Yoplait Protein Plus

annonse

Jeg er ganske sikker på at alle som leser bloggen min har fått med seg en ting – jeg elsker Yoplait sine Double 0% yoghurter. Jeg er faktisk bombesikker på at jeg er Yoplait sin beste kunde, for hver eneste uke står det minst tre slike esker i kjøleskapet mitt. Og nå, etter alle disse årene, har jeg endelig fått et samarbeid med dette fantastiske yoghurt-merket. Da kan dere tro jeg ble glad, det er jo ingenting som er gøyere enn å skrive om ting jeg digger!

– mandags frokosten er servert –

Yoplait har nå kommet med en ny Double 0% serie, som heter Protein Plus. Den er derimot ingen nyhet for meg, da jeg har spist den mange ganger. Og den er så god, i tillegg til at den inneholder dobbelt så mye proteiner som de andre yoghurtene! Den kommer i to smaker, sitron og bringebær. Førstnevnte er min favoritt! Det er en kjent sak at yoghurter ofte inneholder mye sukker og fett, dette er en av grunnene til at det alltid er Yoplait jeg kjøper. Disse har nemlig 0% tilsatt sukker og 0% fett! Likevel er de helt magiske på smak, fordi det er tilsatt mye fukt og bær. Hvem har sagt man ikke kan få i både pose og sekk?

Jeg spiser som kjent disse yoghurtene unormalt mye, og har forskjellige måter jeg bruker de på. Enten spiser jeg rett fra begeret, som et lite mellommåltid eller som et fullverdig måltid. Da tilsetter jeg gjerne hakkede mandler, granola, forskjellige bær og topper med litt honning. Er jeg ekstra sulten, blander jeg i litt cottage cheese. Valgmulighetene er mange, men en ting er sikker – du må prøve ut den nye protein plus serien. Anbefales!

12 kommentarer på “Yoplait Protein Plus

  1. Linn skriver:

    jeg ELSKER disse <3 bruker de i smoothie, og som is. kjempeenkelt: stapp en ispinne gjennom lokket på yoghurten og sett den i frysen i ca. 4 timer. NAM <3

  2. Fromfat2phat skriver:

    Åh, den med sitron ER så god! Har ikke prøvd den andre ennå, men kan tenke meg at den også er deilig forfriskende:D Og så digger jeg at jeg kan spise disse med den beste samvittighet mtp sukker og kaloriinntak når jeg skal prøve å holde meg på den noenlunde smale sti;D Og som ene kommenterte her over meg og med det ga meg et supert tips i tillegg; MÅ jo prøves som is, dette!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *