Jakten på kjærligheten

Nå koser jeg meg masse med Hilde på besøk, hver mandag har vi nemlig fast date. Jakten På Kjærligheten har jo begynt igjen, og i år som i fjor følger vi med på det sammen. Det er jo så sykt koselig! Og kleint….. Haha! Fikk dere med dere han som sa at det føltes som å bli født på ny når han så frieren sin? Jeg trodde jeg skulle krepere av flauhet… Haha! I kveld stod speltlompe-lasagne på menyen, bestis kom rett fra jobb, så da var det klart jeg måtte lage noe godt til henne. Så nå koser vi oss en hel haug sammen, med en solid dose kleinhet på tv.. Haha! Hva gjør du i kveld? Håper mandagen din har vært fin

– girlsnight with bestie –

17 kommentarer på “Jakten på kjærligheten

 1. Elisabeth skriver:

  Speltlompelasagne hørtes godt ut!! 😊 kan du skrive oppskrifta?
  Heheh skjønner såklart at det er speltlomper i den🙈 hvor mange lomper bruker du og slikt?😊

 2. Anja skriver:

  Hehe, så på det selv. Jeg og venninne så på det sammen, drakk litt te og koste oss. Var jo med i 2013, så litt rart ennå å se på. Kjenner meg så sykt godt igjen i alle tanker og følelser de snakker om. Sykt skummelt men også veldig gøy! Håper bare ikke jeg dumma meg ut, men faktisk noen som ennå kjenner meg igjen, og det er jo veldig hyggelig.
  God mandag videre, Kristina!
  Klem fra meg til deg, hilsen Anja

 3. Silje skriver:

  Hahaha, Gud jeg så akkurat på storyen din på snap typ 10 ganger etter hverandre!! Morsomste jeg har sett på lenge, for en herlig latter på dere begge, haha! Hysterisk 😂

 4. foodbyvictoria skriver:

  Nydelig matbilder. Ser også fast på jakten på kjærligheten, så morsomt og kleint. haha!
  Ha en fin uke videre fine deg!

 5. Sunniva Fjugstad skriver:

  åh, herlig Kristina! Bloggen din inspirerer meg hver dag. Den er gjennomført og du blogger så bra. Ønsker deg en strålende dag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *