Wedding ready

– wake up and be happy –

God morgen, dere! Jeg har allerede vært våken i en god del timer, dagen startet nemlig hos frisøren. I dag er det tid for bryllup, og min skjønne Marianne fikk oppgaven av å stelle meg på håret. Så nå sitter jeg storfornøyd her hjemme, med tidenes fineste fiskebeinsflette. Den ble så utrolig fin! Så nå skal jeg i gang med å sminke meg og hoppe i finstasen, gjøre meg klar for det som helt sikkert blir en magisk dag. Min kusine Helene gifter seg med sin Alexander klokken 13.00, og jeg gleder meg til å ta del i denne dagen sammen med de. Kjærligheten er jo det største og fineste som finnes! Så gratulerer med dagen kjære Helene og Alexander, jeg gleder meg til å feire sammen med dere på denne store dagen

19 kommentarer på “Wedding ready

 1. karoline solsvik skriver:

  #Wokeuplikethat? Du ser jo bare bedre ut enn jeg gjør etter oppussingsprosjekt på badet i en time! Ha en nydelig dag, og helg!!:)

 2. Lise skriver:

  Hvilket sengetøy er det du har? 😀 Er på jakt etter et mykt og godt sengetøy, så trenger litt tips. Vet du av noen gode og helt enkle, til en bra pris?

 3. Bell skriver:

  Håååper vi får antrekksbilder senere? Bryllup er så fint, gleder meg til å gifte meg neste sommer.. selv om det er masse tanker, stress og trillioner av ting å ordne :-p Kos deg masse, masse i dag! <3

 4. Anja skriver:

  Du ser helt fantastisk nydelig ut idag. Kos deg i bryllupet. Det er vel ingenting vakrere enn bryllup!
  Klem fra meg til deg, hilsen Anja

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *