TJEN PENGER PÅ NETTSHOPPING

annonse

Har du hørt om StartShop.no? Dette har jeg gledet meg til å fortelle deg om! Hvis du som meg er glad i å shoppe på nettet, er dette nemlig en aldri så liten gladmelding. StartShop gir deg nemlig penger tilbake hver gang du handler på nettet!

StartShop har avtale med over 200 kjente nettbutikker som blant annet Nelly, Zalando, Sportamore, Get Inspired, Hotels, SAS, Gymgrossisten, Proteinfabrikken og Blush. StartShop får betalt hver gang et av deres medlemmer handler hos  nettbutikkene, de beholder en liten andel og gir resten tilbake til medlemmene. Bonusen kan du overføre til din bankkonto når du selv ønsker det. Hvor utrolig genialt er ikke dette? Dersom du handler mye på nett, bør du registrere deg. Det er helt gratis å være medlem, alt du trenger å oppgi er epostadresse og lage et passord. Deretter klikker du på nettbutikken du vil handle i! Du shopper på vanlig måte, eneste forskjellen er at du får penger tilbake. Registrer deg HER

– vinn gavekort hos nelly.com på tusen kroner –

Nå kan alle som registrerer seg hos StartShop bli med i trekningen om et gavekort på 1000 kroner hos Nelly. Alt du trenger å gjøre er å registrere deg på StartShop HER, og legge igjen en kommentar i kommentarfeltet.

Trekker en heldig vinner til søndag! Lykke til

79 kommentarer på “TJEN PENGER PÅ NETTSHOPPING

 1. Adele skriver:

  Juicer du noe nå for tiden? Kan du evt. legge ut oppskrift? Tenker å kjøpe meg maskin og husker du hadde det før 🙂

 2. Jannike skriver:

  Hei og takk for genialt tips! Jeg har selvsagt registert meg og nå kan nettshoppingen bare bli enda bedre. 🙂

 3. Ida Maabø skriver:

  Det er jo helt genialt 🙂
  Ihvertfall hvis flere er som meg, som shopper på nettet HVER dag! Det er skummelt mye fint der ute hehe 🙂 Jeg har ihvertfall registrert meg og krysser fingrene på at jeg blir en heldig vinner av gavekortet, det kunne jeg nemlig ha trengt 😀
  Håper du får en fin dag!
  Klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *