New look

Så, hva syns dere om den nye headeren min? Tenkte det var på tide med en liten forandring, så i dag har lillebror stilt opp som fotograf 🙂 Nå sitter jeg hjemme med tidenes hodeverk, denne uka har vært så hektisk at jeg har ikke hatt tid til å tenke… Det er alltid ekstra hardt å komme tilbake til jobb etter ferien, det merkes mildt sagt… Haha! Nå skal jeg ta en ibux og satse på at jeg føler meg bedre, for straks braker det løs med Bris-festivalen. Jeg gleder meg masse! Det har meldt ganske mye regn i kveld, så da blir det å kjøre regnjakke for å være på den sikre siden. Gøy skal vi uansett få det, konsert med venner er alltid kjekt!

17 kommentarer på “New look

 1. Maren skriver:

  Kjempefin new look. Du er også veldig søt. Håper hodepinen forsvinner slik at du får en knall kveld. Blåser litt av finværet over til deg, så kanskje sola titter frem etter hvert :):)

 2. bell skriver:

  Veldig fin, Kristina! Klare farger, markerte linjer og ryddig uten for mye «dilldall» på et og samme bilde. Du lyser girlpower syns jeg 😀 Yey! God bedring og kos deg på festival !! 🙂

 3. Ida Rygnestad skriver:

  God morgen, Kristina! Den er driiiiiitfin, også så naturlig look 🙂 LOVE IT! Håper formen din kom seg i går og at du koste deg! Ha en flott lørdag 🙂 I hovedstaden skinner sola i dag og det er allerede 17 grader ute, og klokka er bare 7 😀 Hurra for slikt! Selv må jeg jobbe i 8 timer før jeg kan ta meg helg (håper timene går foooort!).

 4. Kristina Andersen skriver:

  Ida Rygnestad: Så herlig, Ida 😀 Ha en fin dag på jobb, så håpr jeg sola fortsatt skinner når du er ferdig!

Comments are closed.