Litt halvrund

I dag har jeg altså vært på lunsjmøte med min kjære Marthe og Geir, og som sikkert alle har fått med seg på snapchat – ble jeg greit parkert av Geir i dag. Jeg vet ikke helt hva som skjedde med min ellers så snille regnskapsfører under denne lunsjen, men attituden var i hvert fall greit skrudd på denne torsdagen.

Geir: Nå har du blitt mye tynnere, Kristina!Meg: Njaa.. Kanskje litt?Geir: Dette er ikke bra. Du er mye finere når du er litt halvrund.

Litt halvrund, ja… Takk for den, Geiremann! Vi burde vel egentlig hatt med oss et tv-kamera på disse lunsjene, for det blir så høyt støynivå at jeg er helt sikker på at hele restauranten fulgte med på galskapen som utartet seg rundt bordet vårt. Måltidet ble avsluttet med at Geir fant ut at han ville spandere på Marthe, men selvfølgelig ikke på meg… Blir tydeligvis ikke regnskapsførerens favoritt med alle mine prosjekter, for å si det sånn. Men jeg tror nok at jeg har en relativt stort stjerne i boka likevel, Geir klarte nemlig å presse ut at jeg var som en datter for han. Selv om jeg egentlig lurer på om det bare var noe han sa av dårlig samvittighet, for kommentaren kom nemlig etter at han sa jeg hadde fine tenner som minnet han om en hest. Ja, du leste (dessverre..) riktig. En hest! Den mannen kan å gi komplimenter………

19 kommentarer på “Litt halvrund

 1. Maiken skriver:

  Du er virkelig en sprudlende jente! 😀 Tror ingen klarer å unngå å trekke på smilebåndet i ditt selskap, haha!
  Hvir er solbrillene fra, forresten?

 2. Helene skriver:

  Hei Kristina! Vil bare si at jeg digger bloggen din, og ikke minst deg – for jeg føler nesten at jeg kjenner deg gjennom bloggen. Du bare lyser av positivitet og optimisme, bare å se et bilde av deg på instagram eller bloggen din motiverer meg og gjør meg glad. Du har det fineste smilet jeg vet om – du stråler Kristina! Jeg tror du er en sånn person som er umulig å ikke like, og som kan få alle til å le og føle seg vel. Det er slik jeg oppfatter deg gjennom blogg og instagram, som en refleksjon av det du skriver og deler av deg selv. Du legger mye hardt arbeid i det du gjør (det tviler jeg ikke et sekund på) og fortener virkelig den plassen på topplista. Fortsett med å være deg selv Kristina —> du er RÅ!

 3. Silje skriver:

  Den kommentaren om at du hadde tenner som minnet om en hest, gjorde dagen min SÅ mye bedre! Jeg ligger i sengen min og regelrett dør av latter!! Du er fin, kjære Kristina. Og for hva det er bedt; du har absolutt ikke tenner som minner om en hest 😉
  God natt, og sov godt skjønne du <3

 4. Mila skriver:

  Haha lo så mye av dette innlegget. Og snappen 😊😆 dere er så herlige! Geir ser ut som en kjempe snill og morsom mann. Og du Kristina er bare et helt fantastisk menneske. Har tenkt så mye på deg og hvordan det går med kjærligheten. For størst av alt er kjærligheten. Håper alt er bra mellom deg og Stian. 🙂 masse klemmer fra fast leser siden 2010 🙂

 5. Kristina Andersen skriver:

  Helene: Helene! For en utrolig fin kommentar å våkne opp til <3 Tusen takk for kjempefine ord, det betyr mye for meg 🙂 Håper du får en fin helg, søta! Stor klem

 6. Synne skriver:

  heii Kristina! Jeg leser bloggen din hver dag og det er ikke en god dag uten å titte innom deg! Optimismen og positivitetem din smitter virkelig! Du ser veldig bra ut for tiden! Og jeg bare lurte også på om du kunne skrive litt om hva du har gjort for å klare å gå så mye ned? Ha en strålende dag videre!

 7. cuskima skriver:

  hahahahaha den man elsker tukter man sies det så kanskje han ser på deg som en datter da…..som vil ha en for dyr bil 😛

 8. Mia skriver:

  Du er mitt forbilde! så smilende og positiv!
  Men jeg lurer på, synes også du har gått ned i vekt i det siste. hvordan har du klart det? Jeg ønsker selv å gå ned litt så trenger tips 🙂

Comments are closed.