Frokost med proteinyoghurt

annonse

Dere vet jo at jeg er totalt avhengig av meieriprodukter. Faktisk er jeg litt for hekta på nettopp dette, og fyller opp kjøleskapet mitt til randen hver eneste uke med diverse yoghurter og annet digg. Det er rett og slett for godt til at jeg klarer å kontrollere meg, og jeg kunne uten problemer spist slike ting til hvert eneste måltid.. Haha! Denne søndagsmorgenen koser jeg meg med en ordentlig frokost før jeg skal på en liten joggetur, med mine nye favoritt yoghurter. Disse er virkelig helt nydelig gode!

DOUBLE 0% PROTEIN PLUS

MMMMM…

Har du smakt disse to nyhetene til Yoplait? Det har jeg! Firepakningen kommer med smaken eple og vanilje, den er virkelig helt nydelig god. Perfekt å f.eks ha to beger av denne i en bolle, strø over litt oppkuttet eple og hjemmelaget granola. Slik som jeg har gjort på bildet under! Ellers er det jo storbegeret med ekte vaniljesmak på hele 400 gram, som er min favoritt av disse to. Den er så alt for god! Forrige uke spiste jeg ikke mindre enn fem beger av denne. Hehe, jeg må bare le av meg selv! Heldigvis så har den et supert næringsinnhold, så da er det overhodet ikke farlig å kose seg med denne 🙂

EPLE, GRANOLA & PROTEIN PLUS YOGHURT

Begge yoghurtene inneholder 0% fett og 0% tilsatt sukker, og har dobbelt så mye protein som de andre yoghurtene til Yoplait. Hvor digg er ikke det, dere?! Disse kan kjøpes på Meny, Ultra, Coop Mega, Coop Obs, Coop Extra, Spar og Eurospar. Det er ganske tydelig at disse to nyhetene er poppis om dagen, jeg måtte nemlig innom tre butikker før jeg fikk sikret meg yoghurtene. De var nemlig utsolgt de andre plassene, så det er vel et godt tegn på at disse er ordentlig gode! Neste gang du er på matbutikken, vet du hva du må kjøpe med deg 😉

19 kommentarer

 1. Constanza Marcela

  herlig <3

 2. Kamilla Haaland

  Herlig. Den er så god i sitron, den dobbel protein yoghurten 🙂

 3. Vet du hvorfor de ikke har den på rema? 🙂

 4. Kristina, se cowspiracy på netflix!

 5. Kunne virkelig ikke vært mer enig med deg!!

  Den yoghurten der kunne jeg levd på 😀

  Må spørre deg, hvor er tightsen fra?

  Ha en super fin søndag flotte deg <3

 6. Kristina Andersen

  Kine: Den er fra NIKE 🙂 Ha en fin søndag, Kine!

 7. Kristina Andersen

  Lene: Aner ikke :/

 8. Karoline Johannesen

  Jeg er ikke noe yoghurt menneske, men selv jeg syntes dette så forsfriskende og godt ut 🙂

 9. Elisabeth

  Enig med du i kommentarfeltet ovenfor, jeg anbefaler deg virkelig å se cowspiracy på netflix, Kristina! Bare et lite tips fra meg (selv om jeg har skrevet det før..hehe)

  Klem!<3

 10. Kristina Andersen

  Elisabeth: Hva handler denne om? 🙂

 11. Birgitte

  Til svar over her handler Cowspiracy om kjøttindustrien, den er veldig bra 🙂

 12. Fast leser

  Vær så snill, spar oss for cameltoe

 13. Elisabeth

  Kristina: Den handler om animalsk agrikultur og hvordan det påvirker klimagassutsklippene i verden, men også om hva faktisk meieriprodukter gjør med kroppen vår! Det er helt utrolige avsløringer i den dokumentaren, og den gav meg virkelig hakeslepp.. Verdt å se!!

  Vil også anbefale deg å se Forks over Knifes på Netflix, hvis du har lyst å se en interessant og tankevekkende dokumentar om melks påvirkning på kropp/ skjelett/ sykdommer osv.. Dokumentaren går i mot alt vi har lært om melk i Norge, og samme som med Cowspiracy- den gav meg hakeslepp!

  Spennende dokumentarer hvis du en kveld skulle fått lyst til å se noe som virkelig setter deg i tenkeboksen! 🙂

  Ikke meningen å «dytte» på deg dette, ville bare si det i beste mening! 🙂

  Ha en fin søndag. <3

 14. Kristina Andersen

  Elisabeth: Takk for tips! Skal sjekke den ut 🙂

 15. Jeanette

  smakte nettopp den med eple,men den smakte jo bare pyton! den med sitron er den beste

 16. Ragnhild Give Away

  Jeg henger meg på og sier; se Cowspiracy♡ Det bør åpne alles øyne for både hvor destruktivt animalsk mat er for miljøet og også hvor ekstremt mye vi som forbrukere blir lurt til å tro at fisk/kjøtt/melk er sunt.

  Det er SÅ fint å få leve som veganer, snakker av 10 års erfaring, og jeg håper det er en vei du også vil gå etterhvert♡

 17. Kristina

  Er det fruktbiter i yoghurten? 🙂 du ser smashing ut for tiden!

 18. Camilla

  Hvor er de hvite blomsterpottene dine fra? 🙂

 19. Den yoghurten er jo så kornete :/

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *