Stop killing time

I Norge vet vi ofte at alt går bra uansett. Vi bor i et land som er et av de aller beste å bo i, et av de tryggeste landene å bo i. Går noe galt, får vi hjelp og vi får støtte. Derfor mener jeg at mange mangler motet til å ville bli best i noe, til å trå ut av komfortsonen med å trene hardere enn andre og komme seg til toppen for å bli best i noe. Vi i Norge er født med gullhår i rumpa, og det tror jeg er grunnen til at så mange ikke har den indre gløden til å gjøre det de vil ut av livene sine. Mange går til jobbene sine, som de egentlig ikke liker. Mange er på et sted i livet sitt de ikke trives, men likevel ikke finner kraften til å gjøre en forandring.

Det er viktig å huske på at man er fri til å ta egne valg. Jeg har alltid trodd at livet kan bli slik jeg ønsker det skal bli. Jeg skal ærlig innrømme at tanken på en vanlig A4 hverdag skremmer meg, og det har det alltid gjort. Derfor prøver jeg alltid å ta valg som vil føre meg i motsatt retning. Jeg ønsker å være min egen sjef hele livet, og mitt største ønske er at det alltid skal være sånn. Og om ikke det blir sånn, skal jeg i hvert fall vite at jeg gjorde alt jeg kunne. Jeg vil ha frihet, jeg vil ha muligheten til å velge. Akkurat nå føler jeg meg heldig, og jeg ønsker å føle meg heldig resten av livet. Noe av det jeg liker å gjøre på morgenen, er å ta noen minutter til å se på motivasjons videoer. Filmer som får gir meg lyst til å bli bedre enn det jeg er, ha mer disiplin og gi meg lyst til å jobbe enda hardere. I dette innlegget kan dere se to av mine favoritter, som jeg virkelig syns er helt RÅ. Har du sett filmen The Pursuit Of Happiness? Den handler om jakten på lykke, og er helt utrolig mektig. En film alle burde se!

Jeg liker å omringe meg med mennesker som ikke lar motivasjonen min forsvinne, men mennesker som bygger meg opp. Mennesker som gir meg lyst til å snøre på meg joggeskoene de dagene jeg føler for å la de ligge, mennesker som et et friskt pust i hverdagen og som går for det de tror på. Det er ikke alltid man har lyst å reise seg opp av senga, men det handler om å bare gjøre det. Vær det beste mennesket du kan være, jobb for det du tror på og lev livet ditt slik du ønsker det skal være. Alt er opp til deg. Du kan ikke kjøpe tid, du kan ikke få mer tid – livet flyr avgårde fortere enn vi vet. Stopp å missbruk tiden, bruk den!

If you want something, go get it. Period.

17 kommentarer

 1. Hanne Mjåseth

  For et motiverende innlegg på morgenkvisten, tusen takk! 🙂

 2. Kristina Andersen

  Hanne Mjåseth: Gøy du likte det, Hanne! Ha en SUPER dag 😀

 3. Sara Kristine

  Wow! Utrolig bra og inspirerende:)

 4. For et inspirerende og motiverende innlegg Kristina! Akkurat det jeg trengte å høre 🙂 Håper du får en finfin dag 😀

 5. susannevedvik

  Kjempemotiverende! Du er så flink med ord Kristina! Ha en strålende dag 😀

 6. Kristina Andersen

  Fride, Susanne og Sara Kristine: Gøy at dere likte det! 😀

 7. Helt sant det du sier!!<3 falt pladask for dette innlegget

 8. Jeanette

  akkurat det jeg trengte nå,men skal man være realistisk så kan de færreste være sin egen sjef

 9. cuskima

  flott innlegg,men viktig å understreke at å ikkje være egen sjef har sine fordeler også -vi kan ikkje alle være det og noen er bedre til det enn andre. Men å ha en jobb en trives i må uansett være målet:)

 10. LisaLDN

  Synes alltid bloggen din er motiverende, men dette var fantastiske videoer (og ord)! 🙂

 11. Charlotte

  Ååå, herlig! Disse videoene trengte jeg nå!! 😀 Thank you!

 12. Hadde vært gøy og hørt hva dine mål er?:) sånn med tanke på jobb og trening:) lage ett eget innlegg om det kanskje, utrolig motiverende å høre andres mål:-D jeg selv har satt meg ett ganske hårete mål, nemlig og løpe Birken. Og vinne!:-)

 13. Takk, dette trengte jeg i dag!! 🙂 utrolig motiverende filmer! må se disse igjen.

 14. For å være helt ærlig, orket jeg ikke lese gjennom alt. Føler det blir litt mye treningsmas om du skjønner;-) Ikke vondt ment, for jeg synes du er ei herlig jente! Bare savner litt mer innkjøp, filmtips, jentekvelder, vanlig taco, filmklipp med bl.a spm fra lesere osv 🙂 Hilsen ei som digger deg <3

 15. Linda Kolberg

  Er SÅÅ utrolig enig!! Dette ga med bare enda meir motivasjon til å kjøre på bedre enn noensinne! Kvalitetsdager er et ord jeg bruker mye og det er da jeg føler meg best også! I høst har jeg startet opp med mye nytt på en gang, i tillegg til ny leilighet på andre siden av byen. Så det er nok å jobbe mot, bli fortvilet over og tenke at dette greier jeg ikke.. Men av slike innlegg og litt «pepp talk» til meg selv innimellom vet jeg er ressurssterk, hardtarbeidende og får til det jeg vil! Alt til sin tid og det handler om små steg hver dag. Så lenge man brenner nok for det man driver med, kommer man seg til slutt dit man vil. Og da vil man helst sikkert utfordre seg selv på andre måter 🙂 Jeg er også der at en helt vanlig A4 jobb ikke frister.. I hvertfall ikke får om en god del år når det er andre ting i livet enn jobb som blir viktig (tenker på barn familie osv)

  Men hvem vet hva fremtiden bringer ! Gjør man det man liker best her i livet – med en lidenskap, humor og innsatsvilje kommer man dit man vil.

 16. Akkurat det jeg trengte nå, tusen takk!! Du skriver så godt 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *