Ut på nye sprell

H&M jeans og skjorte – Reebok sko – Givenchy veske – Daniel Wellington klokke

Antrekket er fra forrige uke, som jeg aldri fikk vist dere. Så da passet det fint å vise det nå, i dag har det blåst så mye her at det har vært umulig å få knipset bilder. Vi snakker halvveis storm, tøyet mitt som hang ute til tørk endte opp hos naboen liksom… Hvordan har dere hatt det i dag? Her har hele dagen gått til en to timers treningsøkt, etterfulgt av åtte timer med hjemmekontor. Så nå er jeg endelig helt ferdig for dagen! Gjett hva jeg skal i kveld, forresten? På TURN…. Haha, jeg ler meg seriøst ihjel av tanken på det! Jeg suger til å turne, så jeg ser fint for meg at dette ender opp i total fiasko. Typisk meg at jeg blir for ivrig, og ender opp med en eller annen skade…. Jeg vet jo som kjent ikke hva begrensninger er, men jeg håper jeg kan klare å finne ut av det i kveld. Hehehe! Kamera blir med, så blir det forhåpentligvis en gøy update her ettervært 🙂

10 kommentarer på “Ut på nye sprell

  1. Loniz☺️ skriver:

    Hei Kristina. Jeg driver selv med turn og synes det er kjempegøy😀 du burde virkelig glede deg. Jeg elsker bloggen din, og har lest den helt siden du startet. Jeg håper at du en gang kan ha en meetup i nærheten av der jeg bor☺️ Mvh: Lone

  2. Anonym skriver:

    Den stilen der kledde du veldig godt 🙂
    Gøy at du skriver så mye om trening også. Hadde vært flott om du kunne skrevet et litt mer detaljert treningsopplegg, type hvilke øvelser du gjør. Er selv opptatt av å få trent en del ganger i uken, men på senter er det ikke alltid like lett å finne ut hvilke øvelser man skal gjøre

Comments are closed.