Saturday Working

– breakfast, coffee and work –

God morgen, mine fine! Hvordan har dere det? Jeg har vært våken siden halv syv i dag, av en eller annen grunn klarte jeg ikke sove lengre. Så da var det bare å komme seg opp! Kanskje like greit, så får jeg unnagjort litt jobb på morgenkvisten.– good morning –

I dag prøvde jeg noe nytt til frokost, og det ble så godt! Jeg tok mager kesam i bunnen av et glass, før jeg la det lagvis med sukkerfritt bringebærsyltetøy, toppet med granola og jordbær. Sunt, digg og enkelt! Tenkte jeg skulle sitte med jobb noen timer, før jeg skal ha en løpeøkt med Nicolay senere. Har fått streng beskjed om at vi skal løpe langt og fort….. Er det rart jeg gruer meg litt? Haha! Tenkte kanskje å prøve meg på mila, det er en liten evighet siden sist jeg gjorde det, så det hadde vært gøy å teste det ut igjen. Vi får se hvordan formen føles 🙂 Jeg har uansett godt av å få svettet litt, for i kveld braker det løs med bursdag for Linn Hege og Anette med alle jentene. Det er så gøy når alle samles, så jeg gleder meg en hel haug!

22 kommentarer på “Saturday Working

 1. Milla skriver:

  Hei Kristina! Når jeg går inn på bloggen via linkene du legger ut på facebook, med min iphone 6, havner jeg alltid i bunnen av inleggene og må scrolle meg opp! Håper dette kan fikses .. Ønsker deg en strålende dag 😉

 2. Marie skriver:

  Du er utrolig vakker Kristina! Jeg har fulgt bloggen din lenge, og selv om jeg ikke kjenner deg i det hele tatt, blir jeg oppriktig glad innvendig når jeg ser hvordan du stråler om dagen. Ha en fin helg fine deg 🙂

 3. ida skriver:

  FIning <3 Du er så flink, Kristina, og gjør det så fint rundt deg! Du må ha en suuperduper dag i dag, og masse lykke til m treninga. Du klarer det, uten tvil <3

 4. MariaExpressen skriver:

  Den frokosten så kjempegod ut.
  Alltid greit å våkne tidlig, man får virkelig mer ut av dagen!

 5. Anonym skriver:

  Du har så flott hår på det øverste bildet. Selv om du fester i extensionsclips, så er jo det som vokser fra hodebunnet ditt eget og utrolig tykt og fint da. Bare lurer på om du kunne gi litt tips om stell av hår i hverdagen for oss som farger håret, slik at det ikke blir tørt og livløst. Bruker du hårpillene fortsatt?

 6. Marita-Susan skriver:

  Det burde jeg også gjort idag, men tror det blir med tanken. Kos deg på tur og ha en fin helg videre ❤️

 7. Jeanette skriver:

  åh,kjenner meg igjen der! Når det er helg tenker jeg at jeg skal sove lenge,men det skjer jo aldri.Våkner av meg selv like tidlig som vanlig,typisk!
  Ønsker deg en fin helg!

 8. June skriver:

  Kristina!! hvorfor er ikke du med på sommerløpet i år? Hadde ikke det passet deg, du som trener så mye? 🙂

 9. Kristina Andersen skriver:

  June: Var innom tanken, men ble med tanken også :p Kondisjonen er på krisenivå etter en lat sommer, så jeg føler meg ikke god nok akkurat nå til å melde meg på noe sånt. Kanskje neste år 😀

 10. June skriver:

  Ååå skjønner, samme her egentlig hehehe! Kunne du ikke hatt det som mål til neste år slik at du også kan motivere oss andre?

 11. Connie skriver:

  Ååå Kristina, kjære Kristina… Du stråler for tiden og det gleder meg så mye at noen er så livsglad som deg! Ha en super helg😅

 12. Eline skriver:

  Du oser av positiv energi, og det er så smittende! Blir alltid glad av å gå inn på bloggen din, du vil alltid andre godt og du inspirerer meg på så mange måter 😀 Stå på, du gjør så mye bra<3

 13. Stine skriver:

  Du er så utrolig flott! Kan jeg spørre om det er mulighet å få tak i de fine lysestakene og pottene på bilde? 😀

 14. Julie skriver:

  Hei. Jeg lurer bare på hvor du har fått tak i det bildet som henger på veggen der? Var så fint!

Comments are closed.