Immune system booster

THE RED ROAR JUICE

Når jeg juicer, er det normalt sett ikke for at juicen skal smake så veldig godt. Det er rett og slett for å få i meg alt jeg kan av vitaminer i en fei, og juiceglasset mitt blir tømt i rekordfart for å fylle bensin på kroppen.

WHAT YOU NEED

To rødbeter To gulrøtter  En halv sitron  3 never spinat  3 never grønnkål  1/3 agurk 1 god bit ingefær

DRINK & BE HAPPY

You know the drill! Sleng alt i en juicer, og voila – du har tidenes sunneste glass med ferskpressede grønnsaker foran deg. Personlig syns jeg faktisk ikke denne smaker vondt, da sitronen tar bort mye av smaken fra de andre grønnsakene. Håper og tror at denne lar meg slippa unna det meste av høstforkjølelsen i år!

7 kommentarer

 1. Kjersti

  Hei! Hvor har du kjøpt de glassene? De var utrolig fine 🙂

 2. yummi! Den såg deilig ut 🙂

 3. camilla

  Fine glass, hvor er de fra ? 🙂

 4. Kristina Andersen

  camilla: Åhlens 🙂

 5. Lill Falch

  Jeg har en flaske med noe som skal være veldig godt for immunforsvaret i kjøleskapet. Vet ikke hva det er, men det smaker dritt og hjelper som bare det! 🙂

 6. Kristina Andersen

  Lill Falch: Haha! Føler det som smaker dritt er det som funker best 😀

 7. Kamilla Haaland

  så kjempegodt ut! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *