Grønlien Bryllup

For en utrolig nydelig dag det var i går! Helene og Alexander fikk endelig gitt hverandre sitt ja under en nydelig vielse i kirka, og dagen kunne ikke blitt mer perfekt 🙂 Pål Rake kom som en overraskelse under selskapet for å synge til Helene etter brudgommens tale, og det var bare så utrolig fint. Skikkelig rørende! Ellers gikk dagen slag i slag med en helt nydelig fire-retters middag, tidenes største kakebord, rørende taler, fin musikk, god stemning og bare glede. Størst av alt er kjærligheten!

– hurra for kjærleiken –

Ellers må jeg bare vise dere gårsdagens frisyre, jeg var så fornøyd at jeg holdt på å fly til himmels! Før brullypet i går tok jeg turen til Komponisten Frisørsalong, for å få flettet fiskebeinsflette hos min kjære Marianne. Og resultatet ble bare så utrolig fint! Håret holdt seg perfekt hele dagen, jeg sov faktisk med fletta i natt og våknet opp nesten like fin. Så da blir det ekstra fint hår i dag også, jeg vil helst ha den så lenge som mulig 🙂 Haha! Var den ikke fint, vel?

19 kommentarer

 1. Caroline

  Så fin du er😊 nydelig kjole!

 2. JuliaSofie

  Så fine bilder og helt nydelig kjole du har på deg, likte den fargen:) Min søster er veldig flink på å lage ei sån flette:) Kjempe fint var det hvert fall;)

 3. Charlotte

  Ser ut som en helt fantastisk dag og feiring! Nydelig brudepar 🙂 Kjolen din var utrolig lekker, og den frisyren da?! Sååå fint til deg 🙂 Håper du får en strålende avslutning på helgen!

 4. LisaLDN

  Nydelig frisyre, og fantastisk vakker kjole! 🙂

 5. SÅ fin du var! Og herregud så stor broren din plutselig har blitt. Han er kjempehøy jo!

  Og du var sååå fin på håret <3

 6. Fletta var utrolig fin!

 7. Sååå vakker du var med fletta di!!..morro med bryllup…:))

 8. Wow! Du ser sykt bra ut,Kristina <3 Har du gått ned i vekt?

  Han broren din er også blitt en kjekk type 😀

 9. Så kul flette! Kjempesøt til den kjolen 🙂 Googlet litt og fant ut at du brukte samme kjole i bryllupet du var i i 2011, må si du ser enda mer smashing ut i den nå! Du var fin med oppsatt hår der, men jeg syns det var enda finere med lang flette. Fine deg =)

 10. Oh, jeg elsker bryllup! Det er alltid så rørende og vakkert! Bruden var utrolig nydelig også. Og du stråler jo! Så fin kjole, og frisyren din var helt fantastisk 🙂

 11. Kristina Andersen

  Miriam: Tusen takk, lillebroren min er en utrolig fin og snill gutt 🙂 Er så stolt av han! Ja, jeg har nok det den siste tiden…

 12. Kristina Andersen

  Rikke: Haha ja.. Han vokser FORT 😀

 13. karoline solsvik

  Men HALLO så fin du var!:) Forresten hvilket kamera og linse bruker du??:)

 14. Vakker er du. Lyst på den fletta selv!!

  Hørtes ut som et vakkert bryllup, blir rørt bare å lese om det jeg. Lettrørt?? Neida. JODA!! hehe

  Klem fra meg til deg, hilsen Anja

 15. Jeanette

  wæ,du må ikke bli tynnere nå Kristina! du er så fin som du er synes jeg.Kjempefin kjole,du kledde den fargen så godt!

 16. Ikke bli så fanatisk at du går på en smell igjen da. 🙂 Lykke til videre 🙂

 17. Marie Holte

  Så utrolig fine dere var! Du stråler, Kristina!

 18. idacosta

  Så fine bilder! Og nydelig kjole 😀

 19. Ida Rygnestad

  God kveld! Så utrolig vakker du er Kristina. Ser absolutt ut som gårsdagen var kos 🙂 Håper du har hatt en fin søndag også 🙂 Her ruller Flightplan på skjermen og godisbollen er godt plassert på fanget 😀 #lovesundays

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *