Summer is back

Plutselig er sommeren tilbake her i Kristiansand! Noe så deilig 🙂 Så i dag etter trening, et lite møte og jobb, møtte jeg både familie og venner til lunsj nede på Fiskebrygga. Vi var åtte stk som koste oss en hel haug i solsteiken. Jeg bestilte som alltid blåskjell, jeg tror er den beste sjømaten jeg vet om. Får aldri nok av det jeg, altså! Vi ble sittende nede på brygga i ett par timer, før jeg tok turen hjem igjen. Og oppdager jeg når jeg står utenfor blokka mi? Jo, jeg har glemt i fra meg nøkkel og låst meg ute fra leiligheten…… Haha! Heldigvis ordnet det seg til slutt, og jeg har endelig kommet meg inn igjen 🙂

Nå skal jeg jobbe i noen timer, før Nina kommer på besøk til meg i kveld. Har dere noen planer for kvelden?

23 kommentarer på “Summer is back

 1. Tiril Sørensen - Trening, Kosthold & Oppskrifter skriver:

  Sommeren kom brått til Østlandet også, noe jeg er veldig glad for 🙂 Jeg må bare fortelle deg en ting jeg har tenkt lenge på, Kristina. Jeg blir alltid så glad av å lese bloggen din, selv på dager hvor humøret har rømt landet. Jeg synes det er så koselig å lese alt du fyller hverdagen med, for ikke å snakke om alt det koselige du finner på med både familie og venner! Neste uke flytter jeg til Haugesund helt alene og jeg skal ikke legge skjul på at redselen for å bli ensom titter innom i ny og ne, men din hverdag er faktisk en motivasjon for meg. Jeg både håper og tror at jeg kan få like gode venner i Haugesund som det du har! Venner man kan slappe av med, tulle med, ta en flaske vin med, trene med ++.
  Tusen takk for at du er den du er og for at du gir så mye positiv innflytelse på meg og mange andre mennesker 🙂

 2. Tiril Sørensen - Trening, Kosthold & Oppskrifter skriver:

  Sommeren kom brått til Østlandet også, noe jeg er veldig glad for 🙂 Jeg må bare fortelle deg en ting jeg har tenkt lenge på, Kristina. Jeg blir alltid så glad av å lese bloggen din, selv på dager hvor humøret har rømt landet. Jeg synes det er så koselig å lese alt du fyller hverdagen med, for ikke å snakke om alt det koselige du finner på med både familie og venner! Neste uke flytter jeg til Haugesund helt alene og jeg skal ikke legge skjul på at redselen for å bli ensom titter innom i ny og ne, men din hverdag er faktisk en motivasjon for meg. Jeg både håper og tror at jeg kan få like gode venner i Haugesund som det du har! Venner man kan slappe av med, tulle med, ta en flaske vin med, trene med ++.
  Tusen takk for at du er den du er og for at du gir så mye positiv innflytelse på meg og mange andre mennesker 🙂

 3. Tiril Sørensen - Trening, Kosthold & Oppskrifter skriver:

  Sommeren kom brått til Østlandet også, noe jeg er veldig glad for 🙂 Jeg må bare fortelle deg en ting jeg har tenkt lenge på, Kristina. Jeg blir alltid så glad av å lese bloggen din, selv på dager hvor humøret har rømt landet. Jeg synes det er så koselig å lese alt du fyller hverdagen med, for ikke å snakke om alt det koselige du finner på med både familie og venner! Neste uke flytter jeg til Haugesund helt alene og jeg skal ikke legge skjul på at redselen for å bli ensom titter innom i ny og ne, men din hverdag er faktisk en motivasjon for meg. Jeg både håper og tror at jeg kan få like gode venner i Haugesund som det du har! Venner man kan slappe av med, tulle med, ta en flaske vin med, trene med ++.
  Tusen takk for at du er den du er og for at du gir så mye positiv innflytelse på meg og mange andre mennesker 🙂

 4. Tiril Sørensen - Trening, Kosthold & Oppskrifter skriver:

  Sommeren kom brått til Østlandet også, noe jeg er veldig glad for 🙂 Jeg må bare fortelle deg en ting jeg har tenkt lenge på, Kristina. Jeg blir alltid så glad av å lese bloggen din, selv på dager hvor humøret har rømt landet. Jeg synes det er så koselig å lese alt du fyller hverdagen med, for ikke å snakke om alt det koselige du finner på med både familie og venner! Neste uke flytter jeg til Haugesund helt alene og jeg skal ikke legge skjul på at redselen for å bli ensom titter innom i ny og ne, men din hverdag er faktisk en motivasjon for meg. Jeg både håper og tror at jeg kan få like gode venner i Haugesund som det du har! Venner man kan slappe av med, tulle med, ta en flaske vin med, trene med ++.
  Tusen takk for at du er den du er og for at du gir så mye positiv innflytelse på meg og mange andre mennesker 🙂

 5. Chanett skriver:

  Hei Kristina 🙂
  Du ser så fantastisk nydelig ut, every day! 🙂 og jeg elsker håret ditt! Hvordan holder du det så sunt, friskt og fint? 🙂 kanskje du har lyst til å lage et blogginnlegg om dine hårrutiner? Hvor ofte du vasker det osv, hvilke produkter du bruker, anbefalinger til hvordan å behandle håret osv. 🙂 du får jo alltid så fine kommentarer om håret ditt,så jeg er sikkert ikke den eneste som hadde likt det 🙂 og forresten, vil tro det er en enkel maxi kjole du har på deg der, hvor er den kjøpt? 🙂
  Du er bare så fin og virker så fantastisk <3
  Gode klemmer til deg fra meg <3

 6. Maiken skriver:

  Så koselige bilder! Virker som du har hatt en strålende og hyggelig dag 🙂 Her regner det som bare det, så det blir vel avslappning resten av kvelden..
  Ha en fin kveld videre, Kristina <3

 7. Kristina Andersen skriver:

  Chanett: Takk Chanett, så snill du er 🙂 Jeg passer veldig på hvilke produkter jeg bruker, vasker ikke håret hver dag og kurer det 1-2 dager i uka. I tillegg tar jeg haircare, som forsterker håret veldig. Kjolen er fra BikBok 🙂 God klem tilbake til deg!

 8. Kristina Andersen skriver:

  Tiril Sørensen: Åååå <3 Blir jo så glad!! Tusen takk for fine ord, Tine 😀 Lykke til i Haugesund, håper du får deg masse nye venner og blir positivt overrasket over nytt sted. Sender deg en god klem, og ønsker deg lykke til 🙂

 9. Julia Sofie skriver:

  Ja sommer er vist ankommet Stavanger også, meldt opp mot 24 grader i morgen:) passer utrolig fint siden jeg har fri dag i morgen:)

 10. Ida skriver:

  Herregud, du er så pen at jeg veit ikke åssen jeg skal ta det innover meg! Haha! Du er så perfekt at jeg får ikke til å tenke over det ordentlig, jeg blir bare helt paff over at noen kan se sånn ut. Helt målløs over hvor fin du er.. Sorry, jeg er ikke gal. Bare blown away:p

 11. Kristina Andersen skriver:

  Ida: Whaat? Haha! Blir helt rørt jeg, over å få så fine kommentarer 🙂 Tusen takk kjære Ida, det var snilt av deg å si! Håper du har en fin dag <3

 12. Henriette skriver:

  Ikveld skal jeg slappe av med motemagasiner opp under nesen, og bare slappe av. Jeg kunne godt ha tenkt meg et skikkelig måltid med sjømat selv…
  Du får kose deg med jobb 🙂

 13. Lotte skriver:

  hahaha, troede først at din lillebror havde hovedtelefoner i, men så tænkte jeg.. Nej, han kan da ikke være så asocial? Haha, og så så jeg solbrillerne… Åhhh

 14. Fromfat2phat skriver:

  Åh, du er bare så ufattelig vakker! Og denne maten ser hiiiimmelsk ut:D Men mest av alt; SÅ kos at dere møttes sammen slik, familie og venner >>>>>>>

 15. Lizbeth Osnes skriver:

  Du er så vakker! Du virkelig stråler om dagen, det gjør så godt å se 🙂
  Du må jo være en selverklært ekspert i temaet, så jeg lurte på; hva er godt som tilbehør til blåskjell? Du har ikke lyst til å komme med noen deilige oppskrifter etterhvert, vel? 🙂 Jeg var på et arrangement i vår og fikk smake det for aller første gang, og helt siden da har jeg tenkt at jeg MÅ stelle i stand et eller annet med blåskjell her hjemme. Men bare blåskjell er jo litt stusselig, eller? Tips mottas med stort takk! 🙂

 16. Kristina Andersen skriver:

  Lizbeth Osnes: Foccasia / loff / fries er jo veldig godt til blåskjell 🙂 Det aller beste er hjemmelaget loff da, med smør.. NAM!! 😀

Comments are closed.