Jentekveld og prøvekjøring

– yesterday was a good day –

I går hadde jeg en alle tiders onsdag! Etter jobb kjørte jeg opp på besøk til Mommo, som hadde lagt middag og stelt så fint i stand til meg. Så dere snappen med dukka jeg sydde når jeg gikk på barneskolen? Den ser om mulig enda verre ut bakfra, den har nemlig hull i hodet og skjorta er tapet fast. Et godt eksempel på at jeg aldri har hatt tålmodigheten med meg. Haha, jeg ler meg ihjel! Mommo har plassert den på en stol midt i stua, og jeg dør litt hver gang hun sier den så absolutt ikke er fin, men at den bare må sitte der likevel. Hehehe, verdens skjønneste dame! Etterpå dro jeg rett videre til Nina, og tilbrakte kvelden sammen med henne. Vi koste oss med is og gode samtaler, en fin kveld med min fantastiske bestevenninne 🙂

– girlsnight at nina’s –

Nå skal jeg straks avgårde igjen, bilen min skal på service og jeg skal prøvekjøre en ny bil i mellomtiden. En helt ny BMW X6! Den er jo så fin at jeg kreperer, så hvorfor ikke? Har blitt ganske gira på ny bil den siste tiden, så jeg kan jo kikke litt. Men siden planen er å kjøpe ny leilighet når jeg finner en jeg liker, burde jeg vel strengt tatt holde meg til Fiaten. Så vi får håpe ikke spontaniteten min tar overhånd i dag, hehe. Ser dere igjen senere, enn så lenge må du ha en super torsdag!

16 kommentarer

 1. missmommy.blogg.no

  Koselige bilder:)

 2. Michelle

  Kul bukse, hvor er den fra? 🙂

 3. Kristina Andersen

  Michelle: H&M 🙂

 4. GateGlam Litt glamour, litt byliv, litt strøtanker, litt meg

  Så spennende 🙂 Hva slags leilighet er du på jakt etter, da? Noe i Kvadraturen, eller?

 5. Åå så fin du er Kristina! Håper du får en fin dag 🙂

 6. Kristina Andersen

  GateGlam Litt glamour, litt byliv, litt strøtanker, litt meg: Kvadraturen eller Lund 🙂

 7. Katrine

  Kan jeg spørre hvilken størrelse du har i den buksa? Utrolig fin!

 8. Så koselig hjem venninna di har 🙂

 9. Caritha

  BMW X6 er helt sykt rå! Spent på å høre hva du syns om å kjøre den 😀

 10. Heisann! Har i det siste vært litt inne på tanken av å kjøpe meg en Fiat 500. Hvordan er din erfaring med denne? Har du stortsett vært fornøyd?

  Klem fast leser. Celine <3

 11. Kristina Andersen

  Anonym: Veldig fornøyd! Den er helt super 😀

 12. Henriette

  Hei Kristina

  Du er så fin <3

  Hva heter modellen i buksen? Ser H&M har en som heter girlfriend, og en som heter boyfriend 🙂

 13. Reidun Beate

  Så fint det var!! 🙂 Koselig 🙂

 14. Så fiin blogg du har :). Lurte på hvor har dere kjøpt den teppen med stjerner på ? Den var kjempe fin!

 15. Hvor er stolene bordet og benken fra?? og lysestaken? ååå så fint!!

 16. Pia Karoline

  Hvor er stjerneteppet fra?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *