Spicy kyllingsuppe

Kyllingsuppe er noe av det beste jeg vet! Denne hadde vi til middag på søndag, og jeg vil gjerne dele oppskriften med dere.

Til fire personer trenger du:

4 kyllingfileter Salt og pepper 2 ss karri 1 løk 1 chili 2 gulrot Kruspersille 1 eple 2 bokser hermetiske tomater6 dl vann 4 stk hønsebuljong 2 ts sukker 1 boks fløte

Slik gjør du:

Start med å finhakke løk, chili og kruspersille, samt kytte opp kyllingfileten i små biter. Så bruner du kyllingen, krydder, løk, eple og kruspersille i en jerngryte i en god klatt meierismør. Ha så oppi vann og boksene med tomater, samt buljong, sukker og fløte, før du kutter opp gulrøttene i strimler og tilsetter dette også i gryta. La suppen stå å småkoke under lokk i cirka 30 minutter.

– Server gjerne med rundstykker, bagetter eller foccacia –

20 kommentarer på “Spicy kyllingsuppe

 1. missmommy.blogg.no skriver:

  Åh! Det så nyyyydelig ut!! Elsker supper! Takk for tips! Denne skal prøves i løpet av uke:)

 2. coffee in a cup skriver:

  er det hjemmelaget foccacia? i så fall, hva er oppskriften, for den så bare rågod ut!

 3. Marita skriver:

  Haha denne suppen har jeg laget til min Australske/Canadiske kjaereste og han dOr hver gang, synes den er sA god! Hver gang jeg spOr hva han vil ha til middag sier han Spicy Chicken Soup.

 4. Emilie skriver:

  Denne så veldig god ut! Har veldig lyst til å lage den selv, men har ikke jerngryte 🙁 er det noe annet man kan bruke istedet?

 5. Svar skriver:

  Hei Hei Emilie.Du kan bruke hve du ønsker,men husk å brun kjøttet og løken godt først i stekepanne.Lykke til.Hilsen mammaen til Kristina.

 6. Yvonne Nicole skriver:

  Passe awkward spørsmål .. Men du vet, ny leilighet, nytt kjøkken … Alle detaljer ….. Den saltgreia di, hvor er den fra? Sett den før, men leita den siste tiden uten lykke 😛

 7. Silje skriver:

  Skal lage prøve meg på denne for første gang i dag, men lurte bare på hvor store skal eplebitene være ?
  Blander du ut buljongterningene i vann før du heller dem i gryten eller legger du dem bare oppi og så løser de seg opp selv ?

Comments are closed.