Rullende drapstrussel

Det er noen ganger livet spiller så lite på lag at jeg ikke helt vet om jeg skal le eller grine. Men jeg vil jo alltid gjerne være positiv, så derfor faller valget som regel alltid på førstnevnte. I går var en sånn dag det bare toppet seg litt, etter en noe lei uke. Bilen min endte opp på reparasjon, noe som selvfølgelig er litt småkjipt. Dette betydde igjen at jeg måtte ha leiebil, og når mannen som hjalp meg sa at pene jenter måtte ha fine leiebiler, ble jeg litt positiv igjen og tenkte for meg selv at dette blir rått. Jeg er jo litt i overkant optimist, så jeg tenkte vel egentlig at han skulle komme rullende ut med for eksempel en Mercedes G-Wagon. Bare sånn for eksempel, liksom… Vel, snakk om å få en stor fallhøyde når han kom rullende ut med en Jeep. En bil så stor og stygg at jeg føler meg seriøst som en potensiell drapstrussel når jeg kjører rundt. Jeg brukte 25 minutter på å parkere den i parkeringskjelleren, liksom. Noen som vil være med meg på safari eller? Jeg har bilen til det, foråsidetsånn….

– good morning –

Nå skal jeg straks avgårde i et skikkelig spennende møte, som jeg ser veldig frem til. Jeg har på følelsen av at tiden fremover ser lys ut 🙂 Etterpå tenkte jeg å finne meg noen sanddyner å teste Jeepen på, eventuelt ta turen til skraphandleren. Neida… Joda… Neida! Når jeg er ferdig med møter og jobb for dagen, braker det løs med bursdagsfeiring når kvelden kommer, og så videre ut med en gøy gjeng etterpå. Gleder meg, dette blir en fin fredag! Ser dere igjen litt senere

16 kommentarer

 1. Så utrolig nydelig du er.

 2. Hvor utakknemlig går det Ann å bli?! Skal være gla du fikk leiebil i det hele tatt. Mange har ikke råd til det å må ta buss. Og åssen skal du få kjørt en Mercedes g wagon når du klager på størrelsen på en jeep? :-p jiiises…

 3. Sikkert uvant med jeep når du kjører Fiat til vanlig, men jeep er faktisk en rå bil, jeg hadde ikke takket nei 🙂

 4. Karianne

  Får se lyst på det – kjører ikke Khloe Kardashian Jeep?? 😉 Det er sjelden at ting ikke er godt for noe! Hihi! God helg flotte du! 🙂

 5. Kristina Andersen

  Kaja: Må jeg virkelig understreke at dette innlegget var skrevet med en god dose humor? Trodde dere «kjente» meg godt nok til å vite at det siste jeg er her i livet, er å være utakknemlig 🙂

 6. Kristina Andersen

  Karianne: Haha.. Du sier noe :p God helg søta <3

 7. Hihi, hadde ikkje takk nei til ein Jeep eg, altså! God plass til stor hund og alt muleg anna tull eg drar rundt på. 😀 men gelenderwagen ér jo drøymebilen, som eg har ein piiitteliten ambisjon om å eige ein gong i løpet av livet. 🙂

 8. LisaLDN

  Haha, kjenner følelsen! Pappa hadde Landcruiser før, gigantisk maskin av ein bil, følte meg livsfarlig når eg køyrde rundt i den! 😛

 9. kriistine

  Du har så fin blogg. Synes du blir penere å penere for hver gang du legger ut bilde : ) God helg til deg.

 10. Kristina Andersen

  kriistine: så snill du er, tusen takk og god helg <3

 11. Caritha

  Huff, tragisk. Han burde ikke oppmuntre deg og så komme med en Jeep… hehe 🙂

 12. Hvor er den grå genseren fra den siste mystory’en din fra? Den var så sinnsykt fin😍

 13. Kristina Andersen

  Julie: BikBok 🙂

 14. Isabell

  Jeg har en gammel jeep som jeg begynte å øvekjøre med, og jeg elsker den! Det er som å kjøre en tanks, men jeg elsker at alle i trafikken «passer» seg litt for meg. Lykke til!

 15. hardt liv ass

 16. Hvor er buksa di fra? Dødskul😃

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *