All black

God morgen, dere  Her våknet jeg av strålende sol og skyfri himmel, så da kan jeg virkelig ikke noe annet enn å bli i godt humør! Eller, i dag hadde jeg strengt tatt vært verdens gladeste uansett om det så hadde vært regn og torden 🙂 Kanskje jeg forteller dere mer om det senere, hoho! Nå skal jeg spise havrerundstykker til frokost, jeg bakte de i går kveld og det var så digg å våkne opp til i dag. Nam! Etterpå blir det en rolig tur på trening sammen med Elaine. Vi sees igjen litt senere, fintfolk!

– yesterdays apperal, all black for work and meetings –

acne jeans – hm kåpe – bianco sko – louis vuitton veske – valentino solbriller

18 kommentarer på “All black

 1. ingvild skriver:

  Lekker kåpe, og ha en fin dag!:) kan du ha et sånn fullfør setningene innlegg? På fest er jeg…, på trening er jeg…? Kristin Gjelsvik hadde det just, og det falt i god smak hos meg hvertfall 🙂

 2. Emma skriver:

  Wow, du ser virkelig bra ut i svart! Du er jo alltid utrolig vakker, men her så du så elegant ut i tillegg.
  Vil forresten påstå at det var Ida som kom opp med den «challengen» som nevnes over her, ikke Kristin.

 3. Angelica skriver:

  Hei Kristina! Hvilken str er speedyen din? Ser ut som 25 eller 30?
  Elsker bloggen din, du er så positiv og herlig 😀

 4. Emma skriver:

  Hei!! Er selv fast bruker av extensions , clips. Derfor lurer jeg om du bruker hestehale extensions? Om du bruker det hvor har du det fra? Finnes jo ikke noen plass , nett osv som har ekte hår. Trodde du brukte clips selv ser du😊 Synes syntetisk bare er bortkastet.

Comments are closed.