Hysterisk morsom kinofilm

annonse

Altså, jeg kan ikke huske sist jeg lo så kraftig av en kinofilm som det jeg gjorde i går. Tårene trillet! Jeg lo så jeg fikk vondt i magen, og jentene ved siden av meg i salen lo minst like mye. I går var vi nemlig samlet en liten knippe bloggere, for å dra på førpremieren til Trainwreck. Og jenter, denne må dere virkelig dra for å se!

– Trainwreck –

Filmen handler om Amy, som er helt hysterisk morsom. Jeg ønsker meg hun til venninne, da hadde det garantert aldri vært en kjedelig dag! Haha.. Anyways, helt siden Amy var liten, har faren hennes mast på henne om at det å være trofast i et forhold ikke er realistisk. Derfor har Amy i voksen alder blitt tidenes pimp, som lever etter det faren hennes lærte henne. Hun hater ansvar, og det siste hun ønsker er å være romantisk forpliktet. Men plutselig dukker en sjarmerende sportlege opp fra intet, og Amy merker til sin store frustrasjon at hun begynner å falle for han. Er det på tide å bli voksen, og er det noe som faktisk heter ekte kjærlighet? Det finner du ut hvis du kommer deg avgårde på kino 😉

For oversikt over når filmen går på din nærmeste kino, se HER Trainwreck har premiere i morgen, altså den 14 august! Er det en film du må se sammen med venninnegjengen din, så er det uten tvil denne. Jeg garanterer dere tidenes latterkule!

16 kommentarer på “Hysterisk morsom kinofilm

 1. Tina skriver:

  Du burde se en annen film som går på kino nå om dagen også, den heter Vacation. Den er hysterisk morsom, sjelden jeg synes hele filmen er morsom, men den var det gjennom hele 🙂

 2. Tiril Sørensen - Trening, Kosthold & Oppskrifter skriver:

  Filmtips var midt i blinken for meg! Jeg er lei av å lete internett opp-og-ned i håp om å finne nye filmer jeg kan se, så nå booket jeg meg selv på en kinodate når denne kommer ut, haha 🙂
  Ha en fortsatt fin kveld!

 3. Tiril Sørensen - Trening, Kosthold & Oppskrifter skriver:

  Filmtips var midt i blinken for meg! Jeg er lei av å lete internett opp-og-ned i håp om å finne nye filmer jeg kan se, så nå booket jeg meg selv på en kinodate når denne kommer ut, haha 🙂
  Ha en fortsatt fin kveld!

 4. Tiril Sørensen - Trening, Kosthold & Oppskrifter skriver:

  Filmtips var midt i blinken for meg! Jeg er lei av å lete internett opp-og-ned i håp om å finne nye filmer jeg kan se, så nå booket jeg meg selv på en kinodate når denne kommer ut, haha 🙂
  Ha en fortsatt fin kveld!

 5. Tiril Sørensen - Trening, Kosthold & Oppskrifter skriver:

  Filmtips var midt i blinken for meg! Jeg er lei av å lete internett opp-og-ned i håp om å finne nye filmer jeg kan se, så nå booket jeg meg selv på en kinodate når denne kommer ut, haha 🙂
  Ha en fortsatt fin kveld!

 6. Bibi i New York skriver:

  Haha, så den for et par uker siden og jeg og mine venner datt nesten av stolene våre for vi lo sånn. Amy Schumer er helt rå!!!

 7. Synne skriver:

  så sykt morsom ut, men håper ikke det er mange sånne doktor/operasjons/blod – scener? Kan seriøst kaste opp av sånn, hahah!!
  Klem

 8. Aina skriver:

  Åh! Gleder meg sånn til å se den – ser jo helt hysterisk ut 🙂
  Jeg leser bloggen til Ida Wulff også, og jeg har et inntrykk av at når dere reklamerer for samme produkter i annonseinnlegg, skriver dere identiske innlegg. La oss ta innlegget om denne filmen som eksempel. Jeg leste innlegget til Ida først og da jeg leste innlegget ditt senere på dagen var det akkurat som jeg leste innlegget hennes én gang til. Dette er kun ment som konstruktiv kritikk og jeg ønsker ikke å skape kvalm, men det har skjedd ganske mange ganger. Helt forståelig at det skjer, siden dere er venner og er mye sammen, og at dere sikkert har mange av de samme meningene om produktene dere reklamerer for, men… just a thought 🙂
  Ha en fin dag 😀

 9. Charlotte skriver:

  Kan ikke vente!!! Denne må jo bare være veldig gøy å se 😀 Håper du får en strålende helg, fine deg <3

Comments are closed.