepleiere og annet helsepersonell kjenner veldig på. Derfor trenger man en «pasientvenn» som kan sette i gang litt aktiviteter eller bare sitte å prate med dem.

 6. Kristina Andersen

  Margrethe: Tusen takk snille deg <3

 7. Kamilla Haaland

  Du virker så jordnær 🙂

 8. Synes du er en av få bloggere som kommer veldig godt ut av sånne spørsmål!!

  Snakk om å være en godhjerta og nydelig person <3 You go girl!!!!!

 9. Kristina Andersen

  Ida: Nå ble jeg glad, så snilt skrevet av deg Ida! Tusen takk <3

 10. KatrineBB

  Du virker som en herlig jente, har lest bloggen din i mange år nå. Hvis det ikke er for seint har jeg noen spørsmål til neste spørsmålsrunde; Når broren din jobber hos deg, hva gjør han? Tenker du noen gang at du kunne trengt en assistent? Bor du alene nå, eller bor venninnen din hos deg fortsatt? Hvis du skulle vært reiseguide for Kristiansand, hva ville du ha gjort og anbefalt? 🙂

 11. Charlotte

  Du virker virkelig som en herlig jente! Du stråler positivitet, og svarer virkelig godt for deg 🙂 Håper tirsdagen din er superfin 😀

 12. Kristina Andersen

  Charlotte: <3 <3 <3

 13. Camilla

  Herlige svar, du virker så jordnær og god! <3

  Kan jeg spørre hvor joggedressen på det nederste bildet er fra? 😀

 14. Kristina Andersen

  Camilla: Selvfølgelig kan du spørre 🙂 Den er fra bikBok <3

 15. Annikken

  hei 🙂

  Nå som spørsmålsrunden er over kommer jeg med enda et haha! Jeg lurer på om du orker å lage ett innlegg om små gaver og tips til julegavekalender? Jeg vil lage en kalender til kjæresten min, men kan ikke gå alt for mye utover bankkontoen min så jeg lurer på om du har noen tips til små gaver? 🙂

  Hadde blitt kjempe glad!

 16. Så du er villig til å si fra deg en stor del av lønna di for at noen fattige skal få mer? Tviler. Da kan jo ikke trekke kortet 20 ganger om dagen.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *