Verdens beste sengetøy

annonse

I kveld tenkte jeg å vise dere soverommet mitt, som er oppgradert med nytt sengetøy for høsten. Grått og hvitt, en uslåelig kombinasjon! Et av de mest stilte spørsmålene på bloggen min er faktisk hvor nettopp sengetøyet mitt er fra, og merket er altså Beach House. Både dette og det grå er derfra, og tro meg – dette er verdens beste sengetøy. Ikke bare ser det veldig pent ut, men det er en drøm å sove i. Beach House sine sengetøy er laget av bomullsjersey, og er virkelig supermykt.

– my bedroom is ready for fall –

Sengetøyet er fra drLykke.no, en helt nydelig nettbutikk for interiør. I all hovedsak selger de egne merkevarer, men har også kjente merkevarer som Beach House, Senze of Joy, Lo-ika, Durance og mange fler. Hele oversikten finner du HER

drLykke.no har rask leveringstid, ALLTID gratis frakt og skulle det være sånn at dere skulle angre kjøpet av en eller annen grunn, så kan dere sende varene fraktfritt i retur. Det er jo en superdeal, ikke sant? Jooo! Akkurat nå er det høstfest på gang i nettbutikken, hvor dere kan finne mange fine varer til rabatterte priser. I tillegg har jeg fått lov å dele ut en rabattkode til dere! Koden er gyldig til og med fredag denne uken og kan kun brukes en gang per person. Ved bruk av Kristina123, trekkes det fra 100,- i kassen på alle kjøp over 399,-. En kjekk mulighet til å shoppe litt høytnytt til hjemmet!

10 kommentarer på “Verdens beste sengetøy

 1. Anonym skriver:

  Hei!
  Kan du vær så snill å fare inn på denne linken og gi kraft? Desse jentene prøver å samle inn penger sånn de kan sende klær til ett daghjem for mindreårige jenter i Latvia.
  Vær så snill å del!!
  Det tar deg max 1 minutt, og det er til utrolig stor hjelp for andre! 🙂
  https://www.krafttaket.no/projects/show/45

Comments are closed.