Leather and Wool

God morgen, fine dere 

Jeg rullet meg opp av senga for en liten halvtime siden, og koser meg i skrivende stund med God Morgen,Norge! på tv og en kopp rykende varm kaffe. Det er enda mørkt ute, så jeg har tent stearinlys i stua og har en riktig så fin morgenstund her hjemme. I går hadde jeg en alle tiders kveld, med hjemmelaget chorizo-pizza som vi tilberedte på grillen, etterfulgt av alt for mange timer med Netflix og serie-titting. Deilig med en skikkelig avslappende lillelørdag! Nå skal jeg få tømt mailboksen min og jobbe litt, før jeg skal møte Marthe på cafë for frokostdate allerede 09.00. Herlig start på dagen, altså 🙂

lene orvik collection cardigan – bikbok bukse & topp – aldo sko – ysl veske

11 kommentarer

 1. God morgen 🙂 Høres akkurat som min morgning. Tent lys og sitter å ser på god morgen norge, før det er ut på joggetur. Jobber kveldsvakt, så må bare utnytte dagen før jeg går på jobb 😀 Vil bare si at du ser helt fantastisk ut. Det er nok mange jenter som ser opp til deg 🙂 Håper du får en fin dag <3

 2. Kristina Andersen

  Miriam: For en fin kommentar å starte dagen med! Tusen takk, Miriam 🙂 Håper du får en alle tiders dag, deilig med joggetur før jobb! Klem til deg

 3. Ingvild

  Så fin du er Kristina! Får alltid så mye antrekksinspirasjon av deg 🙂 Hadde jeg bare kunnet gå med hæler på skolen… Haha. Håper du får en finfin dag!

 4. Kristina Andersen

  Ingvild: Tusen takk, søta 😀 Ha en super dag, med eller uten hæler.. Hihi 😀

 5. Har du betalt selv for den cardiganen?:)

 6. Lene-Marie Røstad Sunde

  Høres veldig deilig ut!

  HEr er det også en rolig morgen, og det settes så utrolig pris på når en ofte må farte rundt i høyt tempo! 🙂

  Og skinn og ull er uberlekkert nå på høsten!!

  Ha en fin dag!

 7. Kristina LB

  For et fint antrekk! Og den morgenen hørtes veldig avslappende og deilig ut! Ha en fin dag 🙂 PS: måtte le litt av sist innlegg der du anbefalte Netflix and chill, så på Facebook at du til slutt fant ut hva deg betyr nå til dags, hahah!

 8. Kristina Andersen

  Kristina LB: Følte meg ganske dum kan du si…. «Høsten er jo den beste årstiden for masse netflix and chill!» Hva da gal blogger? Haha!!

 9. Kristina Andersen

  Anonym: Cardiganen er snart to år gammel, og den gangen fikk jeg den i gave fra Lene.

 10. Det antrekket var du aldeles nydelig i! Håper du har en flott dag 🙂

 11. Kamilla Haaland

  Knallfint! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *