Dere er best

mango kjole – nly sko – louis vuitton veske

Jeg vil starte fredagen med å si at det er en sann fryd å logge inn på bloggen om dagen, dere er jo så snille med meg at jeg blir helt rørt! Det er så innmari gøy når det er så gladstemning her inne, det er jo akkurat sånn jeg ønsker at det skal være 🙂 Kommentarfeltet oser av glede, og det digger jeg! Så takk for alle fine ord, jeg setter enormt stor pris på det! Det er lett å være blogger når jeg har så fine lesere Ønsker dere en fin start på dagen, vi sees igjen senere!

13 kommentarer på “Dere er best

 1. JuliaSofie skriver:

  Det er ikke så rart du får så fine kommentarer, du er jo en smilende person som virkelog smitter over på oss andre:) Derfor jeg liker bloggen din så godt, du er alltid i så smilende godt humør:) Ha en kjempe fin dag du også:)

 2. Benedicte skriver:

  For et fantastisk antrekk, fine bilder og ikke minst for ei rype!!
  Hvordan har du det om dagen? Du ser hvertfall veldig godt ut, ja du til og med stråler! 🙂 ha en rå bra helg <3

 3. Lizbeth Osnes skriver:

  Det er ikke rart i det hele tatt, det lyser jo godhet av deg! 🙂 Den som måtte ha negativt å si, burde heller se litt innover i seg selv 😉 Ha en strålende fin dag, og god helg! 😀

 4. marit skriver:

  Det er virkelig ikke rart. Du virker som et fantastisk menneske tvers igjennom! De 5 kg du skrev om, kan forresten ikke synes. Du ser smashing ut:D håper du er fornøyd med deg selv også. Fortsett den gode jobben du gjør. God helg

 5. Anonym skriver:

  hei. må bare spørre om en overfladisk ting…hvilken str har du på veksa? 🙂 vil ha en sånn selv men usikker på str, redd for at den skal «henge» så mye hvis jeg tar for stor.
  væær så snill svar!

 6. Anonym skriver:

  Jeg lurer også på om du har Speedy 30 eller 35. Skal kjøpe en selv, men er i tvil om jeg skal ta 25 eller 30 :p

 7. Ida skriver:

  Så utrooolig fin kjole, på en utrolig flott jente <3 vet du om den er gammel, eller om den finnes i butikker/på nettet enda?

Comments are closed.