So much fun

Hvorfor har ingen sagt til meg før hvor sykt gøy det er med turn? Jeg storkoste meg mens vi var i turnhallen i går! I følge Susanne var jeg visst et lite naturtalent, og når jeg får høre sånt fra turnstjerna selv, så blir jeg jo så fornøyd at jeg nesten fyker til himmels… Haha! Ikke bare var det gøy med turn, men det var også skikkelig bra trening. Altså, jeg var helt svett når vi var ferdige! Men det sier seg jo egentlig selv, man løper jo rundt hele tiden og jobber kun med egen kroppsvekt. Dødsgøy! Jeg er så langt ifra god enda som overhodet mulig, men jeg klarte i det minste noen triks i går. Og siden det var første gangen min, så sier jeg meg ganske fornøyd! Vil tro det er en fordel for meg i turn at jeg ikke er redd for å prøve nye ting, så kanskje turn er sporten for dette overivrige mennesket? Haha! Gleder meg allerede til neste gang 🙂

6 kommentarer

 1. T.G.I.Frida

  Det ser kjempeartig ut! 🙂

 2. Turn er så gøy ja! God trening uten at en føler en trener:D

 3. anne mari

  turn er gøy ja!

 4. Kristina Andersen

  anne mari: Jaa 😀

 5. GateGlam - Litt glamour, litt byliv, litt strøtanker, litt meg

  He he he, for en utrolig spreking du er!

 6. LisaLDN

  So morro! Ser utrulig kjekt ut! 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *