Wedding ready

– wake up and be happy –

God morgen, dere! Jeg har allerede vært våken i en god del timer, dagen startet nemlig hos frisøren. I dag er det tid for bryllup, og min skjønne Marianne fikk oppgaven av å stelle meg på håret. Så nå sitter jeg storfornøyd her hjemme, med tidenes fineste fiskebeinsflette. Den ble så utrolig fin! Så nå skal jeg i gang med å sminke meg og hoppe i finstasen, gjøre meg klar for det som helt sikkert blir en magisk dag. Min kusine Helene gifter seg med sin Alexander klokken 13.00, og jeg gleder meg til å ta del i denne dagen sammen med de. Kjærligheten er jo det største og fineste som finnes! Så gratulerer med dagen kjære Helene og Alexander, jeg gleder meg til å feire sammen med dere på denne store dagen

19 kommentarer

 1. karoline solsvik

  #Wokeuplikethat? Du ser jo bare bedre ut enn jeg gjør etter oppussingsprosjekt på badet i en time! Ha en nydelig dag, og helg!!:)

 2. Hvor er den fine hvite kjolen fra, den du la ut på instagram?:)

 3. Tacky

 4. Bryllup er det fineste i verden! Kjærlighetens dag <3

  Og du må da være verdens nydeligste!

 5. Kristina Andersen

  Maren: Snill du er <3

 6. Kristina Andersen

  Sata: Husker ikke merke her jeg sitter, skal se når jeg er hjemme 🙂

 7. Jeanette

  åh,det er så koselig med bryllup! Kos deg masse i dag

 8. kristine Andersen

  Ha en super dag vakre deg. Gleder meg til flere oppdateringer : )

 9. Hei! Hvor har du kjøpt den lilla kjolen? 🙂

 10. Hvilket sengetøy er det du har? 😀 Er på jakt etter et mykt og godt sengetøy, så trenger litt tips. Vet du av noen gode og helt enkle, til en bra pris?

 11. Kos deg masse 😀

 12. Pia marie

  Åååååå. Du er så nydelig 🙂 så deg på snapchat:) hvor var den herlige lilla kjolen fra?

 13. Kristina Andersen

  Pia marie: Agape 🙂

  Lise: Beach House Company 🙂

 14. Håååper vi får antrekksbilder senere? Bryllup er så fint, gleder meg til å gifte meg neste sommer.. selv om det er masse tanker, stress og trillioner av ting å ordne :-p Kos deg masse, masse i dag! <3

 15. Madeleine

  så herlig da =) ha en fin dag og kos deg masse =)

 16. Du ser helt fantastisk nydelig ut idag. Kos deg i bryllupet. Det er vel ingenting vakrere enn bryllup!

  Klem fra meg til deg, hilsen Anja

 17. Hvordan type dyne har du? Sært spørsmål men :p

 18. åå heldig! håper noen jeg kjenner snart skal gifte seg så jeg og kan gååå, er så gøy 😀

 19. Du er så vakker Kristina <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *