Can't wait

Er det noe jeg virkelig ser frem til, så er det å få kjøpt ny leilighet. Jeg følger med på markedet hele tiden, men enda har det ikke kommet noe aktuelt. I tillegg tenker jeg på hva jeg vil gjøre med den jeg har nå, og valget har vel egentlig falt på at jeg ønsker å leie den ut. Det å ha to leiligheter hvor den ene er til utleie, ser jeg på som en fin investering for fremtiden. Men, vi får se hvordan brikkene faller på plass. Jeg gleder meg så innmari til et nytt og større hjem! Denne gangen har jeg lekt litt med tanken på å leie inn en interiørarkitekt som kan innrede hele leiligheten for meg, slik at den blir helt perfekt. Jeg kommer nok til å gå for en ganske annerledes stil enn det jeg har nå, da det blir større plass jeg kan fylle opp. Så gøy det skal bli!

– inspiration from pinterest –

21 kommentarer på “Can't wait

 1. Frøken Andersen skriver:

  NYDELIGE bilder! Takk for inspo 🙂 Angående inspo, så lånte jeg bildene fra høstinnlegget ditt til mitt blogginnlegg, men jeg merket innlegget med at de var tatt fra deg. Klem fra en annen Andersen 😉

 2. Caritha skriver:

  Høres utrolig spennende ut. Håper du finner noe aktuelt, og at det blir slik du ønsker deg. Å leie ut er alltid en god investering, så lenge man leier ut til seriøse folk.

 3. Hanne Mjåseth skriver:

  Så spennende å være på utkikk, og vi får håpe drømmeleiligheten snart dukker opp! 🙂 Forandringer er gøy, innredning er gøy og det å ha det fint rundt seg er hyggelig 🙂 Hjemmet er jo den plassen man tilbringer mest tid! Lykke til <3

 4. Anja skriver:

  Har man råd, så er det lov! Drømmer om egen leilighet selv, klikker for at jeg ikke får tak i en.
  Digg med interiør arkitekt da, hadde jeg hatt råd så hadde det fristet!! Men du har jo en fin stil allerede synes jeg.
  Klem fra meg til deg, hilsen Anja.

 5. cuskima skriver:

  har ingen peiling på din økonomi eller lønn,men du skal stjene skamgodt for å kunne eie to leiligheter alene. Uten egenandelen på dene er det jo vanskeligere med lån på den andre……med mindre du har mye spart opp selvsagt -igjen noe eg ikkje vet. Og selvom man tjener på å ha leiebolig koster det også i forsikring og oppussing etterhvert som leiligheten trenger oppgradering. leieboerer er nemlig ikkje like snill med din bolig som du selv er……..erfaring…
  lykke til med ny bolig jakten din :)))

 6. LisaLDN skriver:

  Ååh, so spennende! Er nok kjempelurt å leige ut ja, å sitte på eigendom er kjempeøkonomisk! (trur eg)

 7. Caroline skriver:

  Jeg har leid ut leilighet og hatt hus samtidig. Ikke bare blir du skattet sønder og sammen for leieinntekter, du må forholde deg til leieboere som ikke nødvendigvis betaler husleie når de skal. Det er et MARERITT å få kastet folk ut, og de kan bli boende LENGE uten at du kan gjøre noen ting. Det er slitasje og oppussing, stadig er det noe som må fikses på huseiers regning… Oppvaskmaskin går i stykker, fliser knuses… Ja, you name it. Det er ikke umulig, MEN det gir deg mer enn en bekymring mer i hverdagen. Mitt råd er heller å kjøpe seg oppover, til noe mye større så kan du leie ut deler av din egen bolig og tjene det inn skattefritt på den måten.
  Det er så klart opp til deg, men merket det vrengte seg i magen da jeg tenkte tilbake på min egen opplevelse, og den er langt i fra unik. Lykke til, uansett hva du velger

 8. Jeanette skriver:

  er det noen spes grunn til at du skal ha større plass? du er vel bare en person? Men sikkert lurt å leie ut den du har nå! Håper du finner noe som passer

 9. GateGlam - Litt glamour, litt byliv, litt strøtanker, litt meg skriver:

  Oi, her var det utrolig mye digg interiørinspo! Likte spesielt loftstuebildet, og de to soveromsbildene og, vel, alt egentlig.

 10. Line skriver:

  Du skatter 28% av leieinntektene så det skal godt gjøres bare å tjene inn nok til å dekke boutgiftene på leiligheten i seg selv.. Du må leie ut deler av boligen du selv bor i for å kunne tjene penger da denne typen utleie er skattefri.

 11. Silje skriver:

  Hvis du ikke har bodd i boligen i 12 av 24 måneder før du selger, må du betale skatt av fortjenesten. Tror det er så mye som 20%. Eller var det 28%?

 12. Kamilla Haaland skriver:

  mye fin inspo! vi skal til å bygge, så blir spennende å se hvilken stil det ender opp med å være. er jo så mye fint!!

 13. monica skriver:

  Åå so spennande, og herlig inspirasjon! Er midt i innredningsfasen av ein leiligheit, så detta passa perfekt! 🙂 Håpa drømmeleiligheiten dukkar opp snart!

 14. Ingrid skriver:

  Hei, Kristina!
  Har tidligere vært en stor tilhenger av bloggen din, men har desverre ikke fått fulgt så mye med i sommer. Hva skjedde med California-planene?:)

 15. Anonym skriver:

  Det er vel tydelig at Kristina ikke helt vet hva hun snakker om, men egentlig mest skryter når hun skriver slikt 🙂

 16. Ann Merete skriver:

  Hei! Vil bare si at bildet øverst til venstre tilhører elisabethheier.no 🙂 (Hun er forresten en veldig dyktig interiørdesigner). Lykke til med leilighetsjakten!

Comments are closed.