Alenetid

LET’S STAY HOME TONIGHT

I dag har jeg hatt en nydelig søndag i høstsola! Jeg og Nina startet dagen med å gå en laaaang tur i skogen, og jeg må si at powerwalk er virkelig undervurdert, jeg var helt svett når vi var ferdige! Det var digg å få trasket i fra seg ute, så kan man slappe av senere med ekstra god samvittighet 🙂 Etterpå tok jeg turen hjem, hvor jeg vasket hele leiligheten og gjorde den klar for en ny uke. Ingenting er bedre enn å våkne opp til et shinet hjem på en mandagsmorgen! I kveld har jeg bestemt meg for å slappe av helt alene, jeg har ikke hatt en skikkelig alenekveld på noe som føles som en liten evighet. Jeg har alltid folk rundt meg, og det digger jeg – men akkurat nå kjente jeg at det fristet å bare koble helt ut. Deilig! Sushi og snoperier står klart, så nå skal jeg kose meg og se så mange episoder av The Fosters som jeg bare orker. Nevnte jeg at jeg elsker søndager? Ahh!

22 kommentarer

 1. Ser kjempekoselig ut! Håper at du får en fin søndag videre 🙂

 2. Spiser du ofte snop?

 3. Å, det både hørtes og så koselig ut!! Kos deg masse. Her at søndagen blitt brukt til vasking av hele leiligheten,og handling av blomster. Nå er jeg sliten ass. Kyllingen står i ovnen, men har verken Pepsimax eller godteri, merker at idag hadde det vært perfekt!! Hehe.

  Ha en koselig søndag videre. Klem fra meg til deg, hilsen Anja

 4. Oliver Numme

  Jeg elsker bloggen din, Kristina! Den er utrolig fin 🙂

 5. Kamilla Haaland

  åh, koos deg 🙂

 6. Celina Berntsen

  Kjekt med litt alenetid innimellom! Fine bilder 🙂

 7. Perfect Sunday in! Nothing quite like relaxing and having some alone time once in a while 🙂

 8. j

 9. Jeg digger at du legger ut bilder av at du spiser godteri du også. Det er ikke noe feil med å kunne spise godteri av og til. Bra du også viser at du spiser dette til tid og annen. Men likevel er du et sunt forbilde!! 🙂

 10. Norwegian Cupcake

  Hørtes ut som en perfekt søndag!! Nyt, nyt, nyt alene tiden. Det er gull inni mellom 🙂

 11. Kristina Andersen

  Tamsin: Totally agree! Have a good night, Tamsin 😀

 12. Kristina Andersen

  Oliver Numme: Så koselig å høre Oliver, tusen takk! Stå på videre med bloggen din 🙂

 13. Kristina Andersen

  Anonym: Normalt sett prøver jeg å holde det til en dag i helgen 🙂 Men etter at jeg sluttet å snuse har det blitt alt for mye snop… Huff!

 14. hvor ser du på the fosters? er bare 2 sesonger på netflix..

 15. Kristina Andersen

  Anonym: ViaPlay 🙂

 16. Så utrolig koselig! GOD klem <3

 17. theresekristina

  Såå deilig 🙂 Håpe du har kosa deg masse!

 18. Verona Toresdottir

  herlig det så så koselig ut! alene tid er utrolig viktig innmellom! syns det er så hyggelig å tegne å bruke ansiktmaske når jeg skal ha alene tid ^^

 19. Kristin Antiveros

  Så herlig, viktig å ta en liten timeout fra alt og alle av og til 🙂 Den serien må jeg se altså, har jo lest om den her flere ganger. Ser du den på netflix eller viaplay? Elsker at du tipser om filmer og serier! Ha en fin kveld fine du 🙂

 20. Tiril Asbjørnsen Lillestø

  Åh, jeg gleder meg til å starte på den serien! Så at du anbefalte den tidligere. Har ikke hatt tid til det i dag, men i morgen må jeg få startet. Ha en fin kveld videre <3

 21. Kristina Andersen

  Kristin Antiveros: Tror den kan sees begge steder 🙂

 22. Jeanette Sveen

  Deilig med alenetid iblant 🙂 Hvor er den skjærfjøla kjøpt?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *