Snapchat Lately

I dag ble det langt i fra en mil på meg, mildt sagt. Kondisjon er virkelig ferskvare, så her er det bare å kjøre på fremover for å bygge seg opp igjen! Var ganske misfornøyd når jeg gikk ut fra gymmet, men når jeg kommer hjem til døra mi og den fineste overraskelsen står å venter på meg, da kom smilet tilbake i rekordfart. Iiiih, er jo så heldig at jeg skjønner ikke at det er mulig  Happygirl! Nå skal jeg hoppe i dusjen, og gjøre meg klar for kvelden. Håper lørdagen din er fin!

– follow me on snapchat, @ladyyyka –

8 kommentarer på “Snapchat Lately

  1. Susan skriver:

    Hei! Har fulgt med på bloggen din i flere år, og har nettopp flyttet til Kristiansand. Jeg lurer på hvor den trappen ligger hen?
    Tusen takk for svar 🙂

  2. Marie skriver:

    Haha, rart spørsmål, men jeg har nettopp flyttet til Kristiansand og lurte på hvor de trappene du løper i er? Ser såå slitsomt men gøy ut 🙂

Comments are closed.