Let’s Talk Skin Care

Det å ta vare på huden er utrolig viktig for meg, jeg liker følelsen av en ren og fin hud, i tillegg til at jeg ikke vil se gammel ut før jeg må. Derfor sverger jeg til fruktsyrer, og en fantastisk hudpleieserie som heter Elixir. Den er utviklet av norske hudleger, og er i mine øyne det beste som finnes. Jeg skrev sist om disse produktene for sånn cirka åtte måneder siden, og flere av dere har ønsket et eget innlegg om det igjen. Så da gjør vi det selvsagt sånn! La meg bare påpeke at dette er ikke et sponset innlegg, alle produktene betaler jeg selv. Det må da være innafor å tipse om noe man liker? 🙂

– morgen –

Hver eneste morgen skyller jeg ansiktet i varmt vann, før jeg renser huden med gentle cleanser. En god rens er utrolig viktig, da det fjerner fett, urenheter, sminke og overskudd av talk.  Jeg masserer denne godt inn i huden, før jeg skyller av og påfører toner. Disse er for sensitiv hud, og har masse antioksidanter i seg, i tillegg til sitrus-ekstrakt, som virker betennelsesdempende og er bra for blodsirkulasjonen. Denne er skikkelig oppfriskende, og gir en utrolig fin glød etter påføring! Til slutt er det tid for ansiktskrem, da bruker jeg Niactil 4%, og denne er virkelig helt amazing. Den virker beroligende, gir masse fuktighet, fjerner rødhet, gir glød og masse klarhet til huden. 

– kveld –

Det å ta seg tre minutter på kvelden for å fjerne all sminke og overskudd, det er utrolig viktig! Her starter jeg først med å rense huden igjen, før jeg tre ganger i uka i tillegg bruker to andre produkter. Nemlig pads og smoothing cream. Padsene mine inneholder 20% fruktsyre i pads-form, som gir hudfornyelse og hudforbedring. Disse funker som bare fy! Først begynte jeg med 10% på disse, nå som jeg har bygget meg opp, er jeg på 20%. Etter jeg har massert ansiktet med disse, tar jeg på nattkrem. Det er en fuktighetskrem, som også inneholder fruktsyre. Den gir litt peel, med også masse fukt. Denne gjør at huden fornyer seg, i tillegg til at den forhindrer dannelse av hudormer og kviser. Hvor fantastisk er ikke det? Jeg er helt frelst på disse to produktene! Våkner opp morgenen etter og huden gløder virkelig, føler meg så utrolig fresh etter en natt hvor dette har virket.

– to ganger i uka –

To ganger i uka, bruker jeg grønn leiremaske. Jeg har alltid hatt store porer, men etter at jeg begynte fast med denne masken, er de redusert betraktelig. Jeg elsker den! Denne masken trenger dypt ned i huden, reduserer porer ved å absorbere overflødig olje og fettstoffer i huden. Den skal være på i cirka 20 minutter, til den har tørket helt – før jeg vasker den av med lunkent vann.

– ikke sponset, kun ærlige meninger som jeg håper kan hjelpe andre –

I sommer hadde jeg fem ukers pause fra produktene med fruktsyre, kun for å teste hvordan huden ville reagere. Og hva skjedde? Kvisene jeg var plaget med tidligere kom sakte men sikker tilbake, og huden hadde overhodet ikke samme glød eller spenst i seg lengre. Jeg begynte igjen for to uker siden, og nå er huden nesten like fin som den pleier. Jeg begynte på Elixir for ett år siden, fordi jeg var plaget med uren hud, i tillegg til at Hilde sterkt anbefalte meg denne serien. Og jeg er så uendelig glad for at hun gjorde det! Så dersom du sliter med problemhud, oppsøk en hudpleie som selger dette merket og be de om å hjelpe deg. Tro meg når jeg sier at her vil du virkelig se og merke en stor forandring innen relativt kort tid. Jeg er helt frelst! Elixir selges over hudpleiesalonger i hele Norge, jeg kjøper mitt på Miabell Hudpleie her i Kristiansand.

Om du lurer på noe, må du mer enn gjerne spørre, så skal jeg svare så godt jeg kan. Håper du likte innlegget

29 kommentarer

 1. Jeanette

  hvorfor skyller du ansiktet med kaldt vann FØR du renser? dette skal man jo gjøre etter rens,fordi kaldt vann lukker porene.selv bruker jeg lunket vann før jeg renser huden,fordi dette åpner porene

 2. Christina

  Veldig glad for at du skriver et slikt innlegg! Vet du ca hvor mye du må betale til sammen for dette?:)

 3. Frøken Andersen

  Takk for tips! Hørtes kjempebra ut 🙂 Men siden de ikke er rene med tanke på dyretesting, vil jeg ikke ta sjansen.

 4. Takk for ett utrolig bra innlegg og mange gode tips.Sliter med huden,så denne serien skal prøves.

 5. Er det slik at huden blir verre før den blir bedre med disse produktene? Og hvilken aldersgruppe vil du si at de passer for? 🙂 du er nydelig!

 6. Du er den beste og mest ekte bloggeren jeg vet om. Du fremstiller deg seg på en fantastisk måte, og jeg elsker virkelig at du viser oss lesere at ikke alle dager er perfekte, at det kan være et ork å komme seg på trening og at kostholdet kan skli ut i blant. Men til tross for at du viser disse «uperfekte» sidene av deg selv, synes jeg bare at du blir enda råere! Å spre glede er virkelig noe du kan:) ha en strålende helg, Kristina <3

 7. Kristina Andersen

  Marie: Takk for fine ord, Marie <3

 8. Kristina Andersen

  Live: Nei, det er det ikke 🙂 Den blir bare bedre, i hvert fall har den gjort det hos meg. Den passer for alle, etter hva jeg vet er det ingen bestemt aldersgruppe 🙂

 9. Hei!

  Produktene koster ganske mye- om du må anbefale det

  beste, hvilket produkt burde kjøpes?

  Tror du de bare virker samlet?

 10. Kristina Andersen

  Ingrid: Du trenger absolutt ikke ha alle, nei. Hvis jeg skal anbefale det absolutt beste, så blir det Niactil kremen 🙂

 11. Helt enig i at dette er en fantastisk hudpleieserie!

 12. Hvor mye koster produktene?

 13. Kristina Andersen

  Renate: Jeg husker ikke alle priser i hodet dessverre :/ Men de koster litt, til gjengjeld er de drøye og varer LENGE 🙂

 14. Hei Kristina:) Har du extensions? Bare lurer siden du skryter om disse hårtablettene, for da er det jo greit å vite;) Ikke kritikk! Ha en god helg videre.

 15. Johanne

  Hei 🙂

  jeg leste kommentaren din om at du ikke vet hvor mye de koster, men har du noe peiling på sånn ca hvor mye det vil komme på å kjøpe serien – bare et estimat. Snakker vi 2000/4000/6000 for hele serien ? Fint å vite sånn noe lunne hvor dyrt det blir før man går inn i salongen 🙂

 16. Jeg har brukt Elixir i snart et halvt år, og er veldig fornøyd. Anbefaler å gå innom en klinikk som fører merket, for å få veiledning.

  Jeg husker ikke eksakte priser på alt men ca priser er:

  Rens: 300-400 kr (avhengig av type)

  Pads: 500 kr+ (Dyrere jo mer prosent syre)

  Niactil: 790kr (Denne er 100 ml og man bruker bare en ert hver gang, så prisen er ikke så verst.

  Jeg startet med noe som heter anti Acne pads. Nå er jeg så og si fri for kviser, så kommer nok til å gå over til 10% pads etterhvert.

 17. Karina Jørgensen

  Dette ser veldig bra ut, så må nok prøves!

  Vet noen om de tester på dyr?

 18. Lizbeth

  Tusen takk for tips, jeg er blant de som har «mast litt» etter hudpleie-innlegg, hehe! Jeg lurer på når du sminker deg i forhold til pleierutinene? Etter alt dette? Hvor lenge venter du i så fall før du legger sminke? 🙂

 19. Ulrikke

  Hvis man ikke sminker seg overhodet i hverdagen, trenger man da slike hudpleieprodukter? Hilsen en som ikke har peiling

 20. Love product ! Thank you

 21. Kan også anbefale Elixir! Eneste som har stabilisert huden min. Dyrt ja, men veldig verd det. Glukolsyre padsene og Niactil kan gjøre mye for huden om man ikke har så mye penger å bruke:)

 22. Hanne Kristine

  Disse produktene bruker jeg også, jeg er storfornyd! De gjør virkelig huden din ren og silkemyk!

 23. Bruker Elixir selv og kan skrive under på alt her! Men bruker du ikke solbeskyttelse?:O

 24. Kamilla Haaland

  Hmm, har lenge kun brukt dermalogica, men må kanskje teste ut dette 🙂

 25. brukte nesten 5000kr på dette for ca 5-6mnd siden og jeg har bare fått mer kviser, men fortsetter i håp om at det kanskje kommer til å hjelpe. er så kjedelig 🙁 bruker det riktig, og ordentlig hver eneste morgen og kveld, men har ingen resultater 🙁

 26. Det er veldig viktig at man bruker en dagkrem med SPF ved bruk av disse produktene for å unngå pigmentflekker. Man kan f.eks bruke Niactil under SPF. Anbefaler deg å prøve Green tea spf 30 fra Elixir som har en lett konsistens, super til en kombinert/fet hud. I Trondheim får man kjøpt Elixir på Lade Allé hudklinikk. 🙂

 27. Hei Kristina 🙂

  Håper du svarer. Hva heter padsene du bruker fra Elixir? Den som fornyer osv

  Håper du svarer:)

 28. kjøpe niactil 4% for å prøve å lysne/fjerne acne arr og annen rødhet og den har ikke gjort stort.. Og jeg har tømt en hel tube. lurer litt på hva du mener med at den gjør huden klar?:p hihi. Jeg har faktisk begynt med den igjen som en dagkrem fordi jeg er tom for min andre. Den er helt grei, men vil ikke si den er noen mirakel-krem. Jeg har også brukt Obagi Zoo Skin serien i 5-6 mnd og den ØDELA huden min. hyggelig å betale ca 8-10.000 for det… Aldri klemt en eneste kvise, men ble etterlatt med masse arr.. Men denne serien skal visst være mildere enn Obagi, så det kan være noe for de sliter litt med huden og som vurderer å begynne på en ny hudpleieserie! Klemmer

 29. Thea Halås

  Er så enig! Virkelig de beste produktene! 😉

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *