Grønlien Bryllup

For en utrolig nydelig dag det var i går! Helene og Alexander fikk endelig gitt hverandre sitt ja under en nydelig vielse i kirka, og dagen kunne ikke blitt mer perfekt 🙂 Pål Rake kom som en overraskelse under selskapet for å synge til Helene etter brudgommens tale, og det var bare så utrolig fint. Skikkelig rørende! Ellers gikk dagen slag i slag med en helt nydelig fire-retters middag, tidenes største kakebord, rørende taler, fin musikk, god stemning og bare glede. Størst av alt er kjærligheten!

– hurra for kjærleiken –

Ellers må jeg bare vise dere gårsdagens frisyre, jeg var så fornøyd at jeg holdt på å fly til himmels! Før brullypet i går tok jeg turen til Komponisten Frisørsalong, for å få flettet fiskebeinsflette hos min kjære Marianne. Og resultatet ble bare så utrolig fint! Håret holdt seg perfekt hele dagen, jeg sov faktisk med fletta i natt og våknet opp nesten like fin. Så da blir det ekstra fint hår i dag også, jeg vil helst ha den så lenge som mulig 🙂 Haha! Var den ikke fint, vel?

19 kommentarer på “Grønlien Bryllup

 1. JuliaSofie skriver:

  Så fine bilder og helt nydelig kjole du har på deg, likte den fargen:) Min søster er veldig flink på å lage ei sån flette:) Kjempe fint var det hvert fall;)

 2. Charlotte skriver:

  Ser ut som en helt fantastisk dag og feiring! Nydelig brudepar 🙂 Kjolen din var utrolig lekker, og den frisyren da?! Sååå fint til deg 🙂 Håper du får en strålende avslutning på helgen!

 3. Rikke skriver:

  SÅ fin du var! Og herregud så stor broren din plutselig har blitt. Han er kjempehøy jo!
  Og du var sååå fin på håret <3

 4. bell skriver:

  Så kul flette! Kjempesøt til den kjolen 🙂 Googlet litt og fant ut at du brukte samme kjole i bryllupet du var i i 2011, må si du ser enda mer smashing ut i den nå! Du var fin med oppsatt hår der, men jeg syns det var enda finere med lang flette. Fine deg =)

 5. Alexa skriver:

  Oh, jeg elsker bryllup! Det er alltid så rørende og vakkert! Bruden var utrolig nydelig også. Og du stråler jo! Så fin kjole, og frisyren din var helt fantastisk 🙂

 6. Kristina Andersen skriver:

  Miriam: Tusen takk, lillebroren min er en utrolig fin og snill gutt 🙂 Er så stolt av han! Ja, jeg har nok det den siste tiden…

 7. anja skriver:

  Vakker er du. Lyst på den fletta selv!!
  Hørtes ut som et vakkert bryllup, blir rørt bare å lese om det jeg. Lettrørt?? Neida. JODA!! hehe
  Klem fra meg til deg, hilsen Anja

 8. Jeanette skriver:

  wæ,du må ikke bli tynnere nå Kristina! du er så fin som du er synes jeg.Kjempefin kjole,du kledde den fargen så godt!

 9. Ida Rygnestad skriver:

  God kveld! Så utrolig vakker du er Kristina. Ser absolutt ut som gårsdagen var kos 🙂 Håper du har hatt en fin søndag også 🙂 Her ruller Flightplan på skjermen og godisbollen er godt plassert på fanget 😀 #lovesundays

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *