military dress

office sko – cubus kjole – michael kors veske og klokke

Jeg ser på dagens bilder at jeg ikke skulle kastet strykejernet jeg fikk til jul for noen år siden… Så jeg får sette det på årets ønskeliste igjen, haha! Ville bare innom å ønske dere en fin start på fredagen  Her står jobb og møter på planen, før jeg skal i filla og på kino når kvelden kommer. Det blir fint! Tenkte å komme med et innlegg om hudpleierutiner senere, siden det har vært så etterspurt. Så stikk gjerne snuten innom her senere, så skal jeg få til et fint innlegg jeg vet mange av dere har ventet på.

Håper du får en fin dag!

19 kommentarer på “military dress

 1. Karen skriver:

  Jeg håper at med «kastet», så mener du «gitt bort til Fretex» 🙂 man kan ikke bare kaste et så solid produkt.

 2. karoline solsvik skriver:

  Ååå, den kjolen har jeg også! Så glad i den!:D Elsker når man bare kan ta på seg ETT plagg og se pyntet ut, samtidig som man er casual! – you see? 😀

 3. Anja skriver:

  Skjønne deg. Kan du kanskje lage et innlegg om høstens mote? Ser at det er mye mønster ute i butikken nå, og ikke minst rødrutetete skjorter!
  Klem fra meg til deg, hilsen Anja
  PS; noen gode serie tips om dagen?

 4. Brita skriver:

  Hei! Jeg lurte på ein ting, jeg så nettopp en story av deg der du tok bilde av teksten av en sang til Kari Jobe. Så jeg lurte på om du er kristen? 🙂 Lurer bare av nysgjerrighet, hadde vore sykt kult om du var, og skrev om det på bloggen din, da dette er en plass du kan påvirke folk og dele tanker! Ikke mange andre bloggere som er det i det hele tatt.
  Stå på, du er en vanvittig god blogger!

 5. Karoline skriver:

  Woow, du stråler Kristina! 😀
  Jeg blir så glad av å titte innom bloggen din om dagen. Det gode humøret ditt smitter over på meg hver gang!! Du er så inspirerende, vakker, smart, morsom og ikke minst syykt babe!! 😀
  Hvordan enn du har det nå, så føler jeg at ting bare kommer til å bli enda bedre ;-D
  Håper du får en super helg, og koser deg masse!! :-)))

 6. K skriver:

  Hei Kristina! Er det noe mulighet for å få kontakt med deg utenom kommentarfeltet? Jeg har en så utrolig viktig ting å si til deg, men ønsker ikke helt å ta det her. Altså, i går ble du et mye større forbilde for meg. Legger igjen mailen min i mailfeltet om du har mulighet for å kontakte meg. (Du trenger ikke publisere denne kommentaren)
  Klem

 7. Kristina Andersen skriver:

  Brita: Ja, jeg er det 🙂 Har ikke vært mye åpen om det, fordi jeg mener det er ganske privat. Men godt mulig jeg kan skrive litt en dag. Tusen takk, Brita!

 8. Brita skriver:

  Å, fantastisk! Jeg forstår den, det er jo veldig privat. Men samtidig er det noe som vi ikkje bør ha privat, med tanke på at meningen med livet vårt er å fortelle det videre å få alle med til himmelen! Men forstår deg, det er verken lett eller særlig kjekt å fortelle..
  Ha en fin dag!

Comments are closed.