Uken som gikk

Ukens høydepunkt: Gårsdagens bryllup, selvfølgelig!

Ukens motivasjon: Jeg finnes så lite motivert om dagen at det er helt stressende. Sliter litt med å komme meg ut av sommerferiemodus, kjenner jeg. Satser på at det tar seg opp til uken! Er nok litt for bortskjemt med at jeg som regel alltid er motivert, så når jeg plutselig ikke er det, skjønner jeg ikke helt hva som skjer med meg. Jeg elsker jo jobben min, men den siste uken har jeg helt ærlig ikke gjort noe mer enn det jeg må. Og det irriterer meg, man utretter som kjent ikke de store tingene hvis man ikke gidder å gi det lille ekstra. Så, til uken er det skjerpings. Alarmen min ringer 06.00 i morgen, og da skal dagen gripes.

Ukens kjiping: Kosthold og trening. Denne uken har jeg hatt null matlyst, det eneste som har fristet har vært Mc Donalds. Så da har jeg spist det de få gangene jeg har hatt lyst på mat. Er det mulig? Haha! Føler meg helt skrapa i kroppen akkurat nå, og må pushe meg selv til å komme i gang igjen fra i morgen av.

Ukens beste bilde: Hvordan det egentlig ser ut når man sitter på tuppen av Preikestolen…..

Ukens beste film: Bølgen. Dere MÅ dra på kino å se den.. Fy søren for en film!

Ukens sang: MKTO – Bad Girls.

Ukens gullkorn: Det må vel bli når jeg var ute å prøvekjørte en relativt sprek BMW, og hadde mamma med meg.

Mamma: Hva er det du driver med? Ro ned farten, det er 50 sone her!Meg: Jeg tester bilen? Slapp av!Mamma: Hvis ikke du slutter nå, har du verken bil eller lappen når du er ferdig her!

Ukens Tanke: Årets sommer og alle de gode minnene, den var så innmari fin den. Håper høsten blir like bra

10 kommentarer på “Uken som gikk

 1. Frubirkelund skriver:

  Kjenner godt igjen følelsen! Men for noen uker siden startet jeg med noe helt fantastisk! Jeg kuttet ut hvetemel og sukker. Jeg har diabetes så en liten push der, absolutt ikke tatt hensyn til den. Jeg ser tydelig at det kostholdet jeg har nå hjelper meg mye , i tilegg til at jeg trener tung styrke 4 ganger per uke. Jeg startet bloggen min i dag etter mye planlegging. Skriver egne oppskrifter på sunn mat uten sukker og hvetemel. Jeg har allerede lagt ut en oppskrift på bloggen og har i dag skrevet ned hvilke jeg skal dele med leserne fremover. Gleder meg til å lage ny oppskrifter, nesten hver dag. Baker og koser meg med masse godt og best av alt er det sunt. Muskelmat er godt 😉

 2. Camilla Elstad Karlsen skriver:

  Hei:)
  Lurte på om du kunne linke til den nydelige hvite jakken/toppen du hadde på deg her om dagen?Finner den ikke igjen på H&m sine sider
  Synes den var sååå fin.

 3. Mia skriver:

  Hei, Kristina!
  For meg så ser det ut til at du har rast ned i vekt den siste tiden, hva har skjedd? :O blir litt bekymret for deg!
  elsker disse innleggene du kommer med hver uke <3 hååer du får en super start på uken i morgen, om 3 min!

 4. Anita skriver:

  Kan ikke si at det er overraskende at motivasjonen er på bunn når det gjelder kosthold og trening. Det er ikke engang motiverende når du pusher deg selv til 2-3 økter om dagen. De som har trent litt selv vet at det ikke holder ut i lengden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *