Camel Coat

I går hadde jeg så mye å gjøre, at uansett hvor mye jeg faktisk fikk unnagjort – så føltes det likevel som ingenting. Og når jeg på ettermiddagen presterer å sovne på sofaen og ikke våkne opp før 18.50, da hjelper det liksom ikke på tidspresset. Når skal jeg lære at jeg ikke må legge meg ned på sofaen før jeg er ferdig med alt jeg skal? I sommer sov jeg middagslur hver eneste dag, og jeg elsket det. Middagslur er livet! Men nå er jeg heller ikke 82 år og har behov for det, når man er ung kan man kun gjøre sånt når det er helg eller i ferier, og nå er det absolutt ikke sommerferie lengre. Uansett, Hilde kom på besøk allerede ti minutter etter at jeg hadde våknet fra min lille sovefest, så da var det bare å bælme nedpå en redbull, tenne stearinlys og gjøre klart til en koselig kveld. Det gikk selvfølgelig i Jakten På Kjærligheten og handstands, helt på normalen på mandagsdatene våre.

Nå skal jeg sette i gang med alt jeg ikke fikk gjort i går, hehe. Ønsker deg en fin start på dagen!

céline veske – aldo sko – acne jeans – hm kåpe

26 kommentarer

 1. Hei.

  Du snakket masse om at når du kom tilbake fra ferie skulle du ta bloggen til nye høyder osv. I det siste har du blogget kun en gang om dagen.. Utrolig kjedelig å klikke seg inn her da. Og skjønner at du gjør masse andre bloggrelaterte ting hele dagen som opptar såå mye tid, men er ikke selve jobben din å BLOGGE, altså poste innlegg??

 2. Kristina Andersen

  Kaia: Det å blogge er den minste delen av jobben min, altså det letteste. Det er alt bakarbeidet som opptar 80% av tiden min. Er likevel veldig enig i at bloggingen har vært svak de siste dagene, jeg har lite tid, men prøver så godt jeg kan. To innlegg hver dag skal jeg i det minste klare, så jeg må bare beklage at du føler det sånn 🙂

 3. Enig med Kaia over her. Vi lesere kan ikke bry oss så mye om det som ligger bak jobben. Som så mange andre «kunder», er ikke vi opptatt av alt som må gjøres bak- vi bryr oss om sluttproduktet og dets kvalitet. Og konstant høre klaging på hvor travelt det er og hvor mye jobb du gjør- når vi ikke ser resultatene av det- er liksom ikke «vårt problem». Hvis du skjønner. Som kunde ellers ønsker jeg ikke en dame bak kassen som klager på hvor travelt alt er- jeg vil hun skal levere meg et godt produkt som avtalt. Og vi vet jo at du klarer å levere gode innlegg selv om det er flere enn et om dagen/et i helgene etc. For det blir kjedelig til tider..

 4. Jeg bryr meg ikke så mye om antall innlegg, men heller innholdet og kvaliteten i det innlegget du publiserer. Heller et bra innlegg enn to som bare er sånn halvveis..

 5. LisaLDN

  Kjempefin kåpe! Men fryser du ikkje på føttene? Hehe, første eg tenkte på 😛 Klarer ikkje ta middagslur sjølv, ender alltid med at eg sover rundt.. 🙂

 6. Synes du er flink som står sånn på som du gjør, Kristina! Ta det som komplimenter at folk vil høre mer fra deg 🙂 Men du er da et menneske du og, det må vel alle forstå. Du sprer mye positivitet og glede med bloggen din, fortsett sånn! Klem

 7. Helt enig med de andre over her. For oss lesere er det også vanskelig å vite hvor mye jobb som ligger bak. Jeg har selv mitt eget foretak så jeg kan relatere til andre i mitt yrke (daglig leder) når det gjelder regnskap, fakturering, mailer osv, men skulle ønske du kunne ta oss »behind the scenes» for at vi skal lære mer om HVA er det som opptar 80% av tiden din.. Uten oss lesere, har du noen jobb da? Hvem er det som sikrer inntekten din?

 8. Ho er ett menneske som alle oss andre, ingen robot, dette er Kristina sin jobb, sikker på at Kaia å resten av gjengen tar seg en timeout i blant på jobben!! Elr har dere sånn super krefter 24/7? Nå må jo jeg bare få sagt det at jeg er helt enig i at det er kvaliteten som teller og ikke antall innlegg, du leverer alltid!<3 keep up the good work! Ønsker deg en super dag, and take care <3

 9. Elsk på jakken <3

 10. Kristina Andersen

  Anonym: Tusen takk snille deg! Setter pris på det <3

 11. Kristina Andersen

  Ingrid: <3

 12. Ufattelig nydelig kåpe <3

 13. sunniva

  Hei. Bruker du fortsatt Vita Liberata selvbruning? Synes du har så utrolig fin brunfarge, og vurdere å kjøpe denne selvbruningen hvis du fortsatt anbefaler den. 🙂

 14. Kristina Andersen

  sunniva: Det gjør jeg. Den er verdens beste, anbefales virkelig 😀

 15. kristine

  Da har jeg stmet på deg som årets moteblogger. Håper du vinner =)

 16. Til dere som klager her,skjærp dere.Kristina er vell en av de bloggerne som oppdaterer oftest.Om hun en skjelden gang har et eller to innlegg pga mye annet arbeid som ligger bak bloggen så er vel det ingenting å syte over.Her er det jo som oftest 3 innlegg til dagen.Heia deg Kristina og for et fantastisk stilig antrekk.

 17. Kristina Andersen

  Anonym: tusen takk <3

 18. Mulig dette ikke er like relevant for en blogg i forhold til andre magasiner og artikler, men Bør ikke en overskrift ha en litt sterkere referanse til teksten som følger under, enn ett bilde nederst i teksten? Jeg forventer i hvertfall å lese om den kamelfargede kåpen og ikke bare om hvor mye du har å gjøre. Bare ett tips som kanskje kan bidra til å øke kvaliteten på innleggene 🙂

 19. Jeanette

  kjempefine bilder av deg! det jeg ønsker meg her på bloggen er et innlegg hvor du skriver alt du har gjort i løpet av en dag,da hadde kanskje folk skjønt hvor mye jobb som ligger i å ha en blogg.Leserne ser jo bare innlegget og ikke alt annet som skjer.

  Håper du får en fin uke!

 20. Heihei frøken Andersen <3 Synes du gjør d så sykt bra hele tiden, jeg, så kjør på med akkurat det du vil <3 Sitter du inne og jobber hele dagen, regner jeg med vi ser en kjedelig Kristina etterhvert. Liker at du er å turner en gang i blant og har det hyggelig med venninner. Tusen takk for at du er deg, vakre <3.. og du, elsk på snapchatten din 😛

 21. Caroline

  Hei 🙂 Liker bloggen din kjempegodt, og har et lite ønske. Hadde det vært mulig for deg å kanskje ha litt større linjeavstand på innleggene dine? Synes for det første innleggene ser mye finere ut da, og for det andre så slipper man å få helt vondt i hodet av å lese, haha 😀

 22. Kristina Andersen

  Ida: Så skjønn du er, Ida 😀 Takk for koselig kommentar!

 23. Har en stor forståelse for at det kan være mye på en gang! Jeg syntes bloggingen din er kjempe bra, og må si jeg bare eelsker når du deler bilder fra kvelder med venninner/familie o.l, og spesielt hva du disker opp til gjestene dine (jatakk sier jeg bare!). Du er ihvertfall nr 1 blogg hos meg, og trofast leser gjennom mange år<3 ønsker deg en fiiin kveld Kristina!

 24. kristine

  Jeg synes du gjør en god jobb med bloggen jeg =) jeg ønsker jo flere en et innlegg om dagen da jeg er inne på bloggen din stadig å ser om det har kommet et nytt. Men det er jo fordi bloggen din er så bra =) men jeg skjønner jo at du ikke har tid til mange innlegg om dagen =) Ha en super kveld søte deg

 25. Du stråler virkelig Kristina! Alltid like kjekt å klikke seg innom bloggen din. Stå på videre!

 26. Hei!

  Jeg synes du er kjempeflink. jeg! Forstår utrolig godt at det ligger mye arbeid bak bloggen din. Du er en av de få bloggerne jeg virkelig liker å holde meg oppdatert på fordi alle innleggene virker gjennomtenkte og godt planlagte. Du er virkelig et sunt og godt forbilde for mange unge jenter. Ikke bare fordi du har en sunn livsstil, men og fordi du klarer å unne deg godsaker i ny og ne. Det er godt å se at det ikke er farlig å kose seg en gang i blant.

  PS: Du ser fantastisk ut!

  Klem fra Marthe

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *