Ingenting å spøke med

Her våknet jeg opp tett som ei potte i hele hodet, i går prøvde jeg nemlig ut noe nytt…. As usual, haha! Hilde har følt hun har begynt å få bihulebetennelse, så hun har skaffet seg noen ekstremt sterke naturmedisiner som hun sprayer opp i nesa, og får veldig rare reaksjoner av. Jeg har jo overhodet ikke bihulebetennelse, men når Hilde spurte om jeg ikke kunne teste disse greiene jeg også – klarte jo ikke dette brødhodet å dy seg. «Jeg har vel kanskje litt slim i halsen når jeg tenker meg om, gi meg den greia så fyrer jeg den i». To spray og to sekunder senere begynte marerittet. Fy søren, er dere klar over hvor vondt det var?! Tårene trillet i over tre timer, øynene klarte ikke holde seg oppe av trykket som kom og jeg var helt sikker på at hele hodet mitt skulle sprenge. Jeg krøp til sengs med store smerter allerede 21.00, og lærte to ting etter dette: jeg trenger ikke teste ut alt Hilde kommer med for å se om jeg får annerledes reaksjon enn henne. Og man tuller ikke med naturmedisiner ass…

Ellers må jeg ønske dere en riktig god morgen, endelig er helgen her! På dagen blir det jobb og møter for meg, samt en tur til min kjære Marianne for å farge håret. Ønsker deg en super start på fredagen, ser deg igjen litt senere

– yesterdays outfit –

bianco sko – hm jeans og jakke – gina tricot vest –  valentino solbriller – ysl veske

22 kommentarer på “Ingenting å spøke med

 1. Leah skriver:

  Hei du, begynner å bli litt beskymret for deg og vekten din… du raser ned og det er ikke pent kjære deg. En ser at hårene rundt hårfestet ditt er tynt og uten næring og ansiktet ditt ser ikke like glowy ut fresht ut som før.
  Du har mistet rumpen og de deilige lårene dine DAME!
  HVorfor gjør du dette mot deg selv, det skjønner ikke jeg?!
  Før var du så sexy, deilig, elegant og en sykt fin dame med former, du var fotsatt slank og tynn da også TRO MEG!!! DU så skikkelig bra ut før, men nå gjør du ikke det!
  JEg må bare trykke dette svart på hvit, orker ikke se deg forfalle sånn.. rett og slett!

 2. Jenny skriver:

  Haha herregud 😂 du gjør mye rart du Kristina. Elsker at du deler mer på snap (og også her) så vi får det med oss.
  Ellers klarer jeg ikke la være å si den kommentaren over her er rar. Hva er det med folk og kommentering av andres kropp. Seriøst? Greit nok at du er bekymret, men synes du tar litt vel i Leah. Synes det var 10% godt ment og 90% unødvendig..
  Synes du ser flott ut som alltid 👌🏻

 3. Anonym skriver:

  Leah; dra så inderlig til helvete for en slik drittkommentar! Pass dine egne fordømte saker istedetfor å komme med ‘velmenende’ råd som ingen har bedt om. Fy for en idiot!

 4. Hanna Amalie skriver:

  Ikke rart det er krig i verden når en ser hvordan enkelte personer oppfører seg…
  Du er nydelig Kristina!

 5. Hanne Mjåseth skriver:

  Uff, så utrolig ekkelt! Kjipt at man kan få slike bivirkningen av naturmedisin.. Trodde det skulle være det mest naturlige?
  Håper dagen din blir fin <3

 6. Sandra skriver:

  Syns du ser sykt bra ut jeg! At folk «bekymrer» seg er jo ganske tafatt! Lev livet, gjør som du vil og litt til ☺️ God helg!

 7. Anne Mette skriver:

  Vært fast leser nå i minst tre år, og JEG vil bare si at DU ser fantastisk ut! Det har du vel og merke alltid gjort! Jeg syns det virker som du har det oppriktig bra om dagen, innenfra og ut, håper såklart dette stemmer. Bloggere er gode på å skjule mye, men etter å ha lest denne bloggen endel år nå så føler jeg faktisk at du STRÅLER om dagen, mer enn noen gang:-) Godt å se at du har det bra, Kristina! God helg til deg! Stor klem fra fast leser som har hatt det tøft i det siste og har tatt meg selv i å tenke på deg på en grå dag! Du inspirer meg på så mange måter! Igjen, GOD HELG <3

 8. Kristina Andersen skriver:

  Anne Mette: Takk for kjempefin kommentar Anne Mette! Håper livet kan smile til deg igjen 🙂 Alle fortjener lykke! God klem og god helg <3

 9. Linnea skriver:

  Du Leah som skriver denne kommentaren er nok selv en overvektig person som ikke har det så godt med deg selv. Det er åpenbart. Kristina er da absolutt ikke for tynn nå!! Hun er sunn og slank, akkurat passe! Synes hun ser mye friskere ut i ansiktet nå. Du Leah, tar helt! feil. Kanskje du selv hadde hatt godt av trening og sunt kosthold. Det gjør underverker for kropp og sjel, samt hjernen..;))

 10. Linnea skriver:

  Hehe😊 Du ser fantastisk ut for tiden Kristina!👍 Det kan ingen nekte for. Både utseende og stilen din. 😄🙌

 11. A skriver:

  Hvis du ikke hadde hatt kjæreste, skulle jeg tatt meg til motet og spurt pent om du ville være med ut å spise, du er virkelig det vakreste jeg har sett..

Comments are closed.