Med kroppen som motstand

– calisthenics workout –

Sjekk denne kule greia som er kommet i bakgården min! Det er så glede det 🙂 I dag tok derfor jeg og Elaine treningen vår utendørs, og fikk en helt super økt. Man kan jo virkelig trene hele kroppen på dette kule stativet! Vi gjorde pullups, dips, pushups, situps, før vi avsluttet med handstand + underkropp. Alt med kun egen kroppsvekt, som virkelig er tungt som fy. Er det noe jeg ønsker å kunne mestre, så er det vel nettopp dette. Og nå som dette stativet står pent plantet 20 meter unna leiligheten min, har jeg ingen unnskyldninger til å ikke øve meg her. Dødsgøy!

13 kommentarer

 1. Karoline

  Åh, så fin genser! Har du link?

  Og kan du legge ut programmet du brukte (sånn ca.) for underkropp, egenvekt? Er så lei av mitt nå, godt med litt ny inspirasjon 😀 du stråååler!

 2. Så gøy, og kul kunst da, haha! 🙂 Du er så fresh!

 3. Du ser fantastisk ut! 🙂 hvor mange pullups tar du? 🙂 trener du med eller uten strikk?

 4. LisaLDN

  So morro! Sikkert bra motivasjon å ha det rett utafor vindu! 🙂

 5. Charlotte

  Hei Kristina,

  Jeg lurte på om jeg kan få spørre deg hvor du har kjøpt det avlange teppet ditt i grått som du har på kjøkkenet ditt? Så et bilde av det, mellom kjøkkeninnredningen og spisebordet ditt. Det var veldig fint 🙂

 6. Er du ikke sammen med Stian lenger? Dere er så nydelige sammen. Håper det ordner seg!

 7. Kristina Andersen

  Charlotte: Det er fra Åhlens 🙂

 8. Kristina Andersen

  Maria: Jeg tar med strikk 🙂

 9. Hei, så din snapchat-story idag, med speltlompe lasagne og bare lurte på hvor du kjøpte de bagelsene du hadde ved siden av? 🙂

 10. Shit, så utrolig smal du ser ut om dagen! Altså, ikke vondt ment, jeg synes du ser helt utrolig flott ut, og jeg misunner deg. Jeg orker ikke trene, og kosten er så som så.. Skulle gjerne gått ned en del. Du ser helt fantastisk ut, og du er kjempe flink!! Skjønner ikke at du klarer trene så mye og ofte. Creds!

 11. Hvor er dette? Er det sånn som alle kan bruke? 🙂

 12. Du nevnte i ett tidligere innlegg at du hadde lagt på deg 5 kg i sommer, har du tatt av de nå? Du er i hvert fall tynnere enn noen gang.

 13. Wow! Du ser så utrolig bra ut om dagen!! Og du inspirerer meg hver dag 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *