Adams Matkasse

annonse

Jeg har nok en gang fått Adams Matkasse levert på døra, og denne gangen testet jeg ut Ekspresskassen. Ingen tvil om at dette er min favoritttkasse til nå! Den passer perfekt dersom du ønsker raske, enkle og gode middagsretter i en travel hverdag.

– Bestill Adams Matkasse HER

Adams Matkasse sin filosofi er at hverdagsmaten skal være god, næringsrik og variert. Den skal gå fort å lage, og helst ikke inneholde matvarer med mye tilsetningsstoffer. Adams Matkasse ønsker å inspirere familier til å spise god og sunn mat, samt hjelpe med å spare tid på nettopp matlaging og handling i butikken. Matkassene inneholder alltid rene råvarer og ferske grønnsaker, samt at ukesmenyen er variert med både kjøtt, fisk og fugl. Hurra for såpass mye variasjon! Det er mange gode grunner til å prøve en slik matkasse – konseptet er utrolig bra, du sparer tid, slipper å planlegge middager og spiser utrolig god mat hver eneste dag. Du sparer penger,  det er enkle oppskrifter som tar kort tid å lage, kvalitetene på råvarene er upåklagelig, du kaster mindre mat og du blir inspirert til å prøve nye ting på kjøkkenet.

Denne uken har det vært så utrolig mange gode middager, og jeg har virkelig kost meg med å teste ut alt sammen.


 – Velg kassen som passer best for deg! –

Originalkassen: passer for deg som har god tid på kjøkkenet. Den har utfordrende smaker, eksotiske og inspirerende retter.

Ekspresskassen: raske, sunne og enkle retter! Perfekt i en travel hverdag.

Barnekassen: barnevennlige retter, perfekt for barnefamilien.

Fri for-kassen: norges eneste allergivennlige matkasse. Helt fri for egg, melk og gluten, og like næringsrik.

Sunn & Lett-kassen: denne har mer fiber, grønnsaker og magert kjøtt, og er perfekt for deg som vil spise sunnere.


I samarbeid med Adams Matkasse, har jeg nå fått muligheten til å gi mine lesere som er nyskjerrige på en slik matkasse et helt supert tilbud. Ved bruk av rabattkoden BLOGG_KRISTINA får dere nå -25% rabatt på første levering, i tillegg til gratis fruktkasse på andre levering. Rabattkoden varer i en uke, og bestillingen kan du gjøre HER

13 kommentarer på “Adams Matkasse

 1. Victoria skriver:

  Hello Kristina!
  I love your blog, because it contains a lot of inspirations. Especially your amazing photos!
  But is it possible, that you also write an english version under the norway version additionally? 🙂
  Kind regards
  Victoria

 2. Victoria skriver:

  Hey Kristina!
  I love your blog, because it contains a lot of insiprations. Especially your photos!
  But is it possible, that you also write an english version of your text under the norway version?
  Kind regards
  Victoria

 3. Kaja skriver:

  Er det billig å få 3 middager for 2 personer til 700,-? Jeg prater nå om Orginaleske ..Jeg og sønnen min spiser middag for hele uka for under 500 kroner.. Og da spiser vi hjemmelaget og SUNN mat vær dag:-)

 4. Frubirkelund skriver:

  Jeg har vurdert det flere ganger, men kommet frem til at det er billigere og enda mer genialt å handle hver mandag for hele uka 🙂 Men jeg forstår hvorfor mange velger dette 🙂

 5. Lina skriver:

  Spiser du mye eller kaster du mye mat? Kan ikke finne noe annet alternativ enn mat til minimum 2 personer, hvordan løser du det?

 6. Sandra skriver:

  Heisann. Bare én ting jeg lurer litt på. Om man kjøper én kasse, er man da bundet til å kjøpe en ny uken etter? Eller kan man avvente med å kjøpe f.eks én gang annenhver uke, én gang i mnd eller én gang i året, vist du skjønner?
  MVH Sandra 🙂

 7. Ida Marie skriver:

  Skulle ønske du ville brukt tid på å ta bilder av resultatet av middagene, siden du har kost deg så mye med middagene denne uka 🙂 Da hadde reklameinnlegget ditt blitt mye bedre:)

 8. Lina skriver:

  Håper du kan svare på spørsmålet mitt. Jeg vil så gjerne prøve dette, men jeg føler ikke at det er vits dersom det ikke er mulig å få kasse til 1 pers:) orker ikke invitere noen på middag hver eneste dag heller :p

 9. Tove skriver:

  Hei:)
  Selv har jeg aldri prøvd dette å få levert matkasse hjem, men ser at det er blitt mer og mer populært. Siden det ikke er mulig med kasse for en person….. De oppskriftene som følger med kassen…. er der noen av de middagene der som egner seg for å fryse?
  Isåfall går det jo ann for 1 person å få levert kassen på døren.
  Har du laget noen av de middagene og hatt i frysen?
  Tenker på at der er mange single der ute. Ettersom du har samarbeid med Adams Matkasse, kunne ikke du spurt om de kan lage matkasse for 1 person?

Comments are closed.