Tips for sterkt og vakkert hår

annonse

Flere av dere har etterspurt et skikkelig hår-innlegg her på bloggen. Så i dag tenkte jeg å komme med nettopp det 🙂 Mine tips til et sunt, sterkt og fint hår! Det er overraskende mye man kan gjøre for å ta vare på håret sitt, og garantert en haug av forskjellige meninger om nettopp dette. Her kommer i hvert fall mine supertips!

– how to get a long and healthy hair –

Bruk hårføner og rettetang så lite som mulig. Før fønte jeg håret mitt etter hver eneste dusj, men de siste månedene har jeg heller latt det lufttørke. Og tro meg, jeg merker stor forskjell etter at jeg kuttet ut dette med føning! Håret er mye friskere og sterkere nå. Jeg føner kun håret de gangene jeg har dårlig tid, og bruker rettetang så lite som jeg klarer. Husk alltid å bruke varmebeskyttende spray når du bruker hårføner og rettetang, da dette forebygger litt på slitasjen.

Ikke ha for stram hestehale, da blir hårsekkene dine dratt for mye og gir skade på håret. Jeg er også veldig nøye på hva slags hårstrikk jeg bruker, strikk med f.eks metall eller store spenner er overhodet ikke bra dersom du vil ha lange og fine lokker.

Ikke bli for ivrig med hårbørsten, da kan du nemlig knekke hårstråene. Jeg vil anbefale å bruke en naturbørste, da dette er mest skånsomt. Husk også at vått hår er sårbart, så unngå gjerne å børste håret ditt når det er vått.

En god hårkur jevnlig er viktig, selv kurer jeg håret to ganger i uken. Da lar jeg kuren virke i ti minutter, før jeg skyller ut. Selv sverger jeg til proteinkurer med masse fuktighet, som styrker opp håret mitt og smører det som er slitt. Husk alltid å ha i balsam etter hårkur, da forsegler du effekten og lukker sjellagene i håret.

I godt over ett år nå, så har jeg vært stor tilhenger av  HairCare, og anbefaler alle jenter som vil ha sunt, langt og tykt hår til å prøve dette ut. Jeg er ikke i tvil om at disse tablettene er hovedgrunnen til at håret mitt både har blitt lengre og sterkere. Hele vennegjengen min går på disse, og jeg lyver ikke når jeg sier at vi alle er like frelst. Du tar to tabletter daglig, og etter 6-8 uker garanterer jeg deg at du vil merke forskjell på håret ditt. HairCare inneholder blant annet ølgjør, hirse, sink og bioton – sistnevnte er rått dersom du vil få fart på hårveksten din.

– care and repair –

Dersom du har lyst å prøve ut HairCare, kan du bestille det HER til kun 149 kroner. Er det et kosttilskudd som jeg virkelig vet at fungerer og selv har sett store forskjeller av, så er det definitivt dette. Det er så sykt gøy når produkter faktisk gir deg de resultatene det lover!

48 kommentarer på “Tips for sterkt og vakkert hår

 1. Maria skriver:

  Hvordan er denne fine blå kjolen du har på i størrelsen? Har du xs/s eller m/l. Er så usikker på str. når det tunica-kjole:)

 2. Berit skriver:

  Man trenger ikke alltid ha balsam etter kur, de fleste kurer idag lukker skjellaget selv. Spør frisøren når man kjøper kur om det er nødvendig ved bruk av den kuren som blir kjøpt. Da sparer man jo balsam de gangene man kurer håret 😉

 3. JuliaSofie skriver:

  Farger du håret mye? Jeg farger det gjerne 2 ganger i året. Mitt hår er et typisk nordisk hår, litt sånt tynt. Har brukt haircare i 4 mnd nå å digger det:)

 4. JuliaSofie skriver:

  Ok, får merker at håret mitt vokser mye raskere nå etter jeg begynte på disse tablettene:)

 5. Jeanette skriver:

  jeg føner faktisk aldri håret,lar det alltid lufttørke. mest fordi det er så kjedelig å føne håret 😛

 6. Anonym skriver:

  Kunne du skreve ett innlegg om hairclipsa du bruker 😀hvordan du fester dem steller det osv😊du ser alltid så flott ut på håret😊vakkert hår har du😊

 7. Eli skriver:

  Hei! Vet du om HairCare er glutenfritt? Det står at de inneholder «Ølgjær» og i mange tilfeller har det gluten i seg, men ikke alltid. Fant ikke noe info om det på siden du linket til. 🙂

 8. Kristine skriver:

  Merker du noe til at hårene vokser raskere andre steder på kroppen også av disse? Prøvde noe lignende for noen år siden, men måtte gi opp siden jeg vokser meg og så ut som en Bjørn bare ett par uker etter voksingen 😛

 9. Jeanette skriver:

  Har selv brukt disse tablettene i ca 6 mnd, og er først nå jeg merker at håret kanskje vokser noe fortere enn ellers . Står også veldig klart på pakken at man må bruke de 6-12 mnd før de har noen effekt. Så her må man ha is i magen. Man ser ingen forskjell etter 6-8 uker.

 10. Monica skriver:

  Jeg har bestilt disse, men klarte å skrive inn feil adresse. Nå får jeg ikke tak i dem på verken mail eller telefon for å endre adresse. Virker som et litt useriøst selskap.

 11. Lill skriver:

  Hei! Nydelig kjole du har på her! står høyt på ønskelisten min! Hvor har du funnet denne?
  -Lill

 12. Anonym skriver:

  Protein kur og fuktighetskur er to forskjellige ting. Man skal IKKE bruke protein kur så ofte som 2 ganger i uken da dette har motsatt effekt! Man skal ha balsam etter protein kur, men man trenger ikke balsam etter fuktighetskur. Sjekk fakta før du legger ut slike ting.

 13. M skriver:

  Hu kan jo ha fint hår uten extensions, etter hun hargått på hair care, fordi om hun velger å legge ut et bilde av seg selv med extensions. Kanskje hu likte det bilde av seg selv å bare ville ha det med ?

 14. Kristin skriver:

  Hei.! Bra innlegg, og jeg har begynt å bruke Haircare, men har ikke gått på det lenge nok enda til å merke forskjell. Jeg vasker ikke håret hver dag, men jeg føner håret hver gang med varmebeskyttende, merker ikke stor forskjell fra det iforhold til å la det lufttørke. Jobber som 2års lærling på en frisør salong i Vestfold. Bruker aldri natur børste lengre Når jeg børster håret selv i våt tilstand, da det ikke løser floker på en skånsom nok måte. Har ihjel bleket hår, men den børsten jeg bruker tilogmed i vått hår og den vi bruker heter wetbrush, som er genial å bruke på all slagshår æ, vått eller tørt. Den løser floker på en veldig lett og det vt veldig fort. I tillegg anbefaler jeg proteinkuren til joico k-pak deep penetrating reconstructor som bare skal virke i 5min men er også kåret til verdens beste kur 15-år på rad Av frisører verden over. Skal brukes etter shampo i håret etter å ha tørket det med et håndkle, virke 5 min, skylle ut, også balsam/fuktighetskur. Ha en fin kveld videre! 🙂

 15. Gøril skriver:

  Så flott et hår😊 når jeg har gått tom for hårkur bruker jeg balsam i hårlengden, putter håret i en brødpose, fester den med kliper. Bruker mye fletter på natten også.

 16. Stine skriver:

  Jo, etter alle kurer skal man bruke balsam. En kur lukker ikke skjellaget slik en balsam gjør – hadde kuren skulle lukket det, hadde den ikke kunnet jobbe inne i håret og reparert slik en kur skal. Balsam må til – UANSETT type kur 🙂 (Jobber i frisørsalong.)

 17. Martha skriver:

  Det heter biotin det heter ikke bioton og det er et b vitamin. Ellers masse supre tips. En protein og fuktighetskur er ikke det samme. Protein kur brukes på kjemisk behandlet hår, sånt som er skikkelig slitt. Med balsam etterpå som du sier, ellers blir det nesten litt trått. En fuktighetskur trenger man ikke balsam etter, den gir bare masse fuktighet til ikke fullt så herpa hår:) kjempefine tips hvertfall. Gjør det samme som deg selv, minus kost tilskuddet da, siden jeg har kort hår og ikke har noe behov for at det skal vokse:)

 18. Mona skriver:

  Så lenge man tar vare på håret, lar det lufttørke etter vask bruker Bodyshop sin druekjerneestrakt olje i tuppene, kurer med god/ren olivenolje eller kokosolje helst coscosa som man fordeler inn i hele håret, pakker inn i plast og sover med 2 ganger i mnd, har du komt langt for sunt og friskt hår. Har du krøller så børst håret etter vask. Husk beskyttende spray når du er i solen, klorvann eller i sjøen. Som oftest har man de beste produkter for hud og hår i kjøkkenskapet. Linfrøolje i tuppene er også super.

 19. Wenche skriver:

  Det er det nydeligste håret jeg har sett!!
  Så utrolig tykt!
  Hadde engang tykt og fint hår jeg også..
  Men det lave stoffskiftet mitt har endret på det 🙁
  Mister helt SYKT mye hår!
  Har hendene fulle av før når eg vasker det:(
  Frisøren min hadde aldri sett maken, og sa at dette
  ikke var i nærheten av normalt!
  (Mister vipper & bryn også)
  Så jeg lurer på;
  om haircare setter fart på at det mistede håret
  kommer raskere ut? Og i tillegg styrker det lille av hår
  jeg har igjen?
  Eller er det bare for at håret skal vokse fortere?
  Setter utrolig pris på svar!
  Send gjerne svar på Mail og!
  På forhånd takk!!

 20. Anonym skriver:

  Jeg hadde håret litt over skuldra mine år etter år,og ble lei meg. Jeg søkte på nette og dro til forskjellige frisørsalonger og fortalte om at håret mitt ikke vokste så mye,eller ideheletatt. Så innen 1 år har jeg håret mitt i korsryggen,Jippiyey. For fine håret mitt idag kjøper jeg alt hos frisøren,og smører vitaminer etter jeg har vasket håret eller dusjen. Så idag er jeg veldig stålt av håret mitt og skinner så fint. Ha en fin kveld😊

 21. martemase96 skriver:

  Har veldig lyst til å starte med det, men jeg må vente litt. Siden må spare penger til min utlandstur, men etter det så tror jeg at jeg skal bestille dette!. å teste ut produktet.
  Ha en fin dag videre.:)

 22. Anon skriver:

  Hvis vi kikker litt nermere på bildene her, så ser vi overgangen fra eget hår, til extentions. Ikke la dere lure. Få i dere mye B-vitaminer og ta vare på håret, da ser en forskjell.

 23. anonym skriver:

  For de som ikke vet det: bloggere jobber med å reklamere for produkter. Ser man på de andre toppbloggernes blogger, reklamerer de for det samme produktet med de samme tipsene. Sånn er det i alle perioder- at de blir sponset og reklamerer. Så til de som har et problem med det: slutt å les blogger! Det er faktisk dette bloggere lever av og reklamerer videre mens de later som dette er helt naturlig for de.

 24. liveterherlig93 skriver:

  disse tipsene skal jeg prøve:) men hjelper dette da mot fett hår også?
  håper på svar 🙂

 25. Ina skriver:

  Jeg har hår ned til rumpa og har aldri spist en pille som det påstås skal hjelpe på hårveksten. Klipper tuppene av og til, ellershenger det i en hestehale som jeg snurrer opp og rundt strikket når jeg er på jobb. Shampo og balsam er det jeg bruker til mitt hår…:)

 26. Marlene skriver:

  Flotte råd, jeg vet selv hva man kan forvente fra langt, slitent hår. Derfor bruker jeg også Vivese senso duo sjampo for å gjøre det bra for håret. Det er sterkere og fremstår som fyldigere. Ikke å snakke om at det sluttet å falle ut. Alle veier er gode for å nå sitt mål.

Comments are closed.