Filmtips: Gone Girl

Denne filmen er virkelig SÅ utrolig bra! En av de beste jeg har sett faktisk. Gone Girl er en psykologiske thriller, med Ben Affleck i hovedrollen. Jeg satt helt oppslukt fra start til slutt, så på neste filmkveld – snurr denne!

– gone girl –

Filmen handler om Nick Dunne, som kommer hjem og oppdager at sin kone Amy er forsvunnet fra hjemmet deres. Dette er dagen de egentlig skulle feiret fem års bryllupsdag, men Amy er brått borte. En kraftig leteaksjon blir satt i gang, og media dekker ivrig saken. Men, noe skurrer… Flere begynner å mistenke Nick for å ha noe med forsvinningen å gjøre, noe han hele tiden fornekter. I løpet av filmen kommer flere overraskelser frem, blant annet at Amy ikke er helt den alle trodde hun var…

10 kommentarer

 1. Hvem var han kjekke du trente med nettopp? :p

 2. missmommy.blogg.no

  Denne har jeg sett! Ganske ekkel men utrolig spennende!

 3. Fryder meg at Rob Kardashian har via Instagram sammenlignet Kim K med kvinnelige hovedrollen i Gone Girl..Det var ikke et kompliment for å si det sånn!

 4. Hei! Synes du har så utrolig flott klesstil! Kunne godt tenke meg enda flere outfit of the day på bloggen, og link til hvor man kan kjøpe 🙂

  Du stråler om dagen!

  Klem

 5. Kristina Andersen

  Lisa: Poster outfit 4-5 ganger i uka 🙂 Klem itlbake!

 6. Kristina Andersen

  Anne: HAHAHA! Fy søren, ler godt av den der 🙂

 7. Vi forstår at det skjer noe på kjærlighetsfronten. Ett innlegg om det og hvordan du har det i bunn og grunn. Elsket å lese bloggen din før sommeren! Du var så på og åpen, gleder meg til du kommer tilbake til den. Er litt for hemmelighetsfull for tia.. 😉

 8. cuskima

  syns du skal fortsette å være hemmelighesfull eg Kristina man MÅ ikkje dele alt og kanskje the person in question ikkje rr veldig intressert i det heller…..folkens tenk…

  anyway gone girl er syk…..rett og slett….

 9. Okei Kristina! Dette er litt ekkelt, for gjett tre ganger hvilken film jeg og moren min leide på boksen i kveld?! Eeeeeh – Gone Girl. Syk film ass – crazy dame, også går han jo fem på (dumme dumme «Nick»). Kommer til å ha mareritt om den dama, haha 😛 God natt <3

 10. LisaLDN

  Tok meg lang tid før eg endeleg fekk sett Gone Girl, og eg angra ikkje! Heilt sjuk film, men fantastisk bra 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *