Stolt storesøster

I dag ble jeg vekket av en gladlaks som stod på døren med bestått bil-teori i hånda. Eirik er så flink, og bestod selvfølgelig teorien med glans på kun 15 minutter. I januar fyller han 18 år, så nå er han ett steg nærmere svidd gummi, som han sier…

Eirik: Når «tommel opp» viste seg på skjermen, så ble jeg så utrolig glad!Meg: Begynte du å grine av glede?Eirik: Eh, nei! Gjorde du det når du tok teorien?Meg: Ja, men det var fordi tommelen stod ned……

Forskjell på folk, si! Haha.. Eirik er den flinkeste gutten jeg vet om, jeg kunne ikke vært mer stolt av han og alt han får til. Så jeg følte bare for å skryte litt ekstra litt av brosjan i dag 😉 Hvordan har dere det, fininger? Nå lader jeg opp til trening, og etter en natt med tre timers søvn, må jeg si jeg gruer meg litt. Satser på at to redbull gjør susen, jeg kan jo ikke komme trøtt som en strømpe på min første crossfit-økt… Kamera blir med, så vi sees igjen litt senere

13 kommentarer

 1. Du ble våknet av? :S

 2. Aaaaaahhh!!!!!! Nå sponser jeg deg snart et rettskrivningskurs om du ikke sponser deg selv med det. Det går ikke an å «ble våknet», man «ble vekket»!!!!!! 😛 Det er to vidt forskjellige verb: å våkne og å vekke. 😛

 3. Åh! Husker når min lillebror også fikk lappen og bil, så gøy! Han bestod fagprøven som tømrer igår, og fikk skoleplass på bygg ingeniør linjen til høsten! #STOLT 💙

  Lillesøster reiser på universitetet i Oslo om 20 dager, så kommer til å savne de såå! 👨‍👩‍👧👨‍👩‍👧

 4. Gratulerer så mye til lillebroren din! 😀 Selv har jeg dumpet flere ganger på teorien, holdt på i et år nå, helt siden jeg fylte 18 år i fjor, haha. Du får ha lykke til idag – og håper du får en koselig og fin dag til tross for lite søvn 🙂

 5. Maja❤

  Har begynt og lese bloghen din for et par daher sidwn oog liker og lese den så her får du en tommel opp👍👍👍👍👍👍👍👍👍

 6. solveig

  Så gøy! jeg besto også teoritentamen i dag <3

 7. Kristina

  Gratulerer!

  Men du bør kanskje stryke over fødselsnummeret..:-)

 8. Julia Sofie

  Gratulerer så masse til bror din, krysse fingrene for oppkjøring og blir bestått da:)

 9. Kristina Andersen

  solveig: Gratulerer 😀

 10. Ronja Axelsen Johansen

  Gratulere så masse til broren din! 🙂 Og glad er jeg for at jeg ikke orker å bruke energi på å finne en og annen skrivefeil her og der 😀

 11. Du må sladde personnummeret 🙂

  Kommer du aldri til å skrive et innlegg om hvorfor du valgte vekk Cali? Var det bare pga ny type? Tror veldig mange er interessert 🙂

 12. Herreguud, han broren din er jo så kjekk! Og så stor han er blitt. Da jeg startet å lese bloggen din (Føles som i går. haha) var han superliten og sånn 15 år eller noe.. Haha som tiden går! Si til han at en bloggleser synes han har blitt veldig kjekk, haha :))

  Håper du har en koselig kveld 😀 (typen din er forresten også superkjekk.. hahaha ble mye kjekk her nå)

 13. Kristina Andersen

  Linda: HAHAHA!! 😀 Koselig!!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *